• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: jo tak to funguje ... mno zvyknu si :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    jo to mi taky nefunguje.

zadej jen chachar a doplni to www.*.cz
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: eeee jako predponu to mam samosebou :) proste dam napr chachar.cz a nic www.chachar.cz jede
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    tak si to nastav jako predponu ;-)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TADEAS: no tam prave mam priponu www ale stejne to nefunguje
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    TOM_HOST: tools>preferences>advanced>network>server name completion
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    jo este proc to neumi samo davat pred adresu www jako ve ff ... nebo umi asi ze ale jak na to? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    je to mozne. nejsem psycholog. ale proste ma schopnost se pro neco nadchnout a prezentovat to takovym zpusobem ze to vyzni ze to je nejlepsi. ja se jim neridim. jen casto pouziva neco co treba i drive nadchlo me. jen to nedokazu tak radikalne prezentovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    existuje. je to spoluzak od matky meho spoluzaka :) pry i na skole byl strasny kokot :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Prostě na to, abych posoudil, že opera je browser který mi vyhovuje, nemusím být kokot a buran..

mimochodem, myslím že Hulán neexistuje, že to je jen něčí sranda \ uměle Vytvořený it bulvár za účelem vyšší návštěvnosti s přidanou postavičkou Hulána.. :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOC256: Ale vůbec ne.. To je jen psychologický efekt - máš pocit, že když má radikální názory, že tomu asi hodně rozumí.. A máš podvědommu potřebu omlouvat jeho neomalenost a buranství tím, že asi na nějaké znalosti, které ho tomu opravňují. Ve skutečnosti tomu nerozumí jako každej
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    E2E4: ctrl+b, aha supr :) predtim to meli ctrl+d ale zmenili to a nechtelo se mi stravit minutu tim abych si to vyrobil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    myslim ze po odborne strance je bedna. jen musis vypustit nektere zminky o jeho the best computeru a o podobanejch pubertacich :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    E2E4: to doufam tedy :) a moc hack no ... jede to :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOM_HOST: Ja ti nevim.. Prijde mi to jako moc hack. Myslim ze v dalsi verzi budou formulare ukladane a to i v pripade crashe..
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    E2E4: jo to curak je ale jine info sem nenasel :) a funguje to i kdyz muj "prob" to neresi

MUXX: nevim ... me se automaticky nic neudelalo :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOM_HOST: Hele sorry tomu bych neveril, pise to Radek Hulan, coz je zjevne curak kteremu bych neveril ani nos mezi ocima..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NIXIMOR: Hele to mas jako s autama, znas to, vsechny jezdej, ale jen nektery maj hvezdu na kapote.. :-)

Trochu dalsi adorace soudruhu z Oslo - vychytavka je Ctrl+B = paste & go. Propste kdyz pastujete URL do URL baru nahore, Ctrl+B je jako Ctrl+V a enter. To je opravdu mile..

Fit to width + zvetseni + fullscreen = luxury kiosk mode..
    MUXX
    MUXX --- ---
    DEFILER: nekde ve faq jsem nasel ze se musi nejaky soubory zkopirovat odnekud nekam do slozek v opere. v xp se to udela automaticky ale ve vistach se to musi rucne...
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    zdravim mam problem prehravat wmv ... rika mi to ze to chce nejaky zasuvny modul ... na webu to odkazuje na aktualizace windows, ale ty vsechny mam
    ... na XP mi vse fungovalo, ale od te doby co mam Vista tak ne :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam