• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    jo přelom července srpna bych to viděl taky
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Letos bychom taky rádi na skromnější výlet k severním sousedům od Rujany po Mazurská, tak koukám, že se tam nejspíš všichni potkáme. Ideálně tam je předpokládám přelom července/srpna ?
    KOLCI
    KOLCI --- ---
    DOCTOR23: ty duny v Lebě jsou fajn, byli jsme tam v sezoně, vyšli se svítáním, a na dunách jsme viděli v dálce jen další dva lidi, jinak nikdo. Když jsme se vraceli, už se tam hrnuly davy, ale to nám už bylo jedno. Auto (malej obytnej Transit) jsme tam nechali stát někde u lesní cesty.
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    MARASAN: dik
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LENTILA: hned u https://mapy.cz/s/3sWwV mas paradni koupaci lom v Blansku. Prespat by se tam imho dalo. Dalsi lom https://mapy.cz/s/3sWx7 je teda ve vsi.
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    TOMASS: dik;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    v Polsku se taky zdaleka vyhnout Lebě, v sezóně je to jak matějská pouť, dobrý fleky se dají najít kolem Mazurských jezer
    tohle místo u moře mám vytipovaný, letos tam jedu tak vyzkoušim
    https://1url.cz/9MDqP
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    LENTILA: Macocha horní parkoviště večer ani noha byl jsem tam před 3 lety obytkou a měl jsem parkovistě pro sebe.... naprosto v pohodě a zadarmo)
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    TOMASS: autem.
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    LENTILA: Zakempit autem nebo stanem?
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    a případně nějaký lomy ke koupání.?
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    prosím nevíte někdo o freefleku v okoli moravskeho krasu?kde zakempit a tak?;)dik za info.
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    tak díky za postřehy.
    KOLCI
    KOLCI --- ---
    ONDYXINNYX: TOMBRIDER: oni toho pobřeží maj na to jak velká jsou země relativně kousek, a v létě se tam stáhnou fakt všichni, a nejen z Polska. Všechny městečka u moře plný lidí, zajet se tam dá málokam, našli jsme tam jen jedno použitelný místo bez lidí, ale to už bohužel nedohledám. Mě to teda ani tak nevadilo, jeli jsme primárně vnitrozemí (asi měsíc), a nahoře jen pár dní. Mimo sezonu to tam může být pěkný, v sezoně už bych tam nejel (ne k moři).
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    TOMBRIDER: to teda
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    To zní jako Hell
    KOLCI
    KOLCI --- ---
    ONDYXINNYX: takhle v sezoně spíš ne, jeli jsme to v červenci 2015 a na Hel se ani nedostali, protože tam byla kolona jak hovado a po půlhodině jízdy krokem jsme se na to vykašlali. Šílený množství lidí tam bylo všude kolem pobřeží, ani bych moc nespoléhal na to, že to zakempíš kdekoli s rozumným přístupem k moři.
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    čau ,planujem v červenci výlet do Polska k moři , koukám na poloostrov Hel , neví někdo jak je to tam s free stáním ? je to vůbec real? popřípadě doporučení na jinou oblast kde nikdo neprudí a není tam tisíc lidí. dík moc
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: já myslela i na mazurský jezera v Polsku, ale Filip se moc netvářil :) ...ok díky, probereme, ještě uvažujeme vrátit se po letech do Pobaltí, ty černobylský borůvky a tuny lišek šou muj sen :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: když budeš chtít, můžu ti pak dát naší trasu,my cestou tam křižovali nemecko-polske hranice a i tam jsou pěkný místa..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam