• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    TOMBRIDER: Hele pred par rokama jsme spali na placku nad horni stanici lanovky na Obrim Sudu.. krasnej vyhled.. ale byli jsme tam jen jednu noc.. https://maps.app.goo.gl/rhMcter63KbLKjM39?g_st=ic
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Zdar!
    Chtěl bych dětem ukázat Liberec a jeho největší provařenosti.
    Nemáte tam někdo z vás nááhodou nějakou louku, spíš směr Ještěd, než Bedřichov? Kam bych píchnul Ltéčko a zakempil? Ď
    (línáhuba....)
    CUKI
    CUKI --- ---
    CEEFA: Ne to nejsou jen místa na spaní, ale prostě se v tom člověk už ztrácí. Někdy prostě hledám něco a procházím podle toho co jsem tam napsal. Někdy je to jasný třeba "ranní přivítání s mačetou" "lago silecio" ale pak tam je spousta míst u kterejch mi trvá zjistit co o konkrétně bylo. Těch míst na spaní nebude asi ani třetina. Ale i to je dost.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    CUKI: 8 let nemá ani 3000 dni, to to asi bereš slušným fofrem :)
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    CUKI: Tak to jsi borec!
    CUKI
    CUKI --- ---
    PPNEKK: Proto jich mám si tři tisíce jen za posledních cca 8 let? Takže při načítání map to jede znatelně pomaleji. :-)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ATARKA: proto si všechny mista,kde kdy přespíme v zahraničí ukládám na mapach:))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: u nás se vozej domů jen šutry, mušle a magnetky...naštěstí :) jo a občas hezky omlety pan klacik
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Kdybych si pamatovala, kde byl tenhle parking, hned za lesem mega pláž, sice tam byly nějaký chatičky nebo co pro Poláky na víkend, ale nikdo nepřidal, byl tam i stánek s pivem, zmrzlou, s jídlem, kousek dál i pojízdná samoska, a pak ještě stánek s hambacema, tam sme stali Adi tři dny

PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ATARKA: labubu tady strasi ještě i letos. Uz jednoho mame taky v aute :D
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: tam sme staly minulej rok taky, dokonce dvakrát, tam je místa habakuk

Jo to Polsko je děsnej lunapark, mě to jako vůbec nenadchlo, labubu kam se podíváš, teda letos prej frčí cosi jinýho 😂
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: no to vypadá zajímavě, asi to hodin do plena k zamyšlení :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PPNEKK: louka je to fakt velka akorát jsem musel oříznout panoramatickou fotku, protože mi jde blbě net:))
    Ted stojime druhej den tady https://mapy.com/cs/turisticka?x=15.0983284582&y=54.0976842535&z=18&source=coor&id=15.0981943594,54.0975011427
    Kousek k moři, kousek do města.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    My jsme ted v Polsku mezi Svinoustim a Kolobrehem. Všechny města jsou takové lunaparky :D Ale jo dite se vyblbne na skákacích hradech a koupání je taky super. Hlavne je to z ČR par kilometrů a cela cesta po dálnici. Nejhorsi část cesty je klasicky v ČR :D Naslo se i několik slušných free fleku, tak to jde zatím bez kempu.
    Tady jeden super flek asi2km od moře. Na kole za 10minut na plazi:)
    Mapy.com
    Mapy.com
    https://mapy.com/cs/turisticka?x=14.8030579764&y=54.0097274353&z=17&source=osm&id=149302801

PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    VERCA_ZABA: tam me to osobně přišlo s tim free stáním zejména u more horsi. Hlavne od Haagu dolu na Zeeland. Nicméně stellplatzu je všude dost a občas se našlo slušné stání ve městě,kam jsme chtěli nebo kus od něj, kde uz se zbytek dojel na kole. :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PPNEKK: A to Holandsko, nejaky stellplatzy se daji? Nebo jsi rikal, ze přes leto je narvano uplne vsude?
    My klasicky letos taky nevime co by.. mame v srpnu tyden a půl, rozhodnout se muzeme v den odjezdu podle počasí
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ATARKA: jojo nějaký free fleky se našly. Sem tam pak někde něco málo se zaplatilo.Ale jako čistě kemp asi ani jeden. I v Kodani jsme měli super free flek hned kousek od Christianie. Akorat kdyz jsme z Kodaně odjížděli, tak mě napadlo podívat se kde je tam eko zóna :D byli jsme skoro uprostřed a pokuta hrozila několik tisíc euro😂 Pekne akvárium je na severu v Hirsthals. Kousek od toho opuštěny majak na velke dune. Oak hned kousek megapisecna duna. Kousek pak skagen, kde se sleva severni a baltské moře. Vlny jdou proti sobě. To musíš vidět:))
    jo a ne hledat tortilly ale trolly :D https://trollmap.com/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PPNEKK: no máme 14 dni a desetiletyho pubertaka, pro kterýho je všechno nuda :)) no u nás hlavně to koupání, nějaký města, hlavně Kodaň, tam chci já, most mě taky zajímá, asi potkat i nějaký akvárium nebo tak něco, to by nás taky bavilo. Nějaký výšlapy do přírody tam taky nacpem. A v Dánsku s flekama v poho ?

Ten soused si dal Norsko, Finsko a říkal, že ve Finsku teď teda za prvý děsně komárů, ale že ho překvapilo, že s tím freeflekingem to tam tak růžový není. Hodne přehrazeny cesty a tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam