• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    MASOO: Jak jsem psal, je to vzdycky o lidech :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..a teda v německejch kempech to je jako v lágru, přísnej polední klid, přísnej noční klid, občas sem tam zajel když byly děti malý, na den dva, ale stačilo.
    RSZ
    RSZ --- ---
    TOMBRIDER: vybíráš blbý německo!

    HANZO
    HANZO --- ---
    MASOO: jednička je na uložto, asi se večer podívám :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MASOO: Jasně, i dvojku. Dávali to nějak v bedně zrovna když jsem měl chuť koukat na něco francouzkého a řádně přiblblého :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    TOMBRIDER: viděls?
    MASOO
    MASOO --- ---
    FOSSIL666: jou.... i když tihle pinďouři byli všichni v pohodě;)

    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    S tím shlukováním. To jste mi připomněli.
    V německu vjedu do kempu a na recepci hlásím počet lidí a že máme westfálku VW T3.
    "Oukej na ja" pokyvuje vrátnej hlavou. "Mám pro fás místo, následujte mne." naskakujíc na bicykl.
    Dotáhne nás přes kemp do zadní části, kde všude stojí jen VW T2-T3-T4 různých úprav, barev a tvarů. A směruje nás mezi ně na flek.
    Už jen příjezd byl jak ze zombie horroru. Vjíždíme na loučku, lidi co zevlujou u stolečků evidentně ztuhnou. A všichni! se na nás začnou dívat. Z aut začnou vykukovat další hlavy co na nás upřímně hledí. Pokládají hrnečky na stolečky.. Pomalu se zvedají a přivírají oči jak zaostřují..
    Kámoš na sedačce spolujezdce začíná blednou. "Tyvole na tohle já nemám".
    Zaparkujem. A dav zombies ze všech koutů se pomalinku začínají šourat k nám.
    Kámoš leze nahoru že jde spát "Hele to nedám, ať hlavně na mne nemluví!".
    Vylejzám z auta. Germáni se usmívají a už to jede... "Pěknej folcvágn, máme taky. Támhleten!". "A kam jedete?" "Odkuď jste??" "A můžem se podívat?" "A nechcete se podívat?" "To je dízl žejo, má nějakej divnej zvuk".. "Já jsem Helmut ahoj"
    Já jsem jako na to trochu zvyklej z VW srazů, ale tohle. Tohle byl fakt mocnej zážitek. Žejo Bíďo...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    FOSSIL666: Co my to jen.... :))
    Kempink / Camping (2006) | Galerie | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/98110-kempink/galerie/?type=1
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    FOSSIL666: A taky mas recht, ze nekterejm lidem, ktery si pujcej plastaka na vikend to otevre oci.. jiny proste dementama zustanou..:)
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    FOSSIL666: A jeste abych doplnil, nejvic se mi libo prohlaseni jednoho myho kamose - nemec, je mu asi 65 let a uplne super typek, za zenu ma cesku co utekla do nemecka nekde v 70. letech, oba skvelky lidi, maj plastaka a vicemene v nem zijou trvale uz nekolik let.. a sam prohlasil, ze nesnasi, jak nektery duchodci prijedou na flek v obrovskym plastaku nebo prestavenym nakladu a zacnou si pomerovat "pindoury" :)))
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    ANTONIN: Hele ono je to vzdycky o lidech.. to samy co popisujes jsem zazil jak ve spanu tak portugalsku.. treba na Palmar, kterej byl driv pomerne prazdnej, jen par surfaru, traveleru a hippie/punx se pravidelne v obdobi ruznejch svatku sjeli spanelaci z vnitrozemi pujcenejma obytkama, udelali bordel a zas odjeli... proste takova klasika ve vrstve lidi, kteri josu zvykli konzumovat vsechno co jde....
    RSZ
    RSZ --- ---
    KOUDELNIK213: no nedávno jsme se s kámošema potkali na jednom německým stellplatzu a když jsme vytáhli gril a zacinkali lahve, tak fakt dvě nemecký auta odparkovali na druhej konec parkáče:)) bylo mi trochu stydno, ale nakonec to bylo asi dobře
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    RSZ: My to máme naopak vždycky když si zaparkuje někdo vedle nás ať už kdekoliv tak druhej den se stěhuje o kus dál a nebo rovnou odjíždí :D Ale většinou teda když je nas banda kámošu. Jinak se vždycky taky snažíme separovat a mít svůj klid.
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    STEVIE: možná se jen bojí. Nebo si mysli ze karavany mají stát u sebe, stejně tak jako si hodne lidi mysli ze třetí pruh na dálnici je JEN pro náklaďáky ;)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    RSZ: tvl proooč? když prijedu na prazdnej parking s jednim autem, tak logicky zaparkuju na druhej konec co nejdal od nej ne?!
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    ANTONIN: feny, rozuměj debil
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    MASOO: jono mas pravdu. No mám jednu historku z Maroka, ale tu si nechám na jindy. Ale plyne z ni ze Češi to je fakt něco speciálního...;) a ani to cestování je asi nespasí. Ale z praxe, teď dělám 3rok pro jednoho bohatého pana co si koupil tvrz(hrádek stredovekej) historie ho na začátku vůbec nezajímala, já tam sbíral všechny střepy a dělal amatérsky archeopruzkumy. Ukazoval jsem mu ty střepy a říkal jsem mu jak jsou starý a co to bývalo za nádobu..pak jsem si vytisk naky hist. podklady k tomu místu a udělal jsem mu nákres jak to tam asi vypadalo. Teď už tam bydlí a je úplně zapálenej do historie...nevim jak to souvisí s karavaningem ale chci tím říct ze se třeba chytne někdo kdo se začne zajímat o přírodu a kulturu z jiného pohledu než klasicky dovolenkar...no když je někdo feny a puči/koupi si karavan jen protože je to trendy tak asi blbec zůstane...no mám naději ze to bude i k něčemu dobrý. Blabla...
    MASOO
    MASOO --- ---
    RSZ: zlozvyk z parkovišť? Chuť se druzit? Taky nechápu....
    RSZ
    RSZ --- ---
    MASOO: ale jo, podzim byl dobrej i když trochu zvláštní.. ale zrovna tady jsem stál na obřím prázdným parkáči, přijede týpek s novým plasťákem a zastavím 2m za mnou:)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam