• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHHappeningy, recesistické akce, divadlo jinak & jiné zajímavosti...
    ZEPHRAM
    ZEPHRAM --- ---
    Seřídit si s předstihem hodinky přesně (+- 1 sekunda) není problém.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    no tak to je nemalomoc :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CORE: Rozhodne neberu a to co popiisujes, s tim souhlasim. Prehnal to pocet lidi a malej prostor, visjak. Snad se nam to dopriste fakt podari zlepsit, verim tomu...

    Kdyz sem se snazil zmizet, priplet se mi pod nohy nakej nactiletej, co tam byl taky a povida: "Pro jakou spolecnost je tahle reklama a kolik si za to dostal?"
    Ja: "To ti nesmim rict, ale prachy sou v tom velky, to vis ze jo..." s vaznym ksichtem
    On: " Jeee a mohl bych pro ne delat taky?"
    To uz sem nevydrzel a sel se vysmat nekam o kus vedle....

    CORE_IN
    CORE_IN --- ---
    ZOLTAN: ne, puvodni myslenku vidim prave jen v sokovani tech lidi co jsou na miste, ale neucastni se akce. Proste se jim stane neco co vubec nedava smysl, co normalne po ceste do prace nezaziji, ani by je to nikdy nenapadlo.
    Zatimco na freezing prague podle me chybeli uz jenom sponzori, aby to podtrhlo uplne jiny dojem z te akce. Co takhle Freezing Prague by Orbit Winterfresh? :o)
    Samotny flashmob se skladal z lidi co si par dni predem rekli: "Pujdeme na pivo nebo zmrznout? To zmrznuti by mohla byt zuzo legranda, potkame dalsi lidicky a zucastnime se recese.". A ti co se nezucastnili, tak stejne videli milion cumilu, takze jim bylo jasne, ze se jedna presne o recesistickou zuzo legranda akci. ;o)
    Proste to vyznelo uplne jinak nez co bych ja od toho ocekaval. Neber to prosim jako napadani z me strany, jenom vyjadruju svoje dojmy, treba ti to k necemu bude.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ZOLTAN: Dufam ze buduca akcia vyjde na nejaky termin kedy budeme v prahe :) uz sa tesim a drzim palce s vychytanim much :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vemte to tak, ze kdyz jsme to s ID KACZER davali dohromady, rikali jsme si, ze kdyz se nas sejde 40, tak to bude hodne. Vestibul metra se vybral, protoze nikdo nevedel dva mesice dopredu, jaky bude pocasi a posadka 40 lidi na ktery to bylo planovany se tam pohodlne vejde. Ani jeden z nas netusil, ze to nabere takovy obratky a prijde tolik lidi. Jsme pouceni a pristi akce za dva mesice bude vypadat podstatne jinak, aby se dalo pracovat s jakoukoliv masou poradne a kazdy mel prostor pro sebe. Me se na tech zaberech libi spousta lidi. Kluk co pije z plechovky, chlapek co telefonuje a kouka pritom na hoidinky... Prostor pro realizaci byl, bohuzel ne v tom centru. Jo a pristi akce uz doufam bude bez medii. Pracuju na zlepseni celyho konceptu, aby mi tam zase fotaky nevypalily oci behem peti sekund. Na to rozhodne nejsem zvedavej, ale jak rikam, nikdo necekal, ze se to tak rozsiri. Diky vam vsem, ze jste nas prisli podporit, za dva mesice zase neco jineho, ale doufam lepe!!!

    Nechapu vase lpeni a zaujeti na potlesku a jeho neustaly rozmazavani. Ok, tak si lidi, co nejsou odsad zatleskali. Neda se s tim delat nic jinyho, nez do pristiho mailu napsat "zadny tleskani a pokojne se rozejdeme"

    Celkove nas soudim, jakoze se to povedlo/nepovedlo. Pokusime se do priste vychytat chyby a do dvou mesicu se je doufam podari vypilovat, aby cela akce prinesla kyzeny efekt. Jako mohlo bejt spousta veci jinak, coz me sere, ale nedalo se s tim nam iste, kdyz jsem koukal na ty masy absolutne nic delat. Kupuju megafon....


    CORE_IN: A puvodni myslenka byla podle tebe jaka? Jestli mas na mysli sokovani verejnosti, tak se to myslim v mnoha ohledech povedlo. x lidi i na videich vsude mozne je videt, jak prochazej a nechapou. Nahore na muzeu, odkad jeste neni zadny video to prej bylo jeste hustejsi, tam bylo vic prostoru.

    POLARKA: Jo byl sem z toho dost spatnej. Nejdriv zachvat smichu, kolik se nas seslo, pak utrpeni, jak dyby prichazel Rocky. Tohle se nepovedlo...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    MUFLONEK: proč by to organizátoři museli zdůrazňovat ? .)

    .... příště více důvtipných lidí, kteří si po přečtení instrukcí uvědomí, že nemusí na oranžovýho vidět a že před rossmanem je jen sraz .)


    ..... stáli sme 50 metrů pod koněm a měli sme kolem sebe docela dost místa
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    tak jako ten potlesk mi nevadil - ten byl prostě pro všechny zúčastněné... Stejně tak všicnni i cvičitelka si tleskáme na aerobiku....

    Možná kdyby se to roztáhlo na větší plochu, bylo by to lepší.


    Ale za úplný propadák bych to nepovažovala


    Já sama zmrzla s hrníčkem u úst.... a kolem mě se ozývali pokřiky jako: o co vám jde? co se jim stalo, proti čemu komu je to demonstrace... jako bylo prostě moc lidí na jednom místě, ale přiznám se, že já sama jsem takovou účast nečekala.

    Organizátoři možná měli zdůraznit, že VŠICHNI nemusí být dole ve vestibulu....

    Ale sama akci za propadák nepovažuji.o))))


    Jsem ráda, že jsem šla.o)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ja jsem oranzaka videla, prochazel a za nim par lidi s kamerama a hloucky lidi kdyz ho videli zacli tleskat a piskat :-/
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MYJKA: Kazdej, kdo chtel dokumentovat, tak dostal pres usi (co sem tak na nyxu videl..)

    Ja stal taky nahore a dost lidi nepochytilo, ze UZ to zacalo, kdyz na to jak blbci cekaj pul hodiny a vsichni kolem se nehejbou.. Vedle me byl jeden bratr se sestrou a on zmrzlej a ta sestra do nej furt sila a von na ctvrt huby "uuuz.." a "prdele ticho.." a vona nechapala:)
    Fun mno.. vicemene..

    Jinak ja celou dobu cekal a doufal, ze oranzak posle lidi nahoru, tam si to taky lehce obehne a zacne treba v pul sesty. I pozdeji.. ale aby to melo nejakej rad. Byl sem prekvapenej, kdyz to zaclo na cas.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BASTOCH: a nezdokumentoval to niekto? :)
    _FIDO_
    _FIDO_ --- ---
    LALINA: jj, na zacatku toho NY videa je i videt, ze typek vysvetluje jen urcitymu okruhu lidi, o co presne jde, takze fakt vsichni maj uplne jasnou predstavu o tom, co vlastne delaj, tady to vetsina lidi proste netusila
    tim teda nechci organizatory nejak hanit, fajn imo bylo, ze to vubec bylo, ikdyz se to trochu vymklo kontrole asi :)

    i v ostatnich bodech s tebou souhlasim
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    uznavam, ze to nevyslo uplne tak, jak bylo planovano
    rozhodne nebylo stastne shromazdovat se primo na miste
    ale po bitve kazdy generalem, ze ano

    nicmene tam, kde nebyla hlava na hlave, se nejaky efekt dostavil
    LALINA
    LALINA --- ---
    DRRAK: proc min? staci neohranicena plocha..
    LALINA
    LALINA --- ---
    DANNIEL: no tak jsem to videla...no.... NY to neni, fakt... ale jelikož malokdy mam nejaky presny predstavy o tom, co jak ma bejt, tak jsem malokdy uplne zklamana... (doporucuju, je to fakt dost dobry na pleť;-)

    Potlesk hroznej, to je jasny, ale ty lidi proste byli uneseny z toho, ze se sesli a tak dale...socialni záležitost, težko to odsoudit.....
    zamer byl jinej, ok... pokud nekdo ma nejakej presnej zamer, musi holt poradne rezirovat:-)

    Pobavit... zaujmout, znechutit, nadchnout nekolik stovek lidi rozhodne nepovazuju za propadak.. propadak podle Lalíny by to byl, kdyby nikdo neprisel a vsichni se na to vyprdli...to by byl propadak..
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    myslím, že hodně to podělalo to, že to hlásili i v rádiu :o/

    jinak já stál nahoře, kde to zmrznutí bylo vidět celkem dobře, hlavně proto, že celý Váckavák stichl ... auta s náma na ulici měla fakt jen malý problém ... jen u jednoho jsem se bál, že mi ujede špičky :o)

    .. příště by to chtělo fakt tak stokrát míň lidí
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    jinak asi dobry pro zlodeje :))
    KBERRY
    KBERRY --- ---
    trapny to bylo rikam ja... u kone lepsi ale dole fakt traparnaa to sem se tak tesila
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    Zombie walk na to se tesim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam