• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    TOMBRIDER: to teda
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    To zní jako Hell
    KOLCI
    KOLCI --- ---
    ONDYXINNYX: takhle v sezoně spíš ne, jeli jsme to v červenci 2015 a na Hel se ani nedostali, protože tam byla kolona jak hovado a po půlhodině jízdy krokem jsme se na to vykašlali. Šílený množství lidí tam bylo všude kolem pobřeží, ani bych moc nespoléhal na to, že to zakempíš kdekoli s rozumným přístupem k moři.
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    čau ,planujem v červenci výlet do Polska k moři , koukám na poloostrov Hel , neví někdo jak je to tam s free stáním ? je to vůbec real? popřípadě doporučení na jinou oblast kde nikdo neprudí a není tam tisíc lidí. dík moc
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: já myslela i na mazurský jezera v Polsku, ale Filip se moc netvářil :) ...ok díky, probereme, ještě uvažujeme vrátit se po letech do Pobaltí, ty černobylský borůvky a tuny lišek šou muj sen :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: když budeš chtít, můžu ti pak dát naší trasu,my cestou tam křižovali nemecko-polske hranice a i tam jsou pěkný místa..
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ADIK: kdyžtak vyslem naseho andilka , to snad zjihne i německej policajt :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: židle vytáhnout jo, ale jen přes den. na noc jsme vše uklizeli.
    ADIK
    ADIK --- ---
    ATARKA: pokud nechces stat primo u more, tak neni problem spat uprostred Rujany na louce. loni jsem tam takhle byl tyden na ruznych mistech a uplne v pohode. u vody jsou placeny parkoviste jak uz bylo psano a zakaz stani obytek pres noc. my jsme na zakazu pres noc parkrat v minulosti stali a nikdo nas nevyhodil, ale mohla to byt nahoda. precejenom nemeckou pokutu v eckach asi riskovat nechces.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    RSZ: ok díky, projdu mapu, vypadá to lákavě, hlavně aby se i junior zabavil, ponorky, rakety a podobný vymožeností to je oc tu bezi :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATARKA: tak půl na půl, někdy je to víc parkoviště, někdy to je fakt pěkný místo s travou/pískem. Btw to pobřeží je fakt hezký třeba od warnemunde po usedom, nemusíte jen na rujanu, kolem wustrova je to třeba super




    ATARKA
    ATARKA --- ---
    RSZ:
    GILLIATT:
    VERCA_ZABA:

    Díky za rady a porady .. btw na těch plackách se dá vytáhnout židle a tak ?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    BIGHEAD: Cunel jsem jak puk na ceny v nekterych kempech
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    RSZ: Kempy 30-40€, lepsi zaplatit par ecek za placek
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATARKA: free skoro nikde, vše stellplatz za 5-15€, ale je tam hezky a jezdíme tam pravidelně
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    VERCA_ZABA:
    ATARKA:
    V Peenemunde jsme byli ted o Velikonocích:), muzeum doporučuju, děti zaujme raketa, vlakový vagon a výjezd výtahem nahoru na střechu, kde je super výhled. Ponorka sovětská, u dětí taky měla úspěch, ještě se tam dá jít na válečnou lod, ale to už jsme nedali. A rybí sendviče v bufetech!
    Jinak my nebyli ani až na Rujaně ani free, tak moc neporadím. Dodávek tam křižuje všude hodně, ale podle mě zajíždí hodně do kempů nebo ty parkoviště, jak píše Verca_zaba.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: byli jsme 2013, free to tam úplně nejde. podél silnice jsou parkoviště v borovicových lesích, kupuješ si parkovací lístek v automatu, tou dobou to stalo 5€ na den. My jsme většinou platili všechny dny, oni to benga někdy chodili kontrolovat. Hnedka za lesíkem jsou obrovské písečné pláže,velmi mělké moře. A z dob minulých je Rujána stále oblíbená pro nudisty:))
    jinak pěkný výlet je na Cap Arcona, do Sassnitz na ponorku, na ryby a nakoupit si konzervy v továrně Rugen Fisch.
    My byli druhá půlka srpna a už bylo chladněji, Siemenz byl ten samý rok pár týdnů před námi a lepší.
    A ještě je dyztak zajímavý vedle na Usedomu v Peenemunde, kde je z bývalé Hitlerovo továrny na V2 rakety zajímavé muzeum a v přístavu mají taky ponorku.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Byl jste někdo na Rujáně ? Nějaký tipy, kde co jak s tříletým ditetem, jestli to tam jde free nebo ne, jak to tam vypadá v cervenci....dik
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Fajn spot v Turecku pod Çanakalle, kousek od Troji. V sezóně tu asi poteče i voda, každopádně teď tu jsme sami, jen občas sem přijede parta Turků na grilovačku.
    https://goo.gl/maps/AivEuefCzkkP3rRZ8


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam