• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    PYKIX19: dobrý vědět, když sem tam parkoval já, nic takového tam nebylo. Co jsi teda našel?
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    PYKIX19: nicméně to dobrý není, protože je to pro long time parking only. Takže P4N opet zachránila.
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    RSZ:To vypadá dobře. Dikes!
    RSZ
    RSZ --- ---
    Btw skvělý místo jen na přespání cestou (a na vykoupani před/po spaní) je tohle, přímo u dálnice berlin-drazdany https://mapy.cz/s/nuvamoceda
    RSZ
    RSZ --- ---
    PYKIX19: hlídané netuším, ale nepřijde mi to v Berlíně jako nezbytný, u templhofu kdyztak si kilak od dálnice https://mapy.cz/s/fejunefore
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    Čau, prosím, pořadí někdo kemp, nebo hlidaný parkoviště v blízkosti Berlína? Vracíme se od Baltu a chtěli bychom se tam zastavit na den dva. Nechat auto někde bokem a dojet do centra vlakem. Kdysi to tady proběhlo, ale nejde mi to dohledat.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ: tak super. Ještě jsme byli na dvou místech, kde bylo podobne pobrezi. Muzu zítra najit na mapach.
    RSZ
    RSZ --- ---
    PPNEKK: hele ale nenapsal si, že je tam národní park a opravdu krasnej kousek pobřeží, stavili jsme se tam a mám za tenhle flek od dětí pochvalu

    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KCE: řekl bych, že jsem název neměnil už několik let :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    VERCA_ZABA: No nevím jestli pomůže velkej pes. I malého ti nechají odvést daleko od auta aby nerušil. Jednou nás kontrolovali když naše fenka hárala a i když byla asi 200m od nich tak jejich psi měli najednou úplně jiné starosti :-)

    Ale ty doby kdy jsem stál v třeskutých mrazech v polootevřené kukani na D/CZ hranicích a oni mi chtěli rozřezávat batoh, a prohledávat moje špinavé ponožky, kterých bych se nedotkl ani já, to už je dávno pryč... Dneska jde o výjimečné případy.

    Dokonce nebylo neobvyklé ani když ti strkali prst tak kam slunce nesvítí. To mě naštěstí vždy minulo...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    CUKI: nemůžeš říct, že je to naprosto v pohodě, dycky můžeš narazit na někoho, kdo fakt v pohodě nebude:) určitě je dobrý se zařídit (třeba cestou do Maroka bylo fajn mít velkého psa a v koupelně rozvěšeny tangáče a podprsenky, takže celník si dal hodně rychle odchod).. na cestě zpět nám zase toho psa hodně zevrubně lustrovali a byla jsem ráda, že jsme neměli jen zfalšovany papír o serologii, ale měli ji poctivě udělanou a zapsanou v pase. A i tak se španělský celník tvářil, že by nám toho psa nejradši hodil do karantény..
    Radši na každých hranicích očekávám to nejhorší než pak čumět:)
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROBOOTEK: Tohle bejvalo spíše na Bulharských hranicích, pokud člověk neměl vízum a nedodržel 3 denní tranzit. Hlavně Kulata a Bacevo.

    Jednou chtěli rozřezávat i palivovou nádrž, to nás trochu přešel humor. Ale to už je dobrech 20 let zpátky. Dneska se to evidentně přesunulo jinam.

    Naopak dneska hranice kde bych to čekal, jsou v tomhle naprosto v pohodě. Např Maroko -Španělsko Ukrajina-Slovensko (před únorem),...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    PPNEKK: nas si tam taky vzali na halu.. pred nama rozebiracka pick-upa s nejakou rodinkou stylem tak 25 celniku a brali je dost dukladne. pekne vsechno na taci a stourali se uplne ve vsem.. my sme to museli z kabiny sledovat a vzhledem k jistymu nakladu sme z toho byly slusne vopoceny a vycukany.

    nastesti pro nas bylo zrovna poledne takze jak prisla rada na nas tak vetsina celniku usoudila ze bude lepsi jit na obed nez rozebirat nakladak a pejsek nastesti komatil ve stinu.. kazdopadne i ten jeden celnik co na nas zbyl to v interieru prolejzal dost duklane a porad sem mu ukazoval neco jinyho, nez aby se dostal k policce kde byla zapomenuta prvni indicie.. uff bylo to tenkrat fakt o fous! :D
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    GILLIATT: srbsko, backa topola
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PSITLAPA: loni jsme spali tu 45.8365589N, 19.6356785E, je tam moc hezkej starej vetrnej mlyn a pekny jezero, ale do rana tam hulakala opila mladez, takze s detma nic moc. Kousek dal je ale peknej park s hristem a nejakyma zviratama a moznosti nacepovat vodu, fajn misto na siestu 45.8586451N, 19.6310907E a v okoli opusteny arealy, kde se da taky prespat.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PANPOSPA: me na makodonsko albanskejch hranicích vzali na halu a ze bude prohlidka auta. Pres skrinky se dostali az k lednici, kde si rekli o studenou plzen a jelo se dal :D nejvtipnejsi na tom bylo, ze dve auta kamosu, kteri jeli predemnou a vezli vsechno mozny nikdo nekontroloval. Se mi pak pekne smali :D
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PSITLAPA: na jihu Srbska je docela peknej takovej stealplatz s bazenem.
    ENIGMA CAMPING https://mapy.cz/s/cenelaladu

    PSITLAPA
    PSITLAPA --- ---
    Ahoj, pár pěkných míst jste mi tu už poradili. Zkusím ještě, jestli někdo nevíte o pěkném místě na spaní v Srbsku? Cestou do Řecka to vychází asi jako nejstrategičtější místo. Ideálně, ať to baví i děti.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    PANPOSPA: my ted zde Pozice na mapě
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/lohusahofa
    Lip to sdilet neumim:), recko, smer Kavala. Asi nejhezci plaz, co jsem tu videla. Rybarsky boudy, ale rybari tu nejsou. Behem dne dorazi 1 az 2 osobaky s mistnaky, vykoupou se a jedou pryc. Nad nama betonova plocha, pozustatek neceho...
    Jsme na travnatym placku, asi 20m od more, takovych mist je tu vice. Kocka nam sezrala pantofle, kousou komari a je tu blbej signal a jezci, jinak super:)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    GILLIATT: My tam byli tehdy myslím až začátkem září a strávili sme tam jen jednu noc, ale bylo to bez problému.. teď v létě to může být horší, navíc je to vedle kempu.. ale na p4n si nikdo nestěžuje ani na okolních free flecích, prej tam stojí spousta aut.. zkuste to a dejte vědět ;)
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    Ad
    PANPOSPA: jsme kousek od 40.954955, 25.142432 , co jsi sdilel davno davno (2016), je to v narodnim parku ted - s tim nebyl problem? Nebo to jeste nebyl NP?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam