• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ: to pak člověk ocení prulez do kabiny a možnost rychle kopnout do vrtule.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    GILLIATT: díky, kokino neprošlo, protože není u vody, ale dotáhli sme to až na Mavrovské jezero, kde je to super
    RSZ
    RSZ --- ---
    WERT: zrovna v těch místech, taky cestou na západ, jsme jednou vytuhli na odpočívadle a cca v pět nás probudili 3 vyjetý holohlavý rusáci, co řvali "čech, vstavaj" a házeli po autě flašky.. nejhorší zážitek při spaní ever:)
    WERT
    WERT --- ---
    VELADA: Pred rokem jsem nekde u Sinsheimu taky zakempil nekde v lese, resp v nejaky nadrzi proti povodnim:)
    Nastesti nemelo prset... ale hledal jsem to zas asi pres pul hodiny. Nekdy je ale clovek ve stavu ze musi jit spat hned. A spat na benzince je asi posledni moznost i kdyz taky se da...
    VELADA
    VELADA --- ---
    Ze zvědavosti.. jak si hledáte místo na vyzevlení na delší dobu? Prostě spot kde chcete být minimálně víkend nebo i týden.. týdny..? Co je to důležitý? Zajímaj mě příběhy.. historky.. nic konkrétního.

    A samozřejmě ano.. p4n je od toho najít spot na přespání,  když je člověk na cestě odněkud někam..

    Jak tady kolega WERT zmiňoval ten Sinsheim.. jojo.. to je tak oblast kam je možno z Česka dojet směr západ a nevypustit duši. Tam jsem si před lety našla spot stylem "prstem po mapě" a je to moje srdcovka. Kousek od dálnice, ale v lese, v klidu.. nikde nikdo. Spala jsem tam tuhle jak byly ty šílený vedra.. jet šlo jen v noci a kolem poledne to chtělo do lesa. Teda.. spot je to tak pro dodávku.. holt lesní cesta..
    KCE
    KCE --- ---
    WERT: s tim souhlasim a obcas v podobny situaci kouknem na neco pri ceste. ale davat tam fleky na vykempeni se je neco uplne jinyho...a deje se to cim dal tim vic..
    nakonec treba dva obvykly fleky na stani v bordeaux uz sou tam taky, pristav dokonce hned 3x, a zaroven podstatne pribylo rozbitejch okynek a vycorovanejch aut. aneb p4n nevyuzivaj jenom lidi co cestujou...
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    WERT: Yep, přesně tak, název "park 4 night" měl být asi hlavní princip. V mým případě místo sdílel nějaký brit, kterej o místu psal něco ve smyslu traditional food a super místo na kempování.. což mi prostě přišlo dost úsměvný, ale já jsem rád když je někdo rád i když já bych tam asi rád upe nebyl.
    EXX
    EXX --- ---
    WERT: souhlas s timhle..taky to tak delame a na tohle je to super.. ono je to i v nazvu zejo... na dlouhy prejezdy je dobry vedet kde po ceste prespat,blby je ze lidi to chapou tak ze tam stojej dokud je nekdo nevyhodi..pak jsou nasrany tak tam nechaj bordel..
    WERT
    WERT --- ---
    SQUATBOSS: Ja ted v sobotu jel do Francie a vyjizdel jsem v 9 vecer, kolem jedny rano jsem byl v samem srdci Říše, sjel jsem u Sinsheimu ze nekde zakempim. Ale vsude lidi, kdyz ne lidi tak osvetleny sklady fabriky, soukromy parkoviste proste hruza des bes. Pul hodky jsem hledal... a nenachazel. Pak jsem si vzpomnel na P4N... 5 min jsem hledal a pak zakempil u nejakyho hrbitova, kde byl klid, sice sem taky musel zustat low profile. Takze sem jen leh usnul a rano hned odjel. Takze kdyz se to vyuzije spravnym zpusobem tak je to super. To misto bych jinak nenasel.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    RSZ: Jo, podle svý jedný zkušenosti nemůžu soudit, jen mi to přišlo vtipný..
    RSZ
    RSZ --- ---
    Na druhou stranu, já p4n xkrat použil a nikdy zadnej špirit nezkurvil.. ale samo když zadnej p4n ani smartphony nebyly, tak se flek taky našel..
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Ps: Já bych tam nikdy nic nepřidával.. možná kdyby šlo opravdu o park for night někde nouzově ve městě a podobně ... apku jsem smazal.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    KCE: pozitivně bylo myšleno ironicky... asi to z toho nejde vyčíst... Myslel jsem to jakože když jim stačí hnusný parkoviště u ještě hnusnější buranský knajpy, tak snad se nebudou srát do skvělých fleků, který mi trvalo najít..
    KCE
    KCE --- ---
    SQUATBOSS:kdyby to bylo tak super a vnimals to pozitivne, tak tam ty vase fleky pridas, ne? takhle to zni predevsim dost alibisticky..
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    KCE: k tomu tématu p4n, jsem si z hecu stáhnul a psalo mi, že 5km daleko luxusní flek, kde je vedle sprška a v tradiční český hospůdce si můžeš dát traditional czech food... No a tam ty vole hnusný parkoviště, pár rodinek s obytkama a škaredá hospoda, kde dělaj párek s chlebem, bramborák, sklo si nesmíš nosit na zahrádku a kafčo buď rozpustný nebo fakt nechutnej turek, kterej chutnal jak vývar z ponožek. Tradiční jak svině a i když je to jen jedna zkušenost, tak P4N náhodou super, vnímám to zatím pozitivně, jen se modlím a musím zaklepat, že nám naše fleky v čr zatím nikdo neoznačil...
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PANPOSPA: pardon, myslela jsem Bitolu...ne Kavadarci
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PANPOSPA: nam se moc libilo na Kokinu, megaliticka observator na severu makedonie. Da se kempit primo pod observatori nebo cestou tam, u posvatneho dubu, mistni tam zbudovali pristresek s dlouhym stolem a lavici a na velikonoce tam chodi hodovat. Mist na prespani tam bude vic, byli jsme tam v pulce zari a nikde ani noha. Krome pastevce, samozrejme. A pak mam slabost pro mesto Kavadarci.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    zdar lidi, někdo nějaký tipy, kde zakempit, nebo na co se jet podívat v makedonii? ohrid a prespan je jasnej, tam sme byli loni, ale jestli je někde ještě něco hezkýho;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    BANANABOY:
    ROBOOTEK: tak může to bejt jako v německu, v každý prdeli máš parkovací automat, auto platí 3 a karavan vč. ubernachten 10-20€, protože žádná obec si nechce nechat utéct prachy...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BANANABOY: no tohle je presne ten scenar kam to smeruje..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam