• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    MELLE
    MELLE --- ---
    Calle Poligono 5, 255, 12596 Torreblanca, Castelló, Spanien

    Squat
    MELLE
    MELLE --- ---
    Calle Poligono 5, 255, 12596 Torreblanca, Castelló, Spanien
    2ND
    2ND --- ---
    Pod kazdym stromem obytka :)
    2ND
    2ND --- ---
    CUKI: nakonec se z nahacu vyklubali normalni lide, pan tu mava bimbasem uz 10 let prej :)
    jaq ted resim dilema, jeslti se pokusit zabrat misto po recku a nechat tu 3 dny stolecek, zidlicky a poveseny plachty, nez se otocim pro rodinu v pekelne Athenske vyhni..... chtel bych vyject zitra a prohlednout si jeste Mykeny
    CUKI
    CUKI --- ---
    2ND: Ono fakt záleží, kde stojíš. Já se těm důchodcům nedivím, až budu v důchodu (a po šedesátce fakt dělat nechci), tak taky nechci tvrdnout na prdeli v CZ.

    Třeba v Maroku je tři prdele důchodců v obytňácích, ale prostě jsou trvale zaparkovaný hromadně na místech, kam by tě ani nenapadlo jet.
    A občas potkávám i důchodce min 20+ let ode mě co mají energie více než mnozí moji vrstevníci. Často je beru jako mnohem menší zlo než dnešní young YT, IG,... gerenation, Který jsou schopný natáčet každej svůj prd.
    2ND
    2ND --- ---
    PPNEKK: nahatej cech mezi 60-70 co se chce bavit. Nahata devcata ci milfky by bylo jiny kafe :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    2ND: To nebude generací, ty lidi maj furt stejný vzorce, jen se v té generaci jinak projeví.
    My tedy nejezdíme po flecích, kde se vyskytují ve větším takovéto sorty lidí. A z Čechů potkáváme většinou spíše nějaké lezce co spí často v neupraveným osobáku, než obytňáky za 2M. Ty jezdí naštěstí spíš přes léto, ne v zimní sezóně :-D. A skoro výhradně do Chorvatska.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    2ND:
    PANPOSPA: z toho mi teda vychází jako možná nejhorší kombinace - nahatej Čech kterej se chce bavit :D
    2ND
    2ND --- ---
    PANPOSPA: je to takova generacni zalezitost :) lidi z Cech 60+ jsou povetsinou ztraceny. Jakoze misto dobry den reknou - kdy budes odjizdet z tohodle fleku ? Nedejboze, kdyz chlapek v obytnaku za 2Mio a motorkou vzadu, co prijel ze svyho 400m2 baraku ve strednich cechach nadava na Fialovou drahotu... pripadne uprchliky, Ukrajinu whatever, hovor proste nesmi sklouznout timhle smerem, jinak prijde nutkani zvracet.. Nulovej respekt, nulova empatie nebo pokora k cemukoliv..
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    VERCA_ZABA: Čech, kterej nezdraví, je ještě v pohodě, horší je Čech, kterej se chce bavit..
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    2ND: my máme ten stejnej dojem pokaždé za hranicemi.. teď v Říši taky, Němci byli sami guten morgen, halo, byli milý, chtěli si povídat.. a Češi na tebe koukaj skrz prsty a skoro ani nepozdravi.
    2ND
    2ND --- ---
    PPNEKK: to je jen takovej muj dojem,,,
    btw chlapek rikal, ze jedina elektronika v jeho aute je cyklovac steracu :) Kdyby u toho nebyl nahej, tak jsem s nim pokecal vic... po60ce, uz bys mel bejt nahej jen na plazi, ne se producirovat i pres dalsich 10 kempicich aut
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    2ND: jakto ze ne nijak příjemní? Ze by snad byli unavení a nasrani z cesty tou jejich dvanacettroskou?😂
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ADIK: tam to o víkendu bylo taky narvany, ale jen osobakama. Uvidíme příští rok, třeba zkusime:)
    2ND
    2ND --- ---
    Body za kreativitu !


    Body za odvahu, Cesi, nijak prijemni lide ovsem, vim, proc se krajanum vyhybam obvykle.,..
    ADIK
    ADIK --- ---
    VERCA_ZABA: hned vedle je o neco klidnejsi a min vytizenej parkplatz, pravdepodobne diky absenci stanku :)
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/jzusvvDQqsGCsCZ6A
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ještě jednou Rujána
    Stellplatz na jihovýhodě ostrova zde: 54.29721481689668, 13.712816730305038
    Rovina, posekaná tráva, výlevka na WC, je tam bistro Imbiss Franz s nápoji, rybími specialitami, smaženými věcmi apod. Platí se 12 euro/24 hodin v automatu. Hned vedle silnice cyklostezka a za ní už duna a dlouhá písečná pláž. My jeli původně jen na 2 noci, nakonec jsme zůstali 4, dětem se ten plácek líbil na blbnutí (sami dva bychom tam tak dlouho určitě nebyli). Ve všední nás tam bylo asi 5 aut, o víkendu pak najelo to, co je na fotce, ale dalo se to.

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    2ND: Ještě chybí foto houbiček co ti rostou pod vypustí vody do pondělí to bude kvalitní kolonie;) Jinak to místo je ideální pro lidí co mají pojízdné domovy a hledají skvělý flek na pár měsíců, hlavní zábava vypukne cca za měsíc až malé želvy začnou vylízat z hnízda. A používej mapy od Google a letecké mapy a recenze, na vodopád měly být 2 cesty od vykopávek to mělo být ok. Na Elea beach jsem určitě nebyl na posled. Cesta do termálních pramenů a koupel mezí želvami je v pohodě žádné hory. https://maps.app.goo.gl/MEQZr7DvmgPMoaXZ9 Zde ještě tip na flek pod Olympem u kostela voda a sprcha, před kostelem do práva po cca 400m pěkné fleky u moře ale pláž plná řas a odpadů poté bez mýta po E65 až na Peloponés. Doporučuji vzít děti a užívat líhnutí malých Karet, místa jsou označena daty. Místa v lese je hromada
    2ND
    2ND --- ---
    Pokud mate nekdo tip na zakempeni od Kalamata smer Atheny, tj druhy a treti Pelopones prst, kde funguje internet a idelane je voda, nejidealneji jsou lidi na plazi nekde v rohu nazi, uvitam ho velmi.
    Od pondeli se zacnu pomalu posouvat smer Ateny, kde musim byt 21.7. ale zaroven budu taky muset byt online a v pohotovosti.. takze pres hory to nevidim a ani se mi moc nechce.. je to umorne. Teda, pres hory je to to v tehle zemi vzdycky, kor kdyz clovek setri za dalnici... ale zalezi jak moc :)
    2ND
    2ND --- ---
    Tak jsem trochu pojezdil okolo, pri ceste za vodopady se mi malem rozpadlo auto a mel jsem problem vyject asi 20% stoupani. Timto zkoumani okoli zase koncim. Jedinym ukolem je potkat se s Rekem, kterymu jsem 80 km odtutd odevzdal plynovou bomobu na naplneni. NA beniznce by mi to udelali taky, ale chteli po mne adapter z bomby na LPG pistoli, ja mam jen z cesky na reckou bombozavit.
    Takze jsem se vratil na Elea beach, zabral strategicke misto pred vikendem a uspesne stridam more, zidlicku a hamaku :)
    Jinak je tu spousta housti ve kterych bydli zajimavi lide, jako treba particka mistnich psyckaru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam