• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    LEF
    LEF --- ---
    VELADA: Nové Hamry (Krušné Hory), součástí je i kemp s feratou. Kamarád měl rezervovaný celý kemp na svatbu:
    Ubytování v Krušných horách | Hotel Seifert - Nové Hamry
    http://www.horskyhotelseifert.cz/?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    VELADA:

Jižní portál
    Újezd u Černé Hory 94
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/dabapomume
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    VELADA: Zapadlej, malej. Úplná samota.
    Můj oblíbený kemp☝️

Autocamp Veveří
    Veveří 308, Nové Hrady - Veveří, Jihočeský kraj, Česko
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/lujuracako
    FRDK
    FRDK --- ---
    No a pak mě samozřejmě napadají takové ty oldschool rekreační střediska, která se v minulosti pronajímala na různé tancovačky a kalbičky, většinou teda mají větší kapacitu, než 50 osob, ale záleží...
    Namátkou Věšín, Meziříčko u Měřína, Růžená Křižanov, Budišov nad Budišovkou, Horní Božanov, Havlišův mlýn, Hadinka, kemp Na kopci (Jitřenka ) atd. atd...
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    VELADA: Nebe treba? I kdyz uplne na samote to neni, ale zbytek si myslim, ze splnuje…
    FRDK
    FRDK --- ---
    VELADA: Já vím, dotaz je na kemp, ale mohlo by se hodit, mám z minulosti pěkně zkušenosti s pronájmem skautských základen, tak zkus mrknout...
    Databáze základen
    https://zakladny.skaut.cz/

...namátkou třeba zde:
    Táborová základna Pozďatín
    https://zakladny.skaut.cz/10-taborova-zakladna-pozdatin

... případně tuhle:
    Skautské základny-nabídka,poptávka a tipy
    https://www.facebook.com/groups/551310649028172
    VELADA
    VELADA --- ---
    Jdu sem s dotazem na kemp v Česku.

Hledám něco s malou kapacitou (max +/- 50 lidí), zapadlý, na samotě. Ale aby tam byly teplý sprchy a splachovací záchody, ubytování aspoň pro 20 lidí v chatkách nebo přívěsech, mobilhoumech, apod.. Což teda implikuje i možnost využívat elektriku. Zbytek kapacity klidně stany, obytný auta. A aby to šlo pronajmout celý najednou.

V internetových vyhledavačích jsem zatím nenašla možnost, že by šlo vyhledávat podle kapacity kempu.
    FRDK
    FRDK --- ---
    CUKI: Dálnice neřeším. Zpravidla nejezdím z bodu A do bodu B ale zajímá mě ta cesta.
    Přesně tak!
    Mluvíš jazykem mého kmene ;)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jo, tak na to je Skandinávie dobrá, tam máte maximální povolenou rychlost 110, tak se tam ty lidi v těch super autech a SUV šinou po dálnici jak šneci:D
    CUKI
    CUKI --- ---
    2ND: S velkým autem netuším přes mosty je to určitě dražší, trajekty jsou myslím za stejnou cenu vadí většinou délka nad 6m, ale nevím jak ty 3m to má většinou každá společnost jiný.

V Srbsku si pamatuju dálnici snad jen v úseku Beograd – Novi Sad.
    Dálnice neřeším. Zpravidla nejezdím z bodu A do bodu B ale zajímá mě ta cesta :-) Navíc jezdím zpravidla tak kilo max.
    2ND
    2ND --- ---
    CUKI: Srbové mají nejlepší dálnice z celého balkánu a rozhodně lepší než ty naše, jen to mýtné zdržuje provoz kapku...
    I za 3m vysokej obytnak se plati jak za dodavku /narozdil treba od Recka, kde platim jak Autobus/, tj CAT2, kdyz to vydava listky vyhodi mi to listek CAT3, ale pri placeni to obsluha vzdy upravi

Radi bychom v lete do Norska, jak to je na severskych dalnicich ?
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA: Jo, v roce 2002 Maďarsko Srbská hranice stále tvořila klikatý průjezd zátarasy a u toho stál tank. Když jsme opouštěli Maďarsko tak nás varovali abychom tam nejezdili že je tam nebezpečno. A v Srbsku to samé říkali o Maďarech :-)
    Od té doby jsem byl na Balkáně už jen dvakrát nebo třikrát a tudy jsem zrovna nejel. Ale zvažuju to právě letos na zimu.

ATARKA: Nikdy jsem neviděl nudnější zemi než Polsko :-D
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ROBOOTEK: díky, prostuduju a uvidíme, kam to nasměrujem, možná skončíme jenom v polsku, to vdycky jen projedeme nebo dotáhneme na třetí návštěvu estonsko a nebo pro letech zase dojčland .)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ATARKA: co si pamatuji, tak Dánsko byl ten problém, že nezastavíš legálně mimo parkoviště, všechno obehnaný plotem, všechno někomu patří, nakonec jsme našli nějakej plac u kempu, ale dali jen jednu noc.
    Ve Švédsku bych se vyhnul E55, tam to je peklo, moc lidí, moc turistů, zloději a zlodějíčci. V Norsku jsme nikdy neměli problém (byl jsem tam teda 98,99,00 a 01) Jednou jsme jeli busem (bez cestovky) a normálně zastavili u vodopádu, vytáhli 20 stanů a suda s pípou a nikdo se nepřišel ani zeptat. Jen často zastavovali, jestli nemáme nějakej chlast.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    CUKI: v zimě nikam nejezdim :) no zrovna jsem tuhle koukala na nějakej pořad a nějakej pán tam říkal, že za ním přijel kamarád ze švédska a byla mu tu v zimě zima, protože tam kde bydlí teplota klesne max lehce pod nulu a tady bylo - 10 .)

ještě v devadesátkách ? ten kalach a tahání lidí z auta falešnejma policajtama je realita roku 2004 myslim +- ... srbsku se vyhybám už několik let pokud to jde
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA: Norskej taky nebyl špatnej za asi 2000Kč :-D To je skoro výpalný.
    ATARKA: Jako na zimu do Skandinávie? Brrr, mě už je zima tady.

V Dánsku jsme problémy free campingem neměli, ale prostě jak je to placka tak všude zemědělsky udržovaná krajina a málo míst kam zajet (kde je to pěkný).
    Víc mě tedy negativně překvapilo Norsko kde 50m od stavby můžeš normálně i hodit stan. Ale realita dnes je už jiná. Na hodně místech vyhazovali že máš jít do kempu, kterej byl přeplněnej k prasknutí, ale peníze Norům nesmrděj no. Na severu za polárním kruhem je to hodně free a mohu jedině doporučit.
    ATARKA: Ještě v devadesátkách jsem se jako stopař setkal v Srbsku s falešnou mýtnou branou. Normálně nás policajti nasměrovali na vedlejší cestu že, tam je to neprůjezdné (nebylo) a dovedlo nás to na nějaký betonový plac kde to fakt jako peage vypadalo normálně jsme zaplatili všude to fakt vypadalo jako nově vznikající objezd města, jenže po chvíli překrásná cesta skončila :-) Když jsme se vraceli nebylo tam ani peage ani nic co by naznačovalo že tam kdy byla...

Dneska je to Evropská země jako každá jiná. :-(
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ATARKA: je to jako skoro uz vsude.. nrsmis mit kolem auta pohazenej nabytek ;)) ..a teda zaujalo me svedsko viz clanek.. to je zeme zaslibena ;)) https://all4camper.com/cs/kempovani-v-dansku-zakladni-informace/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    WRNQ: my to střídáme, teplo zima, takže letos jedeme do zimy, šéf byl Norsko Dánsko Švédsko a byl úplně uhranutej z Dánska, ale tam je snad free kemping zakazanej, musím to nastudovat
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SIEMENZ: tam je to dle výšky auta nebo dle výšky přední nápravy ne ? Za jurgena sem v Srbsku platila jak za kamion si vzpomínám, ale to už je nějakej patek.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ATARKA: Tímhle směrem jsme už dlouho nejeli. I když ten švédský most.....Hmm:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam