• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    TRIP
    TRIP --- ---
    Ve finále odbočka orco/feglino potom Monte cucco kemp la sosta :-) je to hned vedle pizzerie vedle kontejneru nahoru GPS nevím... Náklaďák záleží jak dlouhej je tam menší parkoviště pak se da zajet do lesa se psi zadnej problém :-) všichni tam griluji :-) SOU tam otevření lidi :-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRIP: a můžou tam psi? a vejdou se nákladáky?
    GREENY
    GREENY --- ---
    TRIP: souradnice by byly? :)
    TRIP
    TRIP --- ---
    Parádní flek v Itálii finále ligure první kemp co sem zažil v it zadarmo kempite primo pod skalama kde leze spousta lidi je tu dost cechu svicaru :-) voda hajzly a tak samosebou :-) k mori co kamenem dohodit ,Sou tu i dva hrady na které je krásna procházka :-) tak kdyby mel někdo cestu stoji zato rozhodne !!!:-)
    ZUBR
    ZUBR --- ---
    BISCUIT: Hodkovičky Klanová heslo ti dam.
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    Kdybys nedoatrenim dojel k reporyjim a prokopaku, tak tam ti muzu namirit antenu
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    cau, mate tipy na dobrej flek v praze ne moc daleko od centra s wifi? stojim ted na cisarsky louce, ale nevim jestli me tu nechaji... Diky
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    QYDO: zkus id bedla
    QYDO
    QYDO --- ---
    shanim misto pro sebe a velky auto v praze a okoli... ideal treba okoli p6, tak kdyby nekdo vedel pls
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    SGNLR: jo v tomhle smeru v pohode, ale bylo to problematicky (nevim jak je to presne ted) ve smeru MK -> KS -> SRB.. Vezli sme polskyho stopare, kteryho takle nepustili. Musel se vratit z Kososva do Makedonie a pak az vstoupit do Srbska..
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SIEMENZ: byl sem v Kosovu pred trema rokama.ohlasil sem se na ambasade v makedonii(jakoze nase velvyslanectvi, púod ktery spada i agenda z Kosova) a ptal se co a jak a pani mi vlastne rekla proc vubec volam, ze je vsecko v pohode:)

    byly to pekny dva dny na zkratce ze srbska do makedonie.desne levny.asi tri kilaky uplne novy dalnice u Pristiny byly totalni hell=nebyli na ni pruhy a lidi nevedeli jak we na dalnici ridi takze jezdili vsema smerama:)jinak vsecko desne levny a hodny lidi, ale je to rochu napjaty tam no.na hranicich sem jinde prohlidku s tankem a klachama nebasolvoval
    SURICATA
    SURICATA --- ---
    LESH: no my jsme ted 2 roky v MN nebyli, takze sorry za mystifikaci. I když lepsi je byt pripraven, nez byt prekvapen :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    VIRUS31: ty myslim ze ne, ale kolonialy, restaurace ano...
    Asi se to netyka vetsich mest a taky uzemi Republika Srpska, kde tento svatek samozrejme nedrzi.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SIEMENZ: i benzinky? :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    SURICATA: Bosna dobra, ale clovek musi dat bacha aby tam nejel, kdyz je Ramadan (letos 29.06. - 28.07. 2014), to je tam pak vsude zavreno a uplne mrtvo... Loni se nam to povedlo :P Nastesti do MNE nebylo daleko...
    LESH
    LESH --- ---
    jo a k Durmitoru můžu doporučit auto/kemp Razvršje v Žabljaku http://www.durmitor-autocamp.com/
    LESH
    LESH --- ---
    SURICATA: eko poplatek v MTN zrušen v lednu 2012...
    SURICATA
    SURICATA --- ---
    Srbsko za navstevu nestoji, projeli jsme ji v 2009 krizem krazem a hezke to je jen v národním parku Derdap na hranicích s Rumunskem a národním parku Tara. Srbové jsou kreténi a snaží se cizince ojebat kde můžou. Pokaždé, když jsme jedli někde v restauraci, tak nám naúčtovali úplné nesmysly a pokaždé jsme se s nima museli dohadovat. Nakonec když jsem pohrozili policii tak to většinou změnili. nevim mozna se to zmenilo, ale my navštěvujeme balkan pomerne často a Srbsku se vyhýbáme. Ja osobne mam nejradeji Bosnu a Hercegovinu a Albanii. I když v Bosne uz je ted daleko vetsi turisticky ruch nez tomu bylo v minulosti. V Albánii na hranicích platí to samé jako psala Atarka, základem je zavřené okny a ujíždět. Decka byly i na krizovatkach ve Skadaru (město na hranicich s Cernou Horou). Urcite stoji za navstevu města Berat, Gjirokaster, Kruje. Od Vlore dolu jsou dlouhe opustene plaze, kde se da kempit. I když pristup k nim je slozitejsi. Pak urcite stoji za to navštívit jezero Ohrid.
    V Černé Hoře se platí ekologická daň za auto při vjezdu do země(myslím že to bylo nějakých 10 nebo 15€), za navstevu urcite stoji narodni park Durmitor.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    LESH: fajn!
    LESH
    LESH --- ---
    ATARKA: na cestu srbsko - monte negro - albánie - makedonie v létě 2013 občanka stačila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam