• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    WERT
    WERT --- ---
    SQUATBOSS: Ja ted v sobotu jel do Francie a vyjizdel jsem v 9 vecer, kolem jedny rano jsem byl v samem srdci Říše, sjel jsem u Sinsheimu ze nekde zakempim. Ale vsude lidi, kdyz ne lidi tak osvetleny sklady fabriky, soukromy parkoviste proste hruza des bes. Pul hodky jsem hledal... a nenachazel. Pak jsem si vzpomnel na P4N... 5 min jsem hledal a pak zakempil u nejakyho hrbitova, kde byl klid, sice sem taky musel zustat low profile. Takze sem jen leh usnul a rano hned odjel. Takze kdyz se to vyuzije spravnym zpusobem tak je to super. To misto bych jinak nenasel.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    RSZ: Jo, podle svý jedný zkušenosti nemůžu soudit, jen mi to přišlo vtipný..
    RSZ
    RSZ --- ---
    Na druhou stranu, já p4n xkrat použil a nikdy zadnej špirit nezkurvil.. ale samo když zadnej p4n ani smartphony nebyly, tak se flek taky našel..
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Ps: Já bych tam nikdy nic nepřidával.. možná kdyby šlo opravdu o park for night někde nouzově ve městě a podobně ... apku jsem smazal.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    KCE: pozitivně bylo myšleno ironicky... asi to z toho nejde vyčíst... Myslel jsem to jakože když jim stačí hnusný parkoviště u ještě hnusnější buranský knajpy, tak snad se nebudou srát do skvělých fleků, který mi trvalo najít..
    KCE
    KCE --- ---
    SQUATBOSS:kdyby to bylo tak super a vnimals to pozitivne, tak tam ty vase fleky pridas, ne? takhle to zni predevsim dost alibisticky..
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    KCE: k tomu tématu p4n, jsem si z hecu stáhnul a psalo mi, že 5km daleko luxusní flek, kde je vedle sprška a v tradiční český hospůdce si můžeš dát traditional czech food... No a tam ty vole hnusný parkoviště, pár rodinek s obytkama a škaredá hospoda, kde dělaj párek s chlebem, bramborák, sklo si nesmíš nosit na zahrádku a kafčo buď rozpustný nebo fakt nechutnej turek, kterej chutnal jak vývar z ponožek. Tradiční jak svině a i když je to jen jedna zkušenost, tak P4N náhodou super, vnímám to zatím pozitivně, jen se modlím a musím zaklepat, že nám naše fleky v čr zatím nikdo neoznačil...
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PANPOSPA: pardon, myslela jsem Bitolu...ne Kavadarci
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PANPOSPA: nam se moc libilo na Kokinu, megaliticka observator na severu makedonie. Da se kempit primo pod observatori nebo cestou tam, u posvatneho dubu, mistni tam zbudovali pristresek s dlouhym stolem a lavici a na velikonoce tam chodi hodovat. Mist na prespani tam bude vic, byli jsme tam v pulce zari a nikde ani noha. Krome pastevce, samozrejme. A pak mam slabost pro mesto Kavadarci.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    zdar lidi, někdo nějaký tipy, kde zakempit, nebo na co se jet podívat v makedonii? ohrid a prespan je jasnej, tam sme byli loni, ale jestli je někde ještě něco hezkýho;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    BANANABOY:
    ROBOOTEK: tak může to bejt jako v německu, v každý prdeli máš parkovací automat, auto platí 3 a karavan vč. ubernachten 10-20€, protože žádná obec si nechce nechat utéct prachy...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BANANABOY: no tohle je presne ten scenar kam to smeruje..
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    tak snad to postupne v EU nedopadne jako na Zelandu, kde se s rozsirenim app - kde se da parkovat free, postupne cely zkurvilo. Lidi se tak vyhybali uspesne kempum, protoze vedeli kam zajet a mista byly atraktivnejsi. Nasledne ale doslo k radikalnimu zakazu parkovani na free mistech, protoze tam lidi delali bordel, mista byly preplneny a byl stret s lokalama.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Ahoj, prosím má někdo zkušenost s kempením kolem severního pobřeží Italie Caorle - Grado - Terst. ?
    TPA
    TPA --- ---
    KCE: Ono je to taky tím vzrůstajícím trendem camperů.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KCE: tak zase potkáš nový lidi ne? třeba naďu s červeným ducatem a blogem:))
    KCE
    KCE --- ---
    hele a nechcete nekdo vyrobit nakou infografiku, jakoze obrazek mista pred a po vlozeni na p4n? neco jako 'think twice before u put place at p4n'? ze by se to dalo sirit jako takova antikampan;))

    ja teda nikdy nikam nic nedaval, ale rozhodne sem si vsiml, ze tuhle zimu bylo ve spanu na oblibenehjch mistech narvano, obzvlast treba v salobrena, kde pred 2-3 rokama byl 1 obynak, letos klidne ke 20ti..a vsichni co sem se ptal to nasli prave na p4n :/
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    SOJKA: A sem si je nahodil ?! ;)
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ADIK: dik, hotovo. Nechal jsem smazat radsi vsechny moje mista. kdyz sem videl jak dopadla moje oblibena plaz..
    ADIK
    ADIK --- ---
    SOJKA: normalne na webu P4N je email... tohle je prave ta stinna stranka veci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam