• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREChambara / Chanbara - Samurai Cinema (Akira Kurosawa, Kihachi Okamoto, Masaki Kobayashi, Hideo Gosha.. a dalsi)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    tak jsem tak nejak prubezne shlidnul 6 filmu o Ichim a velice pekne :)

stejnak jako ->Kenji Misumi's The last samurai, libilo se mi to taky dost, pekdy film na ukonceni dne
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    PNS: Tak to se omlouvám, ale hlásilo to s jistotou u Part 3, teď už je to najednou OK. Faaajn. Každopádně jsem za linky vděčný, díky moc
    PNS
    PNS --- ---
    DETAIL:
    Příště prosím napiš co ti nefunguje, jsem kvůli tobě projel všechny odkazy na After The Rain a všechno OK...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    neeeeee

"The file could not be found. Please check the download link. "
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    PNS: to potěší. ví už někdo, jestli k tomu seděj ty title?
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    PNS: Moc díky!
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    PNS: Jsem právě vysosnul z torrentů a je to verze co s nerozumí s jedinými titulky na tento film.
    PNS
    PNS --- ---
    DETAIL: Nejspíš potřebuješ najít tento release: Throne.Of.Blood.1957.DVDRip.XviD-AXIAL Jestli máš torrent tak se zkus poohlédnout tam...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    diky moc. nepostnete link na after the rain? nemuzu to nikde najit (ani torrenty)
    PNS
    PNS --- ---
    DETAIL: After the Rain. Nebo jestli nejsi pamětník tak americká klasika známá i z ČT Shogun (vyšlo u nás na dvd- zkus obejít půjčovny jestli jsi z většího města.)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    DETAIL: Krvavy Trun maji s ceskyma titulkama v Levnych Knihach.

samuraj ve vztahu s panem...treba Samurai Rebellion/Vzpoura nebo Ran...? tohle tema je skoro vsude.
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Nemá někdo / neripne někdo verzi "Akira Kurosawa - Throne of Blood", která bude sedět s českými titulky z www.titulky.com?

Dě-ku-jůů

P.S.: Nějaký tipy na film laškujícími s tématem "samuraj ve vztahu s pánem"?
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ma tu doma nekdo aktualne Zatoichi: The Fugitive (1963) ?
    jsem to vcera subnul do cestiny, az prijdu z prace, tak dodelam korekturu a preci jen se 3. nezavisla strana hodi :)

takze bych nahodil titule a s radosti prijmu preklepy ci nesmyslny kontrast vykani/tykani...

dnes zacnu pracovat na "5.dile" a snad to nejak dokopu do konce :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    PNS: ja mam Sanjuro taky o neco radeji nez Yojimbo, je to jeste naslapanejsi a zabavnejsi bez hluchych mist.
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Asi ne...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Nevíte jestli jsou na Throne Of Blood více titulků než jen ty jedny z www.titulky.com? Spěchá to, díky :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    SPIKE411:
    hmmm vida, kazdopadne si *.idx necham nakonec :)

ja s velkou spokojenosti uz nejaky patek, pouzivam Aegisub (nj anime :)) a nemuzu si ho vynachvalit
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DEFILA: sub + idx je tzv. VobSub, je to přímo rip bitmapových titulků z DVD (stačí hledat, Google je tvůj přítel). Stačí použít nějaký slušný OCR program, který z těch obrázků vytáhne text a (hlavně) časování. Zkus SubRip. Dřív takové (trochu hloupé) OCR bylo i součástí balíku VobSub, který už ale v podstatě neexistuje (a DirectVobSub je dnes VSFilter).
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    PNS:
    presne...

kdyz je to v nejakym normalnim formatu, tak to je v pohode, ale problem je, ze u nekterych verzi se drzi stale mnou zcela nepochopeny format *.idx, kdy to clovek musi i casovat a to strasne zere cas...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam