• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    MIK23
    MIK23 --- ---
    FEEX: 50.4102628N, 14.5706072E. HARASOV. krásná procházka okolo rybníka s lekníny a písčitou pláží naproti v lese, skalní byt, starej hotel opustenej (už se možná opravuje). V sezóně tam něco vybírají, ale když jsme kempili v zadu v rohu, neřešili nás. Dobrá koupacka, ale to teď už asi nehrozí. Tohle místo stojí za to
    LESH
    LESH --- ---
    FEEX: lonsky rijen jsem pres vikend parkoval hned vedle opustenych domu, mimo parkovaci stani..
    50°26'20.647"N 14°34'46.206"E
    Obcas kolem prosel turista, ale nikdo neprudil
    HONDZIQUE
    HONDZIQUE --- ---
    FEEX: tady primo v lesich... taboriste, ale mimo sezonu je to tam free.. a mozna i o sezonu...) https://mapy.cz/s/35oYI

    DOCTOR23: to je parkoviste k vratence..asi se tam da ale pres den relativne frmol...
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    FEEX: ted jsem koukal na park4night a nasel peknej flek N 50°28’32.52” E 14°38’56.04”
    50.475700,14.648900
    FEEX
    FEEX --- ---
    Někdo tip na flek u lesa kokorinsko?
    EXX
    EXX --- ---
    PPNEKK: polejt benzinem a zapalit..
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PPNEKK: moc pěkná cedule:)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: tak hned kousek od nas jsem narazil na ceduli ,kde se o zakazu a pokutach pise. Dal uz jsem zadnou nevidel. Na fleku, kde jste stali byl dneska jenom jeden obytnak. I podle komentu na park4night tam prudej policajti casto.

    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PPNEKK: tak mrkni jestli tam maji cedule se zakazem - coz nam tvrdili...ja myslim ze tam nic nebylo...vsechny ty auta na fotce tam stali bez problemu..nas debilne vyhmatli. Mame smulu,ze mame maly auto a vsude se rozvalujem :)
    EXX
    EXX --- ---
    nas zase dalsi fuckoff fizlu ve francii.. placek domluvenej pres sefa ,nicmene zadnej papir z radnice nam nedal(a policajtum tvrdil ze byla dovolena a blablabla..podle me jen doufali ze to proste projde bez vetsiho reseni..)..jeden kamion tu stal 14dni bez problemu s tim ze fizlove obcas projeli..jakmile jsme zaparkovali my (kulatak,dva kamiony,jeden fiat j5,jeden golf a jedna dacia) v nedeli sli jsme rovnou spat .vratime se v pondeli na obed do "kempu" a vsichni za oknem papirek s telefonnim cislem na fizly..nejak jsme to obvolali,prijela hlidka,pak i sef a nejak se to posolichalo..nicmene..verejne prostranstvi,bez jakekoli omezujici znacky a nemeli jsme ani jeste vyndany stoly ,zidle apod.. je to misto kam se jezdi asi na vikendy a kalit a zapichat si atd..ale .. pointa je v tom ze udelali rovnou akci ktera vyzadovala nasi reakci,zadny pockani si az budem "doma" atd.v praci jsem se dozvedel ze fyzly zavolala nejaka poblaznena sousedka , a ze prej jsme teroristi..taky husty..takze od ty doby vtipkujem o obohacenym uranu a dratkach couhajicich z batohu..uvidim na pristim fleku..ale prijde mi ze se smycka stahuje.. krom teda pokusu nas vyhodit sli jeste po technicky a pojistkach..snazili se najit cokoli..
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: zejtra se zajedu na ten vas flek podivat na kole :) nechapu ,ze tady zatim.neprudej. vedle nas jsou švýcaři a nemci vykempeny snad uz tejden. Zidlicky ,stolecky vsechno v cajku :))
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PPNEKK:tak třeba v opuštěným kempu, kde jsme byli evidentně na soukromým pozemku, nás přijeli policajti velice slušně vyhodit po dni stání, měli jsme všude roztahaný věci a nebyl problém odjet až po několika hodinách - než jsme se sbalili. Tady jsme jen vytáhli stolek a večeřeli kus sejra s rajčetem, děti s náma. Přijelo auto plný fízlů a ihned začali vypisovat pokutu, nebyla s nima řeč. Tak jsme si na ně aspon zakřičeli...a nic nezaplatili. Tak čekáme, jestli něco dojde do čech...
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: tak ted koukam,ze jsme na druhe strane te plaze co jste byly vy. Jsme.u.mestecka Kanali vedle Mango beach baru. Sprcha je tu taky a jako bonus free wifi :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    GILLIATT: mi jsme v recku zatim zadnej problem nemeli ,ted jsme kousek nad lefkadou. Vcera okolo nas jeli policajti na.motorce a v pohode
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    a ještě fízlí pláž - spát v obytňáku můžete, vytažená židle = 150 eu pokuta. Řecko, Mytikas, 39.0070881N, 20.7128872E, jinak hezká pláž se spoustou stínu a sprchama.
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    JEBTISKA: o víkendu chtějí 42kun za parkovne/den...
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    Chorvatsko,kousek od Slovinskych hranic, castecne opusteny kemp,jsou tu i zachody a sprchy,stat se da pod stromy,kousek do vody..ted v zaří tu stoji par aut,lidi se jezdi pres den koupat a pak zmizi,ale je tu klid.Tezko rict,jak to funguje v sezone..
    45.408517,13.524416
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    a ještě černá hora, Slano jezero u Nikšiče, v jednu chvíli to bylo plný rybářů, ale po vydatným dešti jsme tam zbyli sami. 42.7706589N, 18.8457089E
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Banja Luka,BiH, poloopuštěný průmyslový areál, na kraji je vrátný,kterému jsme zaplatili 1 km. Není to úplně free, ale přespat se tam dá, my to měli domluvený s místním klubem DKC Incel.
    https://goo.gl/maps/VyGTaaZGPrE2
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Opuštěný kemp, Řecko u labánských hranic 39.6297144N, 20.1759397E
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam