• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STINGERSPAKISTAN - cestovatelske tipy, fotografie a diskuze
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Tak to ja dostal jine informace, ale je pravda ze jsem si je nejak neoveroval. V autobuse jsme zas pasovali afgance co jeli do iranu za praci :)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    MEKKZ: jo jede dvakrat do mesice, ale ze by byl nejak vytizenej se mi nezdalo teda ... jel jsem tam ja s kamosem, dalsi dva treveleri, ktery jsem do toho uvrtal v Esfahanu, jedna paki rodinka a pak uz jen posadka vlaku ... vlak je to napul osobni, napul nakladni ...
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    nejezdi ten vlak 2x do mesice a neni dopredu zabookovanej? :) Ja frcel autobusem Quetta - Taftan - Zahedan a pohoda. Od pulky s nama jel frajer s puskou. A kazdych par hodin kontrolo kde si zapsali pasy. Ke konci, kdy spolucestovatel spal, jsem ho ani neohlasoval. Voser byl az s taxikarema v Iranu.
    BAJAJA
    BAJAJA --- ---
    FLIPPER: :)) To zni skvele(uchylne). Uvidim, kam me zavedou cestovatelsky instinkty. Pac ocekavani casto zabije vysledek.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    LA_PIOVRA: s vesnicanama sympatizoval celej vlak vcetne nas nebo vojaku co s nama jeli, byli v klidu, kecali, fotili se s nama a kdyz se nakonec podepsalo nejaky memorandum, tak privezli z vesnice koberce a jidlo, probeh obed primo na kolejich pred vlakem a jelo se dal ...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FLIPPER: to ujde, navic muj smysl pro spravedlnost by mi branil bejt na vesnicany nasranej a musel bych bejt jen zoufalej.
    Ja ve vlaku v Pak jel jen Lah. - Pesh. ale to jsme museli jit prvni tridou kde ke kupatku bylo wc, protoze kamarad si z predchoziho dne pri skopovych hodech (obednal si rodinne menu dle predstavy je to nejdrazsi polozka bude to nejlepsi, i tak to stoji pakatel) zvracenim a furt se davil a zelenal.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    LA_PIOVRA: my taky cekali, nejdriv pul dne v pousti, protoze vesnicani zablokovali trat na protest proti preruseni dodavek vody a pak pres noc ve stanici "due to security reasons" :) suma sumarum den zpozdeni ... jinak masinfira nam rikal, ze v lete casto zasype trat pisek a musi se to odhazovat, takze se hodne ceka ...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FLIPPER: hasis a kvery mu myslim nevadej, ale jel vrcholnym lete, vlak byl totalne naslepanej a rozpalenej a k tomu pry treba dve hodiny stal bez zjevnyho duvodu jen tak v pousti a tak.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    LA_PIOVRA: nestras ho :) me se tahle kombinace bouchacek a hasise libila ... ted me ale napada, ze jestli tam pojede nejak v lete, tak to bude asi v pousti trochu pripejkat :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FLIPPER: muj kamarad, kteryho povazuju za psychicky velmi silnyho rikal, ze z nej chtel vystpoupit a nakonec se ze zoufalstvi rozbrecel:)
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    BAJAJA: hele jestli pojedes z Pakose do Iranu, tak zkus vlak Quetta - Zahedan ... pro me to byl jeden z nejvetsich zazitku na ceste opacnym smerem do Indie ... chvilku to trva teda :)
    BAJAJA
    BAJAJA --- ---
    ctu ctu, ze je to teda v pohode..nebojim se o svoji bezpecnost, jako o to, aby mi za mesic a neco vystavili v dilli vizum..kdyz uz to boucha i Lahore :( az to bude aktualni, zacnu tady diskuzi "jaka mista nebyli atakovany a je tedy je dobry napsat do zadosti jako mista pobyutu".
    Ted na to prosim nereagujte, nema to cenu..btw chci se dostat do Iranu ;)
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    zaplatpanbuh se me ty tri pripominky netykaj. nekoukam jim od oci, nehulim ani do hor nejezdim v sexy miniobleccich:D jen mam vzdy problem poprit svou dravost a hrnout se do vsech diskuzi a vyjednavani
    kamaradka, co tam byla pred lety, si koupila nejakej jejich mistni habit a vsude prohlasovala o svem priteli, ze jsou manzele a nemeli problemy. a taky vse pry resili kluci a s ni se moc nebavili. ale zas neriali, ze by lide byli k nim az takhle extremne mily. ale uz je to par let zpatky, tak to asi taky hraje roli.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    no tak me byly od zen receny tyhle rady
    - nekoukat pakosum(muslimum) do oci berou to jako sexualni vyzvu.
    - cim min je z tebe videt tim te budou mit radsi
    - holka co huli(ganja/hash) taky nepusobi dobre, ale nahlas to nereknou :)

    jo a kdyz jsem cestoval s japonkou tak postarsi otec ji sice nechal spat ve vlaku na palande jeho vnuka ale veskera komunikace probihala prezeme :) On mi rek ze si tam muze lehnout a ja to poslal dal :) Tu samou japonku, nutno podotknout ze rozumela i umela mluvit Urdu, pak hostila rodina ktera ji i koupila letenku nekam do hor aby nemusela autobusem :)
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    TLACHAC: parada:) to sem chtela slyset. diky
    TLACHAC
    TLACHAC --- ---
    TEAREZ: nevím jak samotná cizinka. ale v naší partě jedna slečna byla a všichni pakistánci se k ní chovali velmi mile, přátelsky - jako praví gentlemani. Mimo jiné - nejlepší místo v autobuse měla zaručeno, když bus na KKH zastavil a jí se nikam nechtělo koupili jí pakistanští spolucestující jen tak sušenky a pití, když se jednomu nezdálo její oblečení tak jí nechal ušít nové atd atp. Takže jsme měli dojem mnohem lepší než v Indii. Ale bez pánského doprovodu věřím, že to může být úplně jinak, nebo naopak místy až přehnaně vlezlé.
    TEAREZ
    TEAREZ --- ---
    ahoj. diky za prinosnou diskuzi, trochu me to vic nakraplo, ze bych letos opravdu jela. ale nevite jak je to tam s pristupem k cizinkam? jeslti se mam pripravit na nejaky komplikace nebo tak. sem blond a mam v asii obcas problem (zejmena s Arabama) a z Pakose mam tak nejak podvedome velkej strach:)
    KOSMEN
    KOSMEN --- ---
    ...zacinam se moc tesit, dekeju vam vsem za motivaci:)...snad tam pri svy smule na prusery niz takovyho nezaziju
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Pakistan
    [ MEKKZ @ LOS PHOTOS AUS CESTOS chili: fotky z cest & TALKABOUT ]

    jeste se ti bude stavat, ze za cely den neutratis ani halir, protoze te mistni budou zvat na jidlo a piti :) pak te pozvou do jazykove skoly jestli si tam nechces jit povidat se studenty. skoda jez ze jsem tam byl tak kratce :/
    STINGERS
    STINGERS --- ---
    FLIPPER: amen bhai
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam