• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    No necham se prekvapit :) diky vsem
    AFRE
    AFRE --- ---
    SOJKA: za Sozopolem byly parádní fleky hned vedle kempu směr černomorec... tam seme se zakempili asi na 3 dny před tekem v r. 2006... byla to pláž, kde žilo přes léto neuvěřitelné množství punkáčů a jiných živlů ze sofie... ale to už bude taky v prdeli po těch 4 letech počítám... v Řecku sme byli na ostrově Thassos a tam se taky dalo taky celkem dobře ilegálně kempit
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    No v Bulharsku pocitam ze uz bude freeflek jen u sozopolu,pokuid to tam za ty dva roky co sem nebyl nezastaveli :(
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SOJKA: v bulharsu se bohužel to pobřeží dost mění,všude stavěj ,teď je to bohužel spíš o náhodě, prostě hledat a pankovat .) řecko lefkada víceméně kdekoli,nikde sme neměli problem,na celou lefkadu sou jen dva policajti ,který tohle nemaj čas řešit .)
    MACHACEK
    MACHACEK --- ---
    SOJKA: recko...lefkada..
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    SOJKA: kde v recku potrebujes?
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ma nekdo naky osvedceny mista v Bulharsku nebo Recku? dekuju
    SMAZAK
    SMAZAK --- ---
    K1NKZ: podivej se o 20 prispevku dolu
    K1NKZ
    K1NKZ --- ---
    Zdravim, planuju v srpnu cestu pres rakousko,slovinsko do chorvatska na Istrii. Docetl sem se ze Chorvati volny stanovani, dokonce i prespavani v aute docela hrotej a udelujou slusny pokuty, opravdu je tomu tak?Jak je tomu u Slovincu?Mate nekdo nejakej tip na freefleky at uz ve slovinsku tak na ty Istrii?Budu rad za kazdou informaci..diky
    MACHACEK
    MACHACEK --- ---
    ....:) pyrenejskem poloostrove..sry
    MACHACEK
    MACHACEK --- ---
    cau lidi..chystame se zhruba v polovine cervence vyjet tak na mesic dodavkou expedicne po pirenejskem poloostrove,to zn.fr,esp,por. ..radi bychom ale ve vetsi grupe..ve vice je vetsi sranda tak kdyby to nekoho zaujalo,napiste..cao
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    super misto nad baskitskym mestem Donostia/San Sebastian je Jaizkebel ! je to primo nad mestem a morem, krasnej zelenej kopec kde je kupa freefleku tak jednoduse pristupnejch ze to az vypada nejak podezrele.muzete se vykempit vlastne kdekoli pac tam mistni neprudej(mi bylo receno a vzhledem k tomu ze sem nekomu zrejme stal pri na farme vzhledem k tomu ze to bylo za plotem a rano sem mel kolem auta stado krav to tak asi bude)

    opravdu freeflekova romanticka idyla. nestal bych vice dni na jednom miste ale s prejezdama nebo aspon menenim feku by tam imho slo prespavat i vice dni..

    my sme tam prijeli smerem z vesnice/ctvrti Lezo


    http://en.wikipedia.org/wiki/Jaizkibel
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    slovinsko rozhodne pohoda..parkoval sem tak kde se mi to zrovna libilo a zadnej problem..muzu doporucit..
    KOSMEN
    KOSMEN --- ---
    RSZ: ..ty pico,tlacim slzu...pred lety jsem tam byl s batohem na zadech...a na dodavky tam postaveny jsem enem slintal...kousek odsad je super surfovej flek ,kterej je mistem kde se schazi ruzny zajimavy particky z cely francie a nejen odsad,predevsim surfari. Zazil jsem tam paradni mejdlo vecer..no uff, krasny vzpominky na to mam. Nezbyva tedy nez todle misto doporucit vsem co se tam autem a nejem jim priblizej.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a pramen ve skale u plaze!
    RSZ
    RSZ --- ---
    trochu z ruky, ale coz, v tomhle miste jsou freefleky celkem vzacny: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=43.333825,5.088419&spn=0.003886,0.013465&t=h&z=17

    slepa silnice mirici k mori, luxusni koupani, do mesta na kole 5minut, v lete zevlacky i duchodcovsky wageny, na jedny strane silnice je stin, Marseille 40km..
    TRASK3
    TRASK3 --- ---
    LESH: jj tam je to good a je tam i cista voda.
    LESH
    LESH --- ---
    Freeflek

    sokoleč-vrbová lhota

    50°6'6.897"N, 15°4'32.031"E a okolí...
    příjezdovak dobrá, takže se tam dostanou i velký auta
    na některých pískovnách se ještě těží, jiný jsou volně přístupný i s povoleným rybolovem
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    kazdopadne si slovinsko moc pochvalujou vsichni, co tam byli. jak na kemping, tak treba na rafty, na relax.....takze verim, ze je tam pekne.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    DOCTOR23: mam kamarada slovince, ktery kazdy rok vezme particku z cech a vyrazi s kolama do slovinska. je tam na tu prirodu hodne hrdy a jeho pritelkyne si to tam pochvaluje. taky s nima chceme letos vyrazit. takze good luck.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam