• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    LESH: capo ferrato.. klasika samozrejme ze na prijezdovce byla cedule zakaz kempeni a karavaningu :))
    LESH
    LESH --- ---
    ROBOOTEK: hezky misto. Kde to je?
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    nejakej ten letosni sardinskej freefkleking aneb home is.. ;)

    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    si tak rikam jestli ty apky stylu park4night sou vlastne dobra a nebo zla vec.. :/

    jinak sardoska za 7 let co sem byl minule doznala taky dost zmen.. tam kde byly prirodni fleky sou parkace za euraky (a to i mimo sezonu!!) tam kde byly parkace sou kempy.. napr. kamosi v osobacich mohli zaplatit stani za parkac s tim ze klidne muzou spat v aute.. nebo kde chtej.. ale ja uz musel do kempu za 15 ecek.. kazdopadne uplne dohnojeny to tam jeste neni a najit krasny fleky se darilo i tak :)) i za cenu podrenyho laku s cimz se pocita..aspon ma clovek jistotu ze tam nebude vedle stat plastakovej duchodo-nemcour s pozadavkem spani se slepicema..

    forestales (aleson na ty co sme narazili my) super pristup.. prisli az po 3 dnech co o nas vedeli a sledovali nas prej dalekohledama.. 4 den prisli sice hodne zvostra.. ale pak se s nama dali do reci.. ze o nas vedeli a ze cenili ze sme nedelali bordel.. vsechno v pytlich tridenej atd.. obmekceni malim sputem co jim nabizel bramburky to dopadlo po italsu takze arrivederci a ciao s usmevem.. kamose co tam chytal rbyby a kteryho si mohli podat hodne (narodni park) nechali taky na pokoji sic s duraznym vysvetlenim ze jako neexistuje!
    MIK23
    MIK23 --- ---
    RSZ: Modrava je fakt strašně provarena a v sezóně se tam dá potkat hodně půjčoven. Takže odtud může vítr foukat.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Pár freefleků z Norska, nebudu dávat kde co pač to nemá smysl, Norsko je na tohle prostě fakt ráj a dávám to spíš jako inspiraci, že...pokud o Norsku někdo uvažujete, tak... ;)








    RSZ
    RSZ --- ---
    VIRUS31: ok, já tohle teda ani u plasťáků moc nepozoruju, vetšinou jsou celkem rozumný a vědí co se sluší.. rozhodně nepozoruju že by to bylo nějak horší než u našinců. Ale možná je ta modrava prostě dost atraktivní provařená lokalita a lidi se tam sjedou různý.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    RSZ: Mne osobne vadi respekt k mistu, kde stojej. Nerikam vsichni, staci par kusu, co si vytahne na parkovisti (a ted mluvim o konkretnim placu v Modrave, kde jinak na kilometry daleko legalne nezaparkujes a kde ses na ocich mistnaku) stolek, zidle a rozjedou griláčo. Vsichni vime, ze vic kar v prostoru bude znamenat utahovani sroubu a vic pokynu “jed do kempu”. Prijde mi, ze tem lidem nedotejka, jakou tady vlastne mame v tomhle svobodu oproti jinejm zemim a jak se to muze snadno cele podelat, kdyz nebudou respektovat uplne zakladni pravidla.

    A at si v kare serou treba do krabice, co je za dverma, je prece vuřt.
    RSZ
    RSZ --- ---
    VIRUS31: obliba plasťáků možná, ale co tak špatnýho lidi v plasťácích dělaj? Když někdě musím parkovat s "normálníma" lidma v obytňácích, žádnýho bordelu si nevšímám a třeba hajzl má v tom autě každej
    FEEX
    FEEX --- ---
    Propadlou
    FEEX
    FEEX --- ---
    VIRUS31: to zní blbě :/ sme chtěli jet dneska, ale fouká mi vzduch trochu a mám 4 měsíce technickou případnou sem si všiml. Tak nevím jestli vyrazime. Ještě když tam kontrolují :/

    Možná lepší zastavit někde zahranici chko na louce a na výlety
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    FOSSIL666: diky za info!
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    VIRUS31: :-\:-\:-\
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ja vam sem pridam cerstvou zkusenost ze Sumavy. Byl jsem na Modrave a okoli ted 10 dni. Po okoli tam brousi straz NP a vychytava vsechny, co stoji na parkovistich, ktera jsou jen denni a spi na nich v autech. Poprve je to jen upozorneni, pak uz pokutujou - osobni zkusenost.

    Parkoviste u vlciho vybehu je placeny, pro dodavku tusim kilo/kilo pade. Parkoviste v Modrave za 70 na 24 hodin. Jezdim tam 7 let x krat za rok a s freekempingem je to tam letos asi nejhorsi, co pamatuju. Free parkoviste byla letos vyzbrojena parkomaty (napr nad antyglem) a k tomu se zvysila aktivita NP straze. Byli videt i v pracovni dny, kdy tam pres noc bylo -8 a nikde ani noha.

    Obliba plastaku a nulova pokora ze strany jejich posadek to tam brzo vyzene vsechno do kempu, kterej neni nejvetsi a ani nejlevnejsi.

    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    STEVIE: Kdyz jsme tam byli vloni jen na vylete a bylo to normal pres zimu, tak tam obytnaku bylo nekolik a tim myslim velky plastaky a evidentne kempili.. (zimni kabaty na oknech apod..), proste veci, ktery nebudes na auto strkat kdyz nekde parkujes jen na chvili..
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    FOSSIL666: byl jsem tam asi před měsícem a myslím že to bylo asi kilo na den max.

    Otázka je jestli by s tím byli ok přes noc. Místo je to super. Kdyžtak pak poreferuj. Tam by mě to taky lákalo s trandakem.
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    FEEX: Pripojim se se stejnym dotazem, jestli vse klapne, chcem jet pristi vikend... Sumavu mam prochozenou krizem krazem, ale dodavkou jsem tam zatim nebyl (max u strejdy na zahrade).. btw. jediny co jsem postreh vloni v zime, ze jak je ta vlci rezervace, tak se na parkalu u ni da bejt, ale nevim, jestli je to placeny nebo ne...
    FEEX
    FEEX --- ---
    Obligátní dotaz Šumava ?
    Nejde mi to nj filtrovat , čímž navrhuju dávat do odpovědi s GPS i lokací/oblast
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam