• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    LESH
    LESH --- ---
    FEEX: nízký větve na cestě ze severu od Capo Comino? tak to to tam muselo za pět let dost zarůst. tenkrát bez problémů...
    FEEX
    FEEX --- ---
    LESH: bohužel jen pro mensi auta,dneska sem zkoušel, ale nízký větve
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PAZI: a kdybyste jeli do Bosny, tak se můžete stavit v Srpskih Toplicich
    44.748987, 17.158907. Na přespání tam místo nebude, je tam všude vesnice, ale třeba o kus dál v Krupa na Vrbasu u monastiru s výhledem 44.614102, 17.136066 nebo kdekoli u Vrbasu.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    VELADA: jé, to rumunsko, letos jsme tam spali, v sezoně je to tam brutal, obložený autama a stovky Rumunů v županech:), parkovali jsme až dál 44.956457, 22.477259, větší plácek i s ohništěm.
    TATEREZA
    TATEREZA --- ---
    VELADA:
    PAZI: jo v těch albánskejch jsme byli a byla to pecka
    VELADA
    VELADA --- ---
    PAZI:

    Hot spring župa Caraș-Severin, Rumunsko
    44.9176934N, 22.4367115E
    Stát se dá v zatáčce u cesty.. na dlouhodobej parking to ale není.. voda krasně teplá i v zimě. Opodál je i nějakej bufet/restoška. Street dogs included. Ale ten bazének je vcelku malej a místní tam jezdí často.. tak to není uplně free zevl spot.

    Nikolicevo bania.. thermal.. Zaječar ares, Serbia
    43.9560870N, 22.2355491E
    Tady se dá stát dlouho.. místní sem jezdí prát prádlo a je tam hafo odpadků. V zimě 2020 jsme tam posbírali asi deset pytlů.. pak to tam bylo hezký. Je to u lesa.. dřeva na oheň dost.

    Benjat e Benjës, Albania
    40.2431666N, 20.4306609E
    Tady taky můžeš stát do aleluja. Jen bacha na déšť.. rozmáčí se to pak do mrtě a je to pak takový to lepivý bláto co obalí kola a čau. V zimě 2020 tam stavěli nějakou boudu/bistro/bar.. třeba už maj otevřeno.
    PAZI
    PAZI --- ---
    Ahoj, tady odkaz s pár tipy na thermály v přírodě https://europeannaturalsoakingsociety.blogspot.com/. Měl jsem někde i mapu, ale nemůžu ji najít .

    Vyrážíme dneska dodávkou na Balkán a chceme se stavit právě někde v thermálech v Maďarsku/Slovinsku/Chorvatsku/Bosně. Pokud máte někdo tipy kam zajet, nejlíp s free kempingem, tak budu rád. Dík.
    PAZI
    PAZI --- ---
    PANPOSPA: Spal jsem nakonec kousek od toho kruháče na jedné z ulic, co jde od něj nahoru. Byl tam klid, na jedné straně hřiště, na druhé park. Ideální místo na spaní ve městě.
    Na tom kruháči bylo pár camperů, stejně tak v té ulici nad.
    Na emisní zmámku jsem se vykašlal. Půlka aut ji tam stejně neměla.
    Tak díky moc!
    VELADA
    VELADA --- ---
    PANPOSPA:
    Tak sleduj.. byla jsem zima 2020 s bandou lidí.. velký auta.. Peloponés.

    Vlychada.. lost beach.. Greece.. skály lezecký spot.. bez infrastruktury, takže vodu a jídlo s sebou.. ale pro mě krásná srdcovka.. paradise
    36.8595919N, 23.0378258E

    Nafplio.. pláž kousek od města.. na kole/mopedu se dá zajet na nákup.. u restošky je free kohoutek s vodou.. cestou do města je lezeckej spot.. v městě krásný hrad a opevnění.. history lesson granted
    37.5428121N, 22.8230979E

    Ermioni .. opuštěná restoška .. trajekt na Hydra (rozkošnej ostrůvek kde nemaj auta.. jezdí tam na oslících.. romantika jaxviň).. spot je tak na jedno velký auto, nicméně hezky opuštěný a zevlí tam pouliční lampa, která dává elektriku, když ji hezky poprosíš
    37.3890866N, 23.2560546E

    Dimitrios shipwreck.. industrial history.. vrak lodi zaseklej na pláži.. impozantní pohled.. městečko kousek na nákupy na kole.. v zimě se šlo napojit na vodu (asi i elektriku) z restošky, která byla zavřená
    36.7890006N, 22.5858902E

    Hippie beach.. tohle je tip od kámošky.. sama jsem tam nebyla.. 2019 tam byla nějaká komunita lidí a byl to prej fungující travellers spot.. dlouhodobej parking included.. jak to funguje v postcorona times nutno ověřit (gps ukazuje na příjezdovku na tu pláž)
    37.3737307N, 21.6902621E
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    TOMBRIDER: moc děkuju, je to paráda flek. Místo na parkovišti furt, cajti jezdí málo a jen koukají. Cena za parking ok, když už nemáš, stačí lístky nechat stále za oknem, stejně to nikdo neřeší.
    Pláž pěkná, čistá, odliv tu fakt poznáš :) , stánek funguje, WC i sprcha... No po projetí zbytku pobřeží jsme se sem zase vrátili.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PANPOSPA: kousek nad Lefkadou je peknej flek tady https://mapy.cz/s/lekafotapo Melo by to patřit majiteli sousedni restaurace. Fajn typek a dala se u nej napustit i voda. az budu mit chvilku, tak ti kdyz tak nahazim mista, kde jsme byly dal:)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Já se pro změnu taky zeptám :)

    Sme na Albánsko-Řeckejch hranicích a chystáme se objet Řecko dokola, tak bych chtěl poprosit o všechny tipy na parking pro větší auta a výlety.

    Oblast kolem Igumenici asi vynecháme, jelikož nás tam před dvěma lety vyhodili od moře a pojedem víc na jih.. na Lefkadě sem byl dodávkou a každej sjezd k moři byl porod, máte někdo tip na parking pro náklaďáky v tý oblasti? No a pak dál na jih vůbec nevim, takže si nechám poradit kudy jet a co nevynechat.. tady v auditku sem našel tip na parking u Patry, mladá chce vidět Delfy (stojí to za to?), Peloponés, Atény? Pak sme dostali tip, že je hezky na poloostrově Pelion.. Olymp, Meteory a Chalkidiki máme projetý už z minula..
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    PAZI: zdar, mam za sebou stehovani jak z bruselu, tak do parize starou dodavkou splnujici euro2 a nemel sem zadnej problem.. v parizi sem prespal tady na tomhle kruhaci, v noci prekvapive docela klid, bylo tam vic obytnych aut.. nedaleko carefour kde se muzes vysrat a k eifelovce sem dosel pesky ani ne za dve hodky

    48.8481326N, 2.2584356E
    PAZI
    PAZI --- ---
    Ahoj, potřebuju se v týdnu otočit do Bruselu a Paříže. Nejlépe dodávkou, nejhůř osobakem (benzín). Nevíte jak je to s emisními zónami? Potřebuju být ve středu v 10 v Bruselu a ten samý den v Paříži do 8 do večera. Tam bych pak rád i přespal a šel na pivo na nějaký normální místo, takže budu rád za tipy. Popřípadě můžu přespat někde na trase Paříž - Lucemburk. Díky.
    CUKI
    CUKI --- ---
    CUNESK8: Tam se dá mi spali ještě o několik km dám i sezóně, ale vyjeli jsme mimo tu hlavní cestu Je tam paralelní cesta schovaná v křoví. Ale velkým obytňákem bych tam možná nezajel.
    Horší je to u Bledu. To mě dost zklamalo. Pro mou rodinu je určitá vzpomínka na dobu před válkou. Kdy to bylo dosti opuštěné místo. Dneska?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nebo Drážďany u vody zde
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/gagufeduso
    RSZ
    RSZ --- ---
    Staufenberger alle v Drážďanech, stále jeden velkej waggenplatz a parkování ok.

    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    PRHD: ja kdysi kempoval v Ukancu u Bohinjskeho jezera. V pulce zari skoro nikdo tam nebyl a bylo to free. :) Jinak jsem projel v aute 3/4 Slovinska. Spali jsme vzdy v aute (Ford Focus kombi) ruzne na parkovistich, v lesich a nikdy nebyl problem s mistnima, ale je to uz par let zpet. :(
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    TOMBRIDER:
    RSZ:

    moc díky! oboje vypadá super!
    CUKI
    CUKI --- ---
    PRHD: Kromě Triglavu je Slovinsko s místy na pohodu a i tam se dá zašít.
    PRHD
    PRHD --- ---
    PRHD: No a po par rozhovorech s mistnakama je asi vcelku jasný ze Slovinsko není friendly pro kempery na divoko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam