• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHHappeningy, recesistické akce, divadlo jinak & jiné zajímavosti...
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LALINA: nevim, me obvykle staci 2x ;-) jde o to, ze kdyz se kazdej bude fakt nenapadne divat na hodinky, ktery stejne nikdo nema presne a zvlast u tech damskych to ani poradne nepoznas, bude se tuhnout tak nejak napreskacku, nekdo pokusne zkameni, pak si vsimne ze ostatni ne, tak toho zas necha.. no des... zmizi ta lavinovita reakce, ktera to dela zajimavym

    proste ne, vizualni kontakt je uplne v poradku a pouzitelnej... slo to i tady a slo by to lip, nebejt zevlaru nakterych to ztuhnuti fakt nepoznas, kdyz tam stejne tvrdnou uz pred akci... ja treba pozna ze se to blizi podle vlny ticha ;-)
    _AT
    _AT --- ---
    NORDSSON: Jo jo, něco hlásili.. ale co, to jsem už nepostřehnul.. faktem je, že pro lidi vystupující z metra to muselo být docela překvapení..
    LALINA
    LALINA --- ---
    IJACZEK: ja po davu nechci nic:-)) ja se davu děsím :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    DANNIEL: viz BOAR:
    praveze jsem si to zkusila predstavit... kdyz selze nebo nejde moc dobre jeden způsob, pouziju jinej neasi...neni to pochopitelne nutnost, ale moznost

    btw: precetla jsem si to po sobe 3x, staci?
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    LALINA: přesně tak .) ale chtěj po davu, aby improvizoval .)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo...to se mi na tom dost libi: nutnost improvizace i pro účastníky... aby byli v recesi i oni, ghehe
    to jsou potom teprve vsichni uspokojeni :-)))
    BOAR
    BOAR --- ---
    NORDSSON: jo, melo jit o lavinovej efekt, ale to v tom davu nejde poznat :-( kor kdyz vsichni stojej, a koukaj ... to se blbe rozeznava, zda uz mrznou, nebo ne.
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LALINA: snad enni problem zmrznout kdyz vidim ze mrznou lidi bliz k centru... tak primitivni a pritom tak ucine, jak rika klasik
    podle hodinek je to nesmysl... zkus si to prosim aspon predem predstavit nez to napises
    BOAR
    BOAR --- ---
    ja jsem si vsiml, ze se zmrzlo, podle chlapka co byl na kraji silnice. jinak oranzovyho jsem videl az po akci, stal tam s nejakyma lidma a kecali, jestli pujdou na pivko :-)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    (já se s váma nechci hádat - jen tak pro info:)
    LALINA: no, v tý "zprávě" bylo, že se to má řídit lavinově a když jsem tohle v 17:09 zkusil s kámoškou, tak jsme stáli jediný... :o/
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    LALINA: ja jo, prosel kolem me, vesel totiz taky tim vlezem u lekarny, ale byl jsem spis v pruchodu nez v hale, takze jeho primou rekaci na ten dav jem bohuzel nevidel
    Jogi Moksanand to samozrejme nebyl (boze)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NORDSSON: taky sem si nebyl jistej, holt člověk musel dávat pozor

    .... dobře sem zamrznul 50 metrů po koněm a pozoroval hlouček 6 lidí 15metrů od koně, kerejm trvalo asi 15-20vteřin než si všimli, že okolních 100 lidí se nehejbe
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    _AT: no já myslim, že tam snad ty staniční dispečeřii hlásili něco, ne?
    LALINA: jj, viděl jsem ho projít, ale jogín to nebyl :o)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NORDSSON: nemaji snad mobily hodinky? nejsou tam nekde poulicni hodiny? 17:10 a tuhnu, co je na tom?
    _AT
    _AT --- ---
    DANNIEL: Přesně... chvílema mi to připadlo, jakže spíš dav, kterej se nemá kam hnout, než zmrnutí.. dost lidí zmrzlo na peróně a na schodech.. to vypadalo zajímavě.. ale zase to bylo celkem nepraktický pro procházející..
    LALINA
    LALINA --- ---
    a videli jste nekdo toho oranjovýho cloveka? nebyl to ten oranjovej Jogin? Ten chodi na vsechny akce a podle me je pro kazdou srandu ;-))
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    imho se dost lidí bálo, že to nepoznaj (že se ten řetězec nedonese až k nim - já taky nevěděl, jak daleko si můžu stoupnout)
    BOAR
    BOAR --- ---
    NORDSSON: myslim, ze vic lidi melo bejt chytrejsi, a vylist ven, a bejt pred konem, a klidne to roztehnout dal. takhle fakt se venku fakt nedalo nic kjinyho, nez se lehce prochazet a cekat, kdy ostatni zustanou stat. a jelikoz vsichni stali porad, tak se to blbe poznavalo :-)

    fakt nechapu, jak to vypadalo dole ... protoze pred akci se tam NEDALO PROJIT. jak v davu na koncerte.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    NORDSSON: prostoru je v celym vesmíru dost, stačilo mít důvtip a jít pod koně
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    DANNIEL: ano, vesměs souhlasím - lidí tam bylo moc (resp. nepřipadá mi na škodu, že bylo hodně lidí (aspoň se ukázalo, že jsou ochotný přijít) - možná spíš byl malej prostor (ale chápu, že to se nedalo moc předpokládat)). Jediný, co bylo na tom ohromnym množství lidí fajn, byla reakce partičky revizorů a policajtů, který vůbec netušili, která bije a očekávali pravděpodobně nějakou demonstraci. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam