• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAKua mám zas KOCOVINU...i tu morální...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JUASINHA: je to chemie .. pomoct ti může zase jenom chemie :))

třeba ten antiethanol fakt pomáhá (jak to někdo řikal o tom cukru, s čimž souhlasim) - dal jsem ho, pak jsem pil celej den a celou noc Cuba Libre a ráno jsem byl sice maličko ospalej, ale jinak uplně v cajku .. a že jsem toho vypil hektolitry ..
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JUASINHA: mi stačí i 3 sleničky červenýho a krabička lucky-strike :) to byl blbej humor, já vim
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    MINERWA: ti poradim...dej si pár bráníků lahváčů,kup si k tomu flašku Tesco vodky,nebo možná bys mohla ochutnat nějaký ten krabičák (třeba jestli ještě dělají Zlatou svíci-moc dobré ovocné víno a bylo levné!!!)vykuř pár krabiček startek bez filtru a pak nás tu navštiv:)))))
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    totiž si myslim,že nepomáhá skoro nic....na žaludek a hlavu sice asi jo,ale k tomu,aby člověk nebyl druhý den úplně jetej,mimo,strašně unavenej nebo v depresi je potřeba vyspat s do druhýho dne ( a někdy ani to nestačí....) a nerozaklit to!!!!pže to je pak furt ten začarovaný kruh....si myslim
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    konec srandy, přišla minerwa ..

:)))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    kocovina? co to je...?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ad antiethanol .. sice pomáhá, ale večer toho vykalíš dvakrát tolik ..

ad dobrej chlast .. je pravda, že poslední dobou piju jenom havanu (3 letou a vejš) a nebo tullení mor .. a ráno jsem uplně v pohodě i po lahvi ..

kocku nemam ani po dobrým vínu ..

ale jinak fígle tipu mokrej hadr na hlavu atp. no tak to je pěkná blbost .. potřebuješ dostat z těla jed,k terej ti dělá kocovinu, to znamená, že ho musíš něčim navázat a dostat ven .. mlíko je ideál :) (popř. kefír a podobný dobroty)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FREAZ: :D
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    RAINBOF: ja se sobe vzdycky smeju kdyz si rano reknu ze pristesi dam jen 4 a vic ani nahodou. to mne vzdycky a zarucene rozesmeje.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    zajimave je jak clovek meni nazor, rano pri pomysleni na pivo se mi rolovaly ponozky. ted bych klidne zasel...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RAINBOF: asi máš ještě hladinku,tak jsi byl na ní milý...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    houby chlast. jidlo za to mohlo od chvile co je pryc ten zly obed se citim bajecne. dokonce jsem dostal telefonni cislo od zakaznice.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    SKAFF: njehorší kombinace...ještě to kafe do toho,no ty voe
    IRKA
    IRKA --- ---
    add typy chlastu - s tím cukrem je to pravda, proto když je možnost, tak pijem jedině domácí slivovicu!!

ještě sem si vzpomněla na jeden zaručený recept - ubalte si ráno špeka!!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RAINBOF: .))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    obed prohral - asi jsem ho precenil. ale je mi lip :D
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    jooo,přesně tak
    GAABA
    GAABA --- ---
    tak to ja taky ne. Je mi po ranu zle i kdyz jenom citim kour,ciga tu kocku proste silene zhorsujou!!!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    GAABA: jj,nechápu!!!!!!!!!jak někdo po kalbě může kouřit....zapálím si max.když se probudím ještě hodně vykalená, nebo až večer když se znovu rozpiju,ale takový to ranní pokalbový cigáro mě párkrát málem zabilo,tak od té doby fakt nee
    GAABA
    GAABA --- ---
    JUASINHA: cigarety nejsou polovina,ale podstata kocoviny!ty me vzdy znici a kocovina me pak zere az do vecera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam