• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    SKAMANIK: chorvatsko dole se da, dyz je clovek dobre zasitej.. dve tri noci bez problemu.. negrilovat.)

    poloostrov PELJEŠAC
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    SKAMANIK: v jezerech urcite jo, Balt je pro otuzilce (ale da se) :)
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    Letos přemejšlime nad 3 variantama:
    1. Bosna + chorvatsko - pro mě ideální dovča. Není to moc daleko, hory a pak se zchladit a zablbnout u moře. Trošku mě děsí vaše zkušensoti s chorvatskejma fízlama. To nezní, že by tam člověk kempující na divoko měl zrova na růžích ustláno. Nemáte zkušenosti s jihem Chorvatska? Daj se tam najít dobrý fleky, nebo je to beznadějný?

    2. Jih Itálie- Gargone, Kalábrie, Sicílie - nerad bych tam jel v srpnu, ale asi bych se mu nevyhnul. Nemáte zkušenosti jak je to na jihu s lidma? Je to stejně marný jako na severu v Toskánsku? ( třeba pláže pod Benátkama -LIDO DI SPINA, byly v červenci poměrně čistý a bez lidí, na cestě zpátky v půli srpna to ale už byl hnus, kde jsme se jen otočili a jeli pryč)

    3. Kašlat na jih plnej lidí a vydat se taky pobaltskejma republikama. Nevíte jak je to tam s koupáním? Dá se tam v srpnu koupat v Baltu, nebo v nějakejch jezerech?
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    mám pár tipů na freefleky na Sardinii kdyby měl někdo zájem (možná si vzpomenu i na nějaký na Korsice)
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    Co se týče Sardinie co se tu řešila, byly jsem tam loni na přelomu července a srpna a začátek Italskejch dovolenejch je tedy zatraceně vidět. Byla to invaze. Pláž na kterou jsme přijeli někdy kolem 25.7. byla 10.8 narvaná takovym stylem, že z původních 10 aut co parkovali v borovym háječku hned u moře se vyklubalo aut snad 300. Z původní idylky se vyklubala pěkná masovka. To stejný na pláži. Z jedný řídký řady najednou řady 4-5 na těsno. Navíc tam dali i cedule zákaz kemperům, který tam před tím nebyli. Před sezonou to byla pohodička, našli jsme fakt krásný místa na kemping 10 m od moře ve stínu pod stromy, ale se začátkem sezony se najednou začalo všude za stání u moře platit. Takže se leda vykoupat a pak jet někam od moře se vyspat. Nebylo vyjímkou že jsme strávili třeba i celej den hledáním místa u moře, který by nebylo placený. Osobně jsem ze Sardinie byl poměrně otrávenej. Moc nešlo někde zůstat dýl než 1 den. Druhej den tě už začali vyhazovat. Měli jsme pár konfliktů jak se samozvanejma majitelama přímořskejch parkingů i s karabinérama, ale vždycky se to nějak ukecalo, když člověk hned odjel. Vzhledem k tomu, že jsem byl jeden řidič tak jsem byl neustále za volantem. Mimo sezonu to tam musí bejt na divoko skvělý ale v sezoně bych tam už nejel.

    Když to porovnám s Korsikou na které jsme byli rok před tím, tak Korsika na mě působila mnohem přívětivěji i když to bylo v sezoně (srpen). Dalo se kempovat skoro všude, nikdo nás nikdy neprudil, žádný placený stání u moře, nebyly tam tak častý cedule se zákazem kempování. Jediná pruda byly jejich závory na některý místa do vejšky 2,2 m (mám 2,6, měl jsem párkrát sto chutí použít moji čerstvě nabroušenou sekeru:) Korsika mě opět naprosto dostala. Byl jsem tam už 4x sice pokaždý jinak (plachetnice, obytňák, osobák, měsíc workkemp), ale vždycky jsem byl totálně nadšenej. Ze Sardinie jsem se vracel spíš zpruzenej neustálou nutností být pořád v pohybu a složitým hledáním.
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    SIEMENZ: no treba v litve jsou pruzracny jezera a dost casto mas u nich freekemp (stoly, lavice, kadiboudy pod borovicema). jezero je kolem dokola rakos, ale u tech freekempu bejvaj plazicky zbaveny rakosi.

    baziny tam samozrejme taky jsou (napr. v estonsku nadherny), ale tak kdyz se chci koupat, tak nejedu do baziny neasi :)

    na konkretni fleky si uz nevzpomenu.
    GUBKA
    GUBKA --- ---
    KUBIS_IN: italie by som sa nebala. 2 tyzdne sme freeflekovali s dodavkou a 3 coklami a nevyhnali nas ani raz :) nemali sme jediny problem.
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    nejaka mapka nebo zkusenosti s freeflekama v Italii?
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    dobrej freeflek na vikend kousek na sever od hranic..
    nemecka infrastruktura..stani 10m od vody..prima voda- dobra koupanda i chlastannda)
    Berzdorfer See - Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Berzdorfer_See



    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SIEMENZ: litva lotyšsko estonsko, dá se najít pardní fleky u moooře, nenei rpoblém, nikdo enprudí ani dkyž sme tam byli 4 dny, jezera spu nádherný a čistý,ale nesmíte přijet po bouřce jako my, to je pak na pláži miliarda tun mrtvejch ryb a koupat se fakt nedá .)
    LESH
    LESH --- ---
    SIEMENZ: koukni na mapu freefleků. přidal jsem tam další dvě místa v litvě

    jo a nenechte si ujít silnici 119 z Anykščiai, stojí to opravdu za to!!
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    SIEMENZ: my jsme pred par lety jeli do Estonska pres Suwalky na Vilnius, a tamtudy podel vychodni hranice nahoru. jezera tam jsou nadherny, totalne cisty! a opusteny vesnice v lesich.
    http://www.rajce.net/f13164158

    ale je pravda, ze nam pak u Klaipedy nejaci Nemci rikali neco o jaderny elektrarne pobliz, v Belorusku. tak nevim... :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    SIEMENZ: polsko je normálně koupací,třeba oblast mazurských jezer...je super...;)
    kdyžtak pošta
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Mate nekdo nejaky tipy na pobaltskou cestu?
    asi pojedem Polsko, Litva, Lotyssko.. popripade Estonsko

    jasne, Polsko se tu uz resilo.. klidne i tam ocenime naky konkretni fleky..

    A co je pravdy na tom, ze se v tyhle oblasti neda moc koupat v prirode?
    To je to tam jen sama bazina...?

    dik
    JANEGAS
    JANEGAS --- ---
    Ahojda mám dotaz, nemáte někdo dálniční známku do Švýcarska, na půjčení na termín 4.7.- 22.7. ? díky pošta :o)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FAEKAL: jinak to byla komplet vtipná cesta, pruda začala už v průhonicích,kam si nás odvedla celní správa, abych jim ukázala doklady od nákladu, kluci český nějak nemohli pochopit, že dvě samotný holky můžou jet dodávkou na dovču a v zavazadlovym prostoru maj jen postel a přepravky s bordelem .)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FAEKAL: bacha v talošce je konec sezony až tak od půlky září, jinak se u moře nehnete .) až se rozmyslíte kam,tak mi to písni do pošty a já poradim kam jet a kam nejezdit, stejně sem teď dávala tipy Kopimu i na výlety, musea a tak
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    ATARKA: Hmm, tak kdyz si tam podavaj takhle kemperky, tak to se ani nechci domejslet co by udelali se mnou. Ja sem tam teda nikdy nebyl, ale kdyz slysim tyhlety hruzy, tak fakt nechci . Stejne je to tam takovy discofrisco. Jeste proctu nejaky diskuze a nejspis pojedem misto toho nekam do Italie, tam jsou sice taky fasisti, ale snad ne tak radikalni. Na delsi cesty na jih nebude rozpocet. A jestli na ty kempery koncem sezony dlabou, jak pravil Robootek, tak by to nemuselo dopadnout uplne zle. :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MIHAAL: jelikož to bylo v poslední fázi mý nasranosti, kdy sem už na něj řvala česky a ne anglicky, tak ze mě vypadlo : tyvole,ale to už si fakt děláš prdel ne ? ..on čuměl chvíli jak puk, pak zalezl do budky a dalších dvacet minut nic, takže takový ty polemiky že vypisuje bloček na pokutu za urážku nebo něco podobnýho, samozřejmě padla i varianta že si třeba pro mě jedou,nakonec pak přišel jinej, vrátil nám pasy, usmál se a řekl, holky,tak v klidu ne, můžete jet :) ..sem si myslela,že mu ten úsměv rozkopnu...hlavně teda nikoho jinýho tam neprudili,dokonce nikdo neukazoval ani pasy, všichni volnej průjezd, dokonce i auta v bulharskejma značkama nacpaný k prasknutí, ale prostě dvě holky v dodávce co se jedou vyvalit na tejden k moři a dopsat diplomku jsou evidentně podezřelý, když maj nůžu na chleba a otvírák na víno :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    sekce parking - pak uz jen vybrat zem a oblast..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam