• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    BIGHEAD: Cunel jsem jak puk na ceny v nekterych kempech
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    RSZ: Kempy 30-40€, lepsi zaplatit par ecek za placek
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATARKA: free skoro nikde, vše stellplatz za 5-15€, ale je tam hezky a jezdíme tam pravidelně
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    VERCA_ZABA:
    ATARKA:
    V Peenemunde jsme byli ted o Velikonocích:), muzeum doporučuju, děti zaujme raketa, vlakový vagon a výjezd výtahem nahoru na střechu, kde je super výhled. Ponorka sovětská, u dětí taky měla úspěch, ještě se tam dá jít na válečnou lod, ale to už jsme nedali. A rybí sendviče v bufetech!
    Jinak my nebyli ani až na Rujaně ani free, tak moc neporadím. Dodávek tam křižuje všude hodně, ale podle mě zajíždí hodně do kempů nebo ty parkoviště, jak píše Verca_zaba.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: byli jsme 2013, free to tam úplně nejde. podél silnice jsou parkoviště v borovicových lesích, kupuješ si parkovací lístek v automatu, tou dobou to stalo 5€ na den. My jsme většinou platili všechny dny, oni to benga někdy chodili kontrolovat. Hnedka za lesíkem jsou obrovské písečné pláže,velmi mělké moře. A z dob minulých je Rujána stále oblíbená pro nudisty:))
    jinak pěkný výlet je na Cap Arcona, do Sassnitz na ponorku, na ryby a nakoupit si konzervy v továrně Rugen Fisch.
    My byli druhá půlka srpna a už bylo chladněji, Siemenz byl ten samý rok pár týdnů před námi a lepší.
    A ještě je dyztak zajímavý vedle na Usedomu v Peenemunde, kde je z bývalé Hitlerovo továrny na V2 rakety zajímavé muzeum a v přístavu mají taky ponorku.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Byl jste někdo na Rujáně ? Nějaký tipy, kde co jak s tříletým ditetem, jestli to tam jde free nebo ne, jak to tam vypadá v cervenci....dik
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Fajn spot v Turecku pod Çanakalle, kousek od Troji. V sezóně tu asi poteče i voda, každopádně teď tu jsme sami, jen občas sem přijede parta Turků na grilovačku.
    https://goo.gl/maps/AivEuefCzkkP3rRZ8


    EXX
    EXX --- ---
    oni maj svycari v sobe uz naucenej takovej tik ... jakmile videji "znamky nestandartniho chovani" tak zatahujou zaclonky ... kdyz vidis zatahnuti zaclonky muzes si bejt skoro jistej ze za zaclonkou uz nekdo zhavi drat ... z prace se chodi v pět.. v sest uz jsou ulice prazdny .. do hospody se jezdi taxikem takze na ulici se nikdo nepoflakuje, i taxikar co te veze zpatky je schopnej te napraskat ze vezl ozralyho a ze lze ocekavat na urcite adrese ruseni nocniho klidu .. proste preventivne .. ja byl svedkem toho kdyz si znamej zapomnel doma klice od prace .. nechtelo se mu zajizdet do garaze tak to pichnul na 5 minut na parkingplac pred domem (urcenej pro sousedovic hybrida) a nez se vratil s klicema musel jsem ukecavat odtahovku at pockaj minutu .. ale typek okamzite zacal psat blok ze nbnejel zbytecne a ze za blbost a lenost se plati) .. prijdes z prace a slysis jak vsichni luxujou (protoze zakaz luxovani po seste hodine nebo co) , pred desatou vecer zase vsichni chcijou (zakaz chcani ve stoje po desate vecerni). poruseni zakazu si nikdo netroufne..to je povazovano za ostudu a stanes se tercem sousedskych drbu..
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    poradil by někdo freeflek u Františkovej lázní?
    MRTS
    MRTS --- ---
    Také si nepamatuji ve Švýcarsku na nějaký problém. Kromě toho, že je problém najít trochu roviny.

    Onehdá jsme spali někde poblíž Vergeletto (takže vlastně skoro Itálie) a úplně v pohodě. I místňáci vesele zdravili.

    Jen krávy jsou tam trochu drzejší.
    RSZ
    RSZ --- ---
    TOMASS: tak passatem je to samozřejmě něco jinýho než dodávkou.. nebo když chceš nedejbože vyndat před auto ještě židle.. Ale blbou zkušenost se švajcem taky nemám, jednou dokonce v noci přijel sicheheitsdienst nějakýho vojenskýho letiště, řekl "tady ne, vezmu vás jinam" a dovedl nás na pěknej flek, kde jsme mohli zůstat.
    HELLTSCHA
    HELLTSCHA --- ---
    S dětma vT4 jsme taky loni projeli kus švajcu a vpoho. Štěstíčko asi, ale byli jsme celkem drzí cikáni. Např. v Ženevě u jezera :)

    TOMASS
    TOMASS --- ---
    My jsme minulej rok byli 10 dní ve švýcarsku passatem v různejch kantonech a ani jednu noc jsme nikde neplatili kemp a problém nebyl.... Občas byl problém místo najít ale složit hlavu bylo vždycky kde...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FAEKAL: tenkrat to bylo jen v osobacich.. bejt tam technovehiklama tak nas tam asi povesej na strom! ;))
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    ROBOOTEK: myslim, ze tech 10k je horni strop, ale kazdopadne total brutal hc:(( taky dost zalezi v cem jedes. Ja jsem s detma v T4 pomerne nenapadanej, ale jak videj karavanu 3 velkej DIY obytek z cech, tak asi poustej rovnou majaky a volaj doprovod. Ale zase byli fer, ze vam vubec nasli fleka na prenocovani.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    kazdopadne ted 10tis eur ve svajcu to je dobre likvidacni to snad ani nemyslej vazne ne? :)) uf!! ale nepredpokladam ze by ti to hned naparili ne? nam se stalo to ze sme se nedopatrenim dostali do švícarska (holt to je tak kdyz se slepe duveruje navigaci :)) no a pak sme ve trech autech hledali flek na zakempeni.. uz se tak nejak smrakalo.. jedem po silnici nacez majaky a zastavujou nas oficiri asi s 5ti motorkama.. hrozna akce jak z krimiserialu vcetne sviteni baterkou do xichtu a kdesi cosi.. ptali se co jako cmuchame po kraji (asi meli nejaky hlasky kdyz sme hledali vhodnej flek) po tom co sme jim to vysvetlili tak nas s policejnim doprovodem zavedli nekam kde prej muzem prenocovat ale hned rano musime vypadnout.. takze svajc asi nebude stavenej na kempeni no :)) ale tam je to vubec tam prej kdyz des jako chodec na cervenou tak te chtej vsichni minimalne ukrizovat.. takze ono je to tam ultra samo o sobe...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FAEKAL: nebyl utok na tebe :)) bylo povzdechnuti
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    ROBOOTEK: mno jo, tak samozrejme je to hrube orientacni :) vloni jsem napriklad taky na drzouna kempil ve Schweizu pod hradem a pak doma zjistil, ze je za to pokuta 10k ecek ... :o)) Zasit se da samozrejme kdekoliv, treba i v prokletym Chorvatsku, ale neni nikdy na skodu vedet jak to tam zhruba berou. Polemizovat nad tim kdo ma kde co zakazovat nehodlam, vsechno je navzajem propojeny a kdyz se ti to nelibi, tak s tim muzes budto bojovat nebo odjet.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    FAEKAL: uplne bych se tim neridil teda.. :) kazdopadne uplne me sere kdo ma co kdo zakazovat ze na tyhle planete nemuzes nekde zajet autem vyndat si zidlicky cumet na tu krasu!! ...tvle fakoff jako!! (money money money..) a bude asi jeste hur!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam