• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    2ND
    2ND --- ---
    jestli nekdo z kuraku jede na Balkan, nakupujte kurivo v Srbsku, ciga jsou asi o 5CZK levnejsi nez v BG asi za 60 a hlavne na sobe nemaj ty obrazky z rakovinou. V Belehrade maji i Terea naplne, Bulhari je neznaj...
    2ND
    2ND --- ---
    jeste jedna dronofoto na uklidneni :)

    2ND
    2ND --- ---
    GILLIATT: mno, Terey nemeli, tak jsem koupil v BG dva kartace Heets a vcera se mi rozbilo kouritko.
    Ten clun co prijel uplne o tme, jsem prave videl, kdyz jsem si chtel dat cigo, jen jsem zaskocil dovnitr a taky vypnul vsechny svetla :D
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    2ND: Tak doufám, žes v autě zatím zuřivě nehulil cigára, at to tam nesmrdí:) Nebyli to jen rybáři s rozbitejma světlama? Nebo uprchlíci? Že každýho automaticky napadne koks:)
    CUKI
    CUKI --- ---
    PPNEKK: Co ti na to mám říct, mě tedy okradly zatím pouze policajti a to hned 2x :-)
    Že v Andalusii, je možnost nezvané návštěvy větší než jinde je asi nepopiratelný fakt. Že jsou nějaké místa na tuto náhodu lepší než jiná, to je asi také každému jasné. Ale propíchnuté pneu bych řekl, že jsou jasný vzkaz, že tě tam někdo nechce.
    V Zujaru to prej jednou jednou měla pod palcem sama Guardia. Ještě před tím než ty dolní parkingy zahradili.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    FOSSIL666: tak Palmar jsme jenom projeli. Dojeli jsme az pod Cádiz,kde je pekna,dlouhá plaz s několika bunkry. U pláže se da v pohode stát treba tady na velkém parkovisti. https://mapy.cz/s/danapekobe V sezóně to tam teda asi bude hodne namackany autama:)

    CUKI: podle mě se krade vsude:)) nechapu proč by ale někdo někomu prorezaval pneu?

    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    2ND: Jsem mel za to, ze se koks pasuje pres banany v lidlu. Doufam, ze tam nejezdej pravidelne. Chystam se do tyhle oblasti za 3 tydny. Beru jen teleskopickej obusek a kesra, tak ted nevim jestli nemam shanet jeste plynovku :)))
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    CUKI: předpokládám, že ty ukradený věci neměli v trezoru, co?
    RSZ
    RSZ --- ---
    2ND: kufřík sis doufám nebral??

    2ND
    2ND --- ---
    je tam uplne cisto bohuzelva .o) jet pryc se mi jeste par dni nechce,, ale vracet se snad nebudou hned, nebo pro mne
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    2ND: ale kouknout jestli neco nezbylo si doufam byl! ;))
    2ND
    2ND --- ---
    Zazil jsem v noci slusny psycho...
    Asi ve 23h prijel neosvetlenej clun, za chvili ne moc osvetleny auto a neco prekladali... Ani jsem nevystrcil nos. Jestli nakladali koks nebo neco tak si treba rekli ze se jim nechce vyvrazdit celou rodinu, pac nevedeli, kolik lidi je vevnitr... :} Skoro mam pocit ze to souvisi s par divnejma typkama co se tu stavili odpoledne, a za pul hodiny zmizeli. Tem jsem se taky neukazal raci.
    CUKI
    CUKI --- ---
    FOSSIL666: Já naštěstí nevyhledávám pobřeží, tak mě to zas tak netrápí, ale z téhle strany se mi líbí třeba ty malé schované plácky nad dunou u Conilu. Ale nevím jestli bych se nebál tak zajet něčím větším.

    A taky tedy stále oceňuji, že je to tady pořád lepší než v P. Pokud tě tu policajti vyhazujou, tak je to ve velmi free duchu. Na hodně místech tolerujou jednu i víc nocí. jen to prostě musí jednou za čas vyčistit.
    Letos tedy mě jednou vyhodili v nad Granadou s tím že mi řekli že musím až nahoru na ten plac se slunečníma hodinama. Ale opravdu naprosto v klidu. Jednou mě řekli že bych tam neměl být moc dlouho, skoro se mi omlouvali a jednou že to je zakázané, ale že mě neviděli. :-)
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    CUKI: Jo to bude ono.. jojo, vloni byl ten parking zavezenez balvanama, ale dalo se to objet cely uplne zadem a bejt mezi tema “krovinama”. Ten flek je satanzel uz strasne provarenej. My uz tam ani nejezdime, vloni jsme tam byli na jednu noc, abychom se potkali s kamosem. Je tam vzdycky desnej kotel lidi jak na suchu tak ve vode :/

    Dik za info. To je na kokot tohle no.
    CUKI
    CUKI --- ---
    FOSSIL666: Já tedy ani jiné free místo neznám. Ale tyhle místa nevyhledávám. Navíc nesurfuju. Jo vlastně jo. Tuším že to mám v mapě zaneseno jako zasr... borovice :-) U rampu si tedy vyloženě nevybavuji, je tam u toho nějaká půjčovna prken. Takovej docela velkej parking. Jednu dobu tam dost vyhazovali a bylo to i dost dlouho zahrazený.

    Dostali se tam přes den, přes zadní dveře. Foťáky skla, NTB, mobil a malej solár.. fuč

    Bylo to asi docela profi, protože si toho všimnul až po nějaké době. Když byl na policii, tak mu jen sdělili že už byl ten měsíc čtvrtej.

    Prostě bacha na to.
    2ND
    2ND --- ---
    Tak ja jsem, jako uz nekolik let zpatky zase kouslej na Ierissosu a na ten jih a na Pelopones se mi skoro nechce.
    Zatim tu neni krome par germanu ani noha.
    Pres den to slusne pali, v noci je teda docela slusna kosa, tak 10-12 stupnu, to v Bulharsku ve vnitrozemi bylo vetsi teplo...

    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    CUKI: Hm to je na kokot. Jako jeste par let zpet to bylo docela v klidu.. ono to ted muze bejt i tim, ze zacina sezona, bude vsude vic autaku a tim padem vic moznosti pro ty zmrdy… ty vloupacky byly pres den/pres noc? A kde presne na Palmaru? U skate rampy si to nedovedu predstavit ani pres den, tam se furt motaj lidi kolem svejch aut.. leda na nekterym z tech placenejch zastrcenejch parkovist?
    CUKI
    CUKI --- ---
    FOSSIL666: 4 případy za měsíc od lidí co znám mě nenechávají v poklidu. To už je skoro jako Parkovat u Marie Luisy v Seville.

    Je pravda, že jsme měli letos taky jednu divokou noc v Elche a soused skončil s rozřezanými pneu, ale jinak nic.
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    CUKI: Auta se vykradaj v cely andalusii, nekde vic a nekde min. Ale je fakt ze mista kolem barbate jsou tim prosluly..
    CUKI
    CUKI --- ---
    PPNEKK: Bacha na Palmaru se začínaj vykrádat auta, Dřív tím bylo pověstný hlavně Barbante. Asi dva tejdny zpátky vybrali kamarádovi dodávku a asi měsíc před tím očesali asi 3.
    Je to už dost profláklej plac no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam