• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FAEKAL: nebyl utok na tebe :)) bylo povzdechnuti
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    ROBOOTEK: mno jo, tak samozrejme je to hrube orientacni :) vloni jsem napriklad taky na drzouna kempil ve Schweizu pod hradem a pak doma zjistil, ze je za to pokuta 10k ecek ... :o)) Zasit se da samozrejme kdekoliv, treba i v prokletym Chorvatsku, ale neni nikdy na skodu vedet jak to tam zhruba berou. Polemizovat nad tim kdo ma kde co zakazovat nehodlam, vsechno je navzajem propojeny a kdyz se ti to nelibi, tak s tim muzes budto bojovat nebo odjet.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FAEKAL: uplne bych se tim neridil teda.. :) kazdopadne uplne me sere kdo ma co kdo zakazovat ze na tyhle planete nemuzes nekde zajet autem vyndat si zidlicky cumet na tu krasu!! ...tvle fakoff jako!! (money money money..) a bude asi jeste hur!!
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    2ND: jojo rozhamtaný křupky, na zemi vylity pití a řvoucí dítě zmitajici se upocený v sedacce územní každýho :))))
    2ND
    2ND --- ---
    ATARKA: jo, od ty doby co vozime dve deti myslim ze by proslo cokoliv :) nikdo nema nervy se v tom bodelu hrabat.. jedinej, kdo nam cumel do auta, byl madar na srbskejch hranicich... ti teda stridali smenu, takze nas probrali 2x, pac ten prvni mu nerekl ze uz jsme :)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    PANPOSPA: jo tak to v Chorvatsku nezměnilo nic za posledních deset let.. Tehdy jsme jen projížděli po east tripu zpět domů a chorvatští celníci byli fakt největší kreténi, co jsme za celou cestu potkali..
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    Zaleži kde lepši u nějakeho baru na plaži kde vyvaži odpad je to cajk. Uvidime letos tam jedem na Free Earth festival tak sem zvědav jak tam bude čisto.) A maš nějaky tip na flek na Pelopones nejlepe z lagunou a kde neni odpad a nasrano:))))
    LPG
    LPG --- ---
    Ještě jednou Všem moc díky , jedu v květnu tak to bude snad vše ok :))
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LPG: My teda loni měli hranice úplně v pohodě, jeli jsme z Černý hory u Skadarskýho jezera, tuším Muriqan. cca 45 minut jsme stáli, pak jen ukázali pas a jelo se dál. asfaltu je už dost, ale pořád umí překvapit, že za zatáčkou asfalt končí a pokračuje rozbombená šotolina.
    doprava pravej balkán, ale docela rychle jsem se otrkal a zvyknul si na to, že na dvouproudovce se jezdí ve 3-4 pruzích :) jinak já jsem s tou angličtinou moc nepochodil, obvykle to byly ruce, nohy a všechny jazyky co znám. ale domluvili jsme se vždycky.

    každopádně bacha na to placení eurama hlavně na benzínkách - na pumpě maj €, ale litrový ceny nastavený na Leky, takže když si nedáš pozor, tak tě ojebou o 20 %.
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    na makedonskosrbskejch to bylo vyloženě o úplatku ..
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    u mě když viděli mou posádku z dredama , kámoška zápis za pašování ze Slovinska ,chtěli otevřít soupacky , tam bordel jak zmrd basák a centrála :) takže ven nejdřív jídlo , asi kuli psovi , když pes vycmuchal igelitku se starou svačinou pod postelí , nasral se a že všechno hned ven:) pejsek prosmejdil kastlyk,palubku , nádrž , vsechno . pak chtěli vyhazet kámošovi věci z krosny ,v půlce to utnuly a jelo se dál ..
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    jj megabordel je zaklad a dite bonus! :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Na tohle je dobrý to dítě v autě, auto fakt neprolejzaj, dvakrát chtěli otevřít sozpacky, tam megabordel, ahaa bejby a v pohodě :)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    vidíte na hranice bych úplně zapomněl... makedonskejch z bulharska sem se bál, ale nakonec úplně v klidu a to sme byli dvě dodávky a oktávka mladejch, dredy atd... je potřeba mít vytisklou platnou zelenou kartu! jinak je to asi za 50€, ale na albánskrjch hranicích nás ji nechali zdarma vytisknout ;) na hranicích do černý hory obcházel pes.. srbsko sme nejeli ale kámoš tam v srpnu stál 4 hodiny.. no a o hranicích do chorvatska radši ani psát nebudu, tam jak vidí čechy v dodávce tak odstavujou okamžitě a hledaj dokud něco nenajdou..
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    SROLUJTO: nas Chalkidiky strasne zklamalo. Projeli jsem tam nekolik fleku a většinou vsude same odpadky a mezi tim kempili rumuni a bulhari. Nejvic nas dorazil jeden flek na konci posledniho prstu. (Kousek od Chrousou /Lagoon beach)Vetsi humus jsem nevidel. Pritom podle map to vypadalo na hodne pekny misto. Vubec jsem nechapal ,ze na takove skladce nekdo kempi. Prasata zasrany :D pote jsme prejeli na Pelopones a to uz byla parada.
    Foto z Lagoon beach




    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: tak cestou tam jsme nestáli prakticky nikde, když víš, kudy z Maďarska do Rumunska :) Rumunsko Řecko, Řecko Albánie, Albánie Makedonie taky v klidu, ale ty poslední dvě byl fakt masakr, samej turek od okurek co se vracel do nemecka...tak za pět let zase nejdřív :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ATARKA: tak to jsme meli loni cestou do recka asi stesti. Na hranicich jsme stali nejdele hodku :)
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    ROBOOTEK: mě prohledávaly na albánsko makedonskejch se psem .. a na makedonsko srbskejch jsem byl na jámě, ale 10 euro a jelo se .. ale vsude na hranicích jsem byl(všichni) hned pryč ...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    jo a cena nafticky v makedonii hodne potesi!! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam