• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

Sezóna začíná!!!!

Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

Usnadní to ostatním filtraci

Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    RSZ: to vypadá hezky, takovýhle fleky nám vyhovujou, disneylandy netřeba...no ještě máme čas to pořádně prozkoumat, třeba bude do tý doby Královec náš :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    XBAHNO: moc díky za info, mám nad čím přemýšlet:)

RSZ: ale tohle vypadá skvěle! Spolu s procházkou po Gdansku to zní jako pěkný výlet.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ATARKA: Najdeš pořád pěkný místa a krásný pobřeží, někdy i docela bez lidí, když se vyhneš větším městům. Města i městečka jsou dost disneyland, ale to se zase bude líbit dětem:)) Čím víc na západ, tím víc natřískáno.
    U hranic s kaliningradem jsme měli pro sebe večer celý parkáč i pláž, nikde nikdo, ale divočina to samo není.

ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak dík, letos jsme o tom Polsku přemýšleli, že ho vždycky jen profrčíme, tak že bychom si ho letos projeli...mno, tak možná přehodnotíme plány
    RSZ
    RSZ --- ---
    VERCA_ZABA: A třeba v miedzyzdrojich, kde i lidi odsud parkovali na tom písečném kempu/stellplatzu na hranici národního parku, tak tam staví přímo na tomhle místě další hotely pro fakt tisíce lidí, to časem bude pěknej humus. To teda němci si to pobřeží trochu víc chrání, výškovou budovu tam vlastně nepotkáš.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    RSZ: právě taky mi to tak přijde. Loni kdo nebyl v Kolobřehu, jako by nebyl! Na Rujáně jsme byli před 2 lety (a na tu se dá jet dycky, jak je to kousek), takže bych radši někam dál. Hlavně v létě nechci na jih, máme toho vedra po krk tady, tak ten Balt je příjemnej
    RSZ
    RSZ --- ---
    VERCA_ZABA: jako Poláci se fakt na některých místech zbláznili, stále najdeš hezky kousky pobřeží kde není narvano, ale ta výstavba je tam teď úplně šílená. Imho si to pobřeží pěkně dojebou.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: stellplatzy jsem nějak nezaznamenala, my Litvou vždy jen projeli mám dojem, v Lotyšsku se za parking neplatí, prostě někde zastavíš a nikdo to neřeší :) pokud mu nestojis na zahradě...kempy vůbec netuším, protože tam je takovýho místa, že nejsou potřeba, i na veřejným parkingu byla kadibudky, někde sme z kohoutku na parkaci dobírali i vodu, ale to nevím jestli už nebylo estonsko

No co se týče vody, já ji teda měla i po krk teda, ale vzhledem k tomu, že má tak 17 stupňů, tak pro mě je to nádech výdech namočit a ven, max sme měli 24 stupňů i když bylo azuro, takže opakovačka vyloženě přes poledne, k večeru studenej vítr a večer sedíš v čepici a teplý bundě :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: my budeme mít tak 10 dní jen, takže do Estonska se nám úplně nechce. Myslela jsem na Polsko, ale už loni tam byl neskutecny boom a narváno, proto mě napadlo objet Kralovec a zkusit aspoň tu Litvu.
    A nějaký stellplatzy nebo klidně kempy? A pro děti fajn? Četla jsem, že vody je tam pí kolena, což je pro nás ideální
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: Litva nic moc, Lotyšsko lepší, ale už to taky není co bejvavalo, doporučuju to natáhnout do Estonska...každopádně tam všude platí, že free není problém, pokud tam není vyloženě zákaz , což nás minulej rok právě v tom Lotyšsku překvapilo
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Má někdo zkušenost s pobřežím v Litvě a Lotyšsku? Kdybychom se chtěli jet v létě ochladit k Baltu.
    HERMANN23
    HERMANN23 --- ---
    Zdárek, nejedete někdo s obytkou slavit silvestra někam do divočiny v ČR? Rád bych se vyhnul městům a celkově mumraji a raději strávil konec roku někde v klidu u ohně a bez rachejtlí. Kdyby měl někdo tip, kde by se to dalo zrealizovat, budu rád za tipy, díky!
    LEF
    LEF --- ---
    VELADA: Nové Hamry (Krušné Hory), součástí je i kemp s feratou. Kamarád měl rezervovaný celý kemp na svatbu:
    Ubytování v Krušných horách | Hotel Seifert - Nové Hamry
    http://www.horskyhotelseifert.cz/?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    VELADA:

Jižní portál
    Újezd u Černé Hory 94
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/dabapomume
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    VELADA: Zapadlej, malej. Úplná samota.
    Můj oblíbený kemp☝️

Autocamp Veveří
    Veveří 308, Nové Hrady - Veveří, Jihočeský kraj, Česko
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/lujuracako
    FRDK
    FRDK --- ---
    No a pak mě samozřejmě napadají takové ty oldschool rekreační střediska, která se v minulosti pronajímala na různé tancovačky a kalbičky, většinou teda mají větší kapacitu, než 50 osob, ale záleží...
    Namátkou Věšín, Meziříčko u Měřína, Růžená Křižanov, Budišov nad Budišovkou, Horní Božanov, Havlišův mlýn, Hadinka, kemp Na kopci (Jitřenka ) atd. atd...
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    VELADA: Nebe treba? I kdyz uplne na samote to neni, ale zbytek si myslim, ze splnuje…
    FRDK
    FRDK --- ---
    VELADA: Já vím, dotaz je na kemp, ale mohlo by se hodit, mám z minulosti pěkně zkušenosti s pronájmem skautských základen, tak zkus mrknout...
    Databáze základen
    https://zakladny.skaut.cz/

...namátkou třeba zde:
    Táborová základna Pozďatín
    https://zakladny.skaut.cz/10-taborova-zakladna-pozdatin

... případně tuhle:
    Skautské základny-nabídka,poptávka a tipy
    https://www.facebook.com/groups/551310649028172
    VELADA
    VELADA --- ---
    Jdu sem s dotazem na kemp v Česku.

Hledám něco s malou kapacitou (max +/- 50 lidí), zapadlý, na samotě. Ale aby tam byly teplý sprchy a splachovací záchody, ubytování aspoň pro 20 lidí v chatkách nebo přívěsech, mobilhoumech, apod.. Což teda implikuje i možnost využívat elektriku. Zbytek kapacity klidně stany, obytný auta. A aby to šlo pronajmout celý najednou.

V internetových vyhledavačích jsem zatím nenašla možnost, že by šlo vyhledávat podle kapacity kempu.
    FRDK
    FRDK --- ---
    CUKI: Dálnice neřeším. Zpravidla nejezdím z bodu A do bodu B ale zajímá mě ta cesta.
    Přesně tak!
    Mluvíš jazykem mého kmene ;)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jo, tak na to je Skandinávie dobrá, tam máte maximální povolenou rychlost 110, tak se tam ty lidi v těch super autech a SUV šinou po dálnici jak šneci:D
    CUKI
    CUKI --- ---
    2ND: S velkým autem netuším přes mosty je to určitě dražší, trajekty jsou myslím za stejnou cenu vadí většinou délka nad 6m, ale nevím jak ty 3m to má většinou každá společnost jiný.

V Srbsku si pamatuju dálnici snad jen v úseku Beograd – Novi Sad.
    Dálnice neřeším. Zpravidla nejezdím z bodu A do bodu B ale zajímá mě ta cesta :-) Navíc jezdím zpravidla tak kilo max.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam