• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OOPSMulti-Touch: novy zpusob ovladani PC
    OOPS
    OOPS --- ---
    MULTITOUCH TRACKPAD by Apple:
    OOPS
    OOPS --- ---
    Zajimave postrehy:

    Apple asked Intel to shrink the Core 2 Duo. Intel shrunk the processor by 60%. Paul Otellini, CEO of Intel is taking the stage

    .... aneb, je neco nemozne? ... staci se zeptat. lina huba hotove nestesti :))
    OOPS
    OOPS --- ---

    OOPS
    OOPS --- ---
    Steve Jobs prave predstavuje v USA novy MacBook Air, ktery se vleze do papirove obalky a ma multitouch trackpad! Pozdeji vecer bude zaznam. Zatim muzete sledovat textovy prubeh zde: http://www.macrumorslive.com/
    MARURA
    MARURA --- ---
    OOPS: to bych si taky prala takoveho ucitele Javy :-)
    tady jeste jeden Java Guru..trochu jineho typu (a nevim jestli tam ma zdrojaky..ale inspirace ohromna aspon pro me:-)
    http://www.bewitched.com/
    OOPS
    OOPS --- ---
    OOPS: fer typek :) ... pripomina mi to vsechno Rudolfa Pecinovskeho - taky takovy Java blazen a guru a hlavne blazen - v tom hezkem smyslu :) (muj byvaly ucitel Javy)

    MARURA
    MARURA --- ---
    tak to mam radost :-)a kdyz ses z toho tak nadsenej tak ti povim mou oblibenou historku z jeho prednasky : Nakonci Ken P. zaviral svoji presentaci a na projekci se objevil nakej kus kodu...nekdo z obecenstva: "Are you always writing your presentations in Java?" Ken P na to: "Yeas I don't really know how to use Powerpoint" :-))
    OOPS
    OOPS --- ---
    MARURA: mazeeec!! dokonce i se zdrojaky v Jave ... ha, dekuju! :)
    MARURA
    MARURA --- ---
    OOPS: ad Perlin noise.. Ken Perlin vubec vymejsli zajimave veci..nevim jestli je tam neco pouzitelne pro vase projekty... no mozna http://mrl.nyu.edu/~perlin/ ....kazdopadne na nektere momenty z jeho prednasky na AE(2005 )asi nikdy nezapomenu :-)
    OOPS
    OOPS --- ---
    ALTA: neznali :) sem to prosvih pac sem zrovna lamentoval nekde v Rusku... a kdyz sem se vratil tak dave vsude pobihal a zacala takova ta akce "policejni stat" a vsichni tim hrozne zili ... nostalgie :)
    ALTA: jasan :) ... instalace pro kluky je husta a moc se o vsem keca a kazdy dela chytryho ;D - instalace pro holky je zabavnejsi a vrelejsi :) [clovek ma takovy dobry pocit lovce mamutu - ulovil mamuta a holky se maj fajn]
    JTR
    JTR --- ---
    OOPS:
    jo to je super ... videl bych to na dva smery, jeden business ala "minority report", aby si kravaty pripadali jako bozi, nebo minimalne jako Tom Cruise..., na to je ten hardware, co ted vyrabime a melo by jit o pousteni fotek a videi a druhy smer to jsou v prvni rade ty bary a pak pripadne nejake table hry ...
    OOPS
    OOPS --- ---
    CLAD: ad bitmapy: vesmes je vsude zpracovavas stejne - to jestli je to HW akcelerovany je uz jen otazka zvyseni rychlosti - algorytmy musis mit pod palcem sam. No a je tu jeste jedna moc hezka vec - PERLIN NOISE - v podstate hodne vyuzitelne pro vytvareni "plasmy" ... Jedna z takovych castecnych ukazek je napr. zde: http://blog.oaxoa.com/wp-content/examples/showExample.php?f=blobber.swf&w=300&h=300 ... ale rozhodne si tohle predstav jen jako zaklad funkcnosti. Perlin noise se pouziva prave pro mapovani bitmap na 3D objekty ... doufam, ze se mi to podari do unora vsecko nejak projit - daji se s tim delat kouzla, ktere se hodi napr. pro ty bary :)
    ALTA
    ALTA --- ---
    ja si pak reknu o ten bar.. az budu mit svoji hospodu ;))
    ALTA
    ALTA --- ---
    OOPS: nojo sme te jeste neznali asi nebo jo? :)
    a cim se vyznacuje instalace "pro holky"? :)
    OOPS
    OOPS --- ---
    ALTA: abych pravdu rekl, celkem me mrzi, ze sem to nejak propasnul tuhle akci ... CLADe, meli bysme udelat nejakou instalaci pro holky, ne? To me bavi :)
    OOPS
    OOPS --- ---
    JAZZZ: predstavil uz 2 roky zpatky ;)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    microsoft prave oznamil svuj vlastni velmi revolucni nevidany a uplne WOW koncept jaky tu jeste nikdy nebyl a brzy si ho urcite necha patentovat :)

    http://www.zive.cz/Bleskovky/Microsoft-Surface-na-videu-prohlednete-si-budoucnost-pocitacu/sr-1-sc-4-a-139838/default.aspx
    ALTA
    ALTA --- ---
    ALERT: no ja ne, tohle dal dohromady XDEU [know how dodal CLAD]

    CLAD: nojo dodneska se me lidi na to ptaj jak ze sme to tehdy udelali a jakto ze to v takhle bojovejch podminkach tak dobre fungovalo :))
    CLAD
    CLAD --- ---
    ALTA: jj, posledni cztk se diky tomu stal legendou :) byla to stoprocentne prvni verejna prezentace MT u nas.
    ALERT
    ALERT --- ---
    ALTA: jsem netusil, ze to tu vsichni delate.. hezky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam