ROBOOTEK: jako na park4night celkem jedu kdyz neznam oblast atd.. obcas chci dat sraz s kamosema,na prvni noc dobry a pak se po necem rozhlidnem..ale jak clovek dorazi po x hodinach rizeni..nechce resit ze za 20minut nejaka hlidka..chces si dat vino nebo pivo,a v tomhle pocasi uz ani nevylejzat ven...je mi celkem jedno ze vedle stojej plastici nebo tak..spis me zajima aby me nikdo aspon pres noc nehecoval k odjezdu... z praxe to vidim ale tak ze stat se da leckde (s rozumem se zbytecne neexponovat a neprovokovat) pokud je clovek sam-jedno auto/truck .. jak je toho ale vic,uz to vypada jak soundsystem (naposled na nas nekdo poslal hlidku dokonce s tim ze prej jsme mozna teroristi) ato samozrejme budi obavy a je to otazka casu nez nekdo nekoho zavola..coz na tehle p4n spotech nehrozi bo jsou na to lidi zvykly..jinak teda pokud jde o mesto,ani moc neresim,pichnu to na nejblizsim poligono industrial..posbiram palety,nadelam drevo,ženka dojede na lov jidla,dalsi den si udelame vejlet do mesta at uz autem nebo na moto/kolech... takze ja tuhle appku celkem vyuzivam a jsem za ni rad,obcas se najde i spot kam prijedu a jsme tam sami,plus zachod,sprcha,kontejner na odpad..poresim co potrebuju,kouknu na lokalni zajimavosti,odpocinu si a jedu dal..