• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREChambara / Chanbara - Samurai Cinema (Akira Kurosawa, Kihachi Okamoto, Masaki Kobayashi, Hideo Gosha.. a dalsi)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    pekne :)
    PNS
    PNS --- ---
    MURPHY:
    Doporučuju (nejen) tvojí pozornosti následující thread japonských filmů. Najdeš tam cca 250 stran odkazů. Je tam toho tolik, že já sám to ignoruju :-D Za funkčnost odkazů samozřejmě neručím. Pomoci ti může obsah na str.1 (hal1)
    Pozn: Server je někdy přetížený
    PNS
    PNS --- ---
    MURPHY: Koukal jsem, že v minulosti se tu řešil Lone Wolf v LK. Jestli ho nemáš celý, tak odkazy na RS zde: Lone_Wolf_RS
    Odkaz na cz titulky jsem přiložil taky.
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    MURPHY: koukám, že se to nedá prokliknout - ale adresa je správná, je potřeba ručně:)
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    kompletní kurosawa: http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php?t=15985

btw tenhle měsíc mám premium user na rapidu a už skoro nevim, co stahovat, tak kdyby se našel nějakej tip nebo link...:))
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Fungujou fer jenom se musi malicko posunout dopredu o cca 31 sec.
    PNS
    PNS --- ---
    Protože nemám zpětnou vazbu tak ať už ty titulky k After the rain pasujou nebo ne, tadyty jsou OK:
    AmeAgaru-AfterTheRainDVD.XviD.srt - 50.13 KB
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    Včera jsem si koupil Bad Guy Sleep Good, I Live In Fear a Drunk Angel :) Yohoo
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    tak jsem tak nejak prubezne shlidnul 6 filmu o Ichim a velice pekne :)

stejnak jako ->Kenji Misumi's The last samurai, libilo se mi to taky dost, pekdy film na ukonceni dne
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    PNS: Tak to se omlouvám, ale hlásilo to s jistotou u Part 3, teď už je to najednou OK. Faaajn. Každopádně jsem za linky vděčný, díky moc
    PNS
    PNS --- ---
    DETAIL:
    Příště prosím napiš co ti nefunguje, jsem kvůli tobě projel všechny odkazy na After The Rain a všechno OK...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    neeeeee

"The file could not be found. Please check the download link. "
    MURPHY
    MURPHY --- ---
    PNS: to potěší. ví už někdo, jestli k tomu seděj ty title?
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    PNS: Moc díky!
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    PNS: Jsem právě vysosnul z torrentů a je to verze co s nerozumí s jedinými titulky na tento film.
    PNS
    PNS --- ---
    DETAIL: Nejspíš potřebuješ najít tento release: Throne.Of.Blood.1957.DVDRip.XviD-AXIAL Jestli máš torrent tak se zkus poohlédnout tam...
    DETAIL
    DETAIL --- ---
    diky moc. nepostnete link na after the rain? nemuzu to nikde najit (ani torrenty)
    PNS
    PNS --- ---
    DETAIL: After the Rain. Nebo jestli nejsi pamětník tak americká klasika známá i z ČT Shogun (vyšlo u nás na dvd- zkus obejít půjčovny jestli jsi z většího města.)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    DETAIL: Krvavy Trun maji s ceskyma titulkama v Levnych Knihach.

samuraj ve vztahu s panem...treba Samurai Rebellion/Vzpoura nebo Ran...? tohle tema je skoro vsude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam