Tákže ohledně hotelu Sunny Club Mariqueen 4, který se nachází na Djerbě, v druhý řadě hotelů (tedy ne přímo na pláži), musím říct, že ač dovolenka proběhla v klidu a mám spoustu klientů, kteří se tam několikrát za rok vrací, já už bych tam asi nejela. Ale třeba rodiče bych tam klidně poslala (ne jako pomstu, rodiče mám ráda.).
+ velké pokoje (oproti některým pětkám v Egyptě určitě!), kromě dvojlůžka je tam ještě přistýlka v podobě rozkládacího gauče+stůl a dvě židle
+ animátoři
+ denně 1,5 litru vody na pokoj zdarma
+ 2 bazény
+ solidní AI
+ spa centrum v hotelu (menší, ale potěší)
- nedostatek sportovního vyžití v hotelu...rozpadlej ping pongovej stůl, chátrající pálky, sice tenisovej kurt a rakety, tak za 12 dní nebyl nikdo z hotelu schopnej sehnat míčky..a nic víc
- ti magoři, co uklízí pokoje, člověk tam má cedulku "do not disturb", říkám mu přes dveře, ať přijde později a on stejně do toho pokoje vrazí...to se nám stalo několikrát...
Na pláž je to asi 5-10 minut pěšky, vůbec to ale nevadí, protože člověk je rád, že se aspoň projde. Hotelová pláž je normální, prostě klasika, lehátka jsou zdarma. Jenom klienti sou prasata...šlapat po vajglech mi ač sem kuřák, přišlo víc, než nechutný, zvlášť, když u každýho slunečníku je takovej ten květináč na bordel.
V hotelu je diskotéka, pak je ještě jedna po cestě na pláž. Obchody sou tam taky. Za 5 dinárů vás taxík sveze do Midounu (nejbližší město) a taky tušim za 5-7 do Houmt Souku (největší město).
Příští rok si dám už konečně Egypt ;)