• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAKua mám zas KOCOVINU...i tu morální...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    konec srandy, přišla minerwa ..

:)))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    kocovina? co to je...?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ad antiethanol .. sice pomáhá, ale večer toho vykalíš dvakrát tolik ..

ad dobrej chlast .. je pravda, že poslední dobou piju jenom havanu (3 letou a vejš) a nebo tullení mor .. a ráno jsem uplně v pohodě i po lahvi ..

kocku nemam ani po dobrým vínu ..

ale jinak fígle tipu mokrej hadr na hlavu atp. no tak to je pěkná blbost .. potřebuješ dostat z těla jed,k terej ti dělá kocovinu, to znamená, že ho musíš něčim navázat a dostat ven .. mlíko je ideál :) (popř. kefír a podobný dobroty)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FREAZ: :D
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    RAINBOF: ja se sobe vzdycky smeju kdyz si rano reknu ze pristesi dam jen 4 a vic ani nahodou. to mne vzdycky a zarucene rozesmeje.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    zajimave je jak clovek meni nazor, rano pri pomysleni na pivo se mi rolovaly ponozky. ted bych klidne zasel...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RAINBOF: asi máš ještě hladinku,tak jsi byl na ní milý...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    houby chlast. jidlo za to mohlo od chvile co je pryc ten zly obed se citim bajecne. dokonce jsem dostal telefonni cislo od zakaznice.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    SKAFF: njehorší kombinace...ještě to kafe do toho,no ty voe
    IRKA
    IRKA --- ---
    add typy chlastu - s tím cukrem je to pravda, proto když je možnost, tak pijem jedině domácí slivovicu!!

ještě sem si vzpomněla na jeden zaručený recept - ubalte si ráno špeka!!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RAINBOF: .))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    obed prohral - asi jsem ho precenil. ale je mi lip :D
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    jooo,přesně tak
    GAABA
    GAABA --- ---
    tak to ja taky ne. Je mi po ranu zle i kdyz jenom citim kour,ciga tu kocku proste silene zhorsujou!!!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    GAABA: jj,nechápu!!!!!!!!!jak někdo po kalbě může kouřit....zapálím si max.když se probudím ještě hodně vykalená, nebo až večer když se znovu rozpiju,ale takový to ranní pokalbový cigáro mě párkrát málem zabilo,tak od té doby fakt nee
    GAABA
    GAABA --- ---
    JUASINHA: cigarety nejsou polovina,ale podstata kocoviny!ty me vzdy znici a kocovina me pak zere az do vecera.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    a kefír,to jo,teď mi to řikal kámoš taky.....už si to moc nepamatuju,ale řikal něco v tom smyslu,že zceluje ta rozleptaný žaludeční stěny...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    jo a stejně si furt myslim,že polovina kocoviny jsou cigarety....a ta kvalita chlastu taky,to je jasný....byla nesrovnatelná kocovina po flašce nemiroffky na UK s kocovinou po flašce pražský....
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    jinak tuhle diskuzi jsem založila kvůli tomu,že si ve spostě diskuzí správci stěžovali,že jim tam lidi píšou OT kde se zrovna včera vykalili,jak jim blbě apod..tam jsem chtěla založit klub,kde to nebude OT....a navíc většinou když mám kocovinu,tak si nemám komu postěžovat,protože většinou je mit blbě,že nejsu schopná dostat se mezi lidi:))
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    OPRAH: jo?já slyšela,že se vůbec nevykalíš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam