Zkusil by mi někdo doporučit servis v Praze a okolí, kam bych se nemusel bát svěřit starý iPad na výměnu baterky?
Mám stařičký iPad A1709, který naprosto vyhovuje mým potřebám (a mám k němu i iPencil, který by mi při upgrade byl asi k ničemu), nicméně asi před rokem jsem usoudil, že by mu životnost prodloužila výměna baterky. Tak jsem ho zanesl iLoveService v galerii Nové Butovice, protože jsem to měl nějak po ruce a působilo to na mě důvěryhodně.
Baterku vyměnili, ale jednak jí tam zřejmě špatně nalepili (něco tam trošku poskakuje, když iPad různě nakláním) a navíc kapacita nové baterie začala docela rychle slábnout a teď mi iPad vydrží z plného nabití třeba jen půl hodiny, než se vypne.
Nevíte někdo náhodou o nějakém servisu, kde si nechal baterky měnit a kde bych se nemusel bát, že do toho dají jako baterku ten nejlevnější "čínský knock-off"? Sám si na výměnu netroufám, protože nahřívací podložka, chybějící nařadí a tak. Ale do iLoveServis žádné své další Apple device nikdy neponesu, i když jsem třeba mohl mít jen smůlu.