• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    pokud jsi komplet vymazal vsechny soubory po Opere tak pak to musi byt nekde ve windowsech. Mozna se nejaka knihovna podelala. Pokud je pro tebe opera dost dulezita tak asi opravnou instalaci windowsu bych doporucil.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    mozem sa tu spytat?
    vcera mi nahle opera spadla a restartol sa kvoli tomu cely komp, po boote som zapol operu a to iste... na tretikrat uz som dostal chybovu hlasku, ala windows: "Program vykonal nepovolenou operaci" a odvtedy nejde spustit... skusal som update na 9.24 (z 9.22), "opravit" (moznost v setupe), vymazat, nainstalovat, vymazat, zmazat registre, nainstalovat, zmazat stary profil a nic... stale ta chyba... som bol trochu na firefoxe ale mi z toho prislo zle, tak teraz som na 9.50B... viete tento problem nejaky pomoct vyriesit? dik
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Bohužel je to tak, že zkratky se defaultně mění podle toho, aby to měli úplně noví uživatelé jednodušš, případně ne-zas-tak-jednoduché (osud jednopísmenných zkratek), a aby byly podobné jiným programům (viz to FF). To není neprofesionální, to je prostě zákon trhu.
    Pokročilý uživatel si prostěě přenastavuje zkratky podle sebe.

KAERO: Jinak konfigurák nastavení zkratek, myši, toolbaru podobně a si klidně zkopírovat riskuj, protože jsou úplně totožné. Díky tomu taky jde používat pro Operu pod linuxem a Windows sdílený profil.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    V opere 9.50 beta mi nejdou zkratky jako ctrl + alt + w (zavreni vsech tabu) , numlock 1 a 2 na posouvani tabu... docela me to stve
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAERO:
    pokud se jedna o zmeny v betaverzi tak bych se tim asi netrapil :)

ja spozoroval snad jen jednu zmenu... nekde ve verzi 7 -> 8 kde jsem byl zvykly otevorat novy TAB Ctrl+N (ala IE) a zmenili to na Ctrl + T (ala FF) :) Pokazde si to prenastavuji :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    TROFOZOIT: prave ze ne. teda nekdy jo, ale napr. kdyz jsem presel z windows na linux tak jsem prekopirovani konfiguraku neriskoval. a taky uz se mi jeste na windowsech stalo ze jsem si porad kopiroval puvodni konfiguraky opery a zjistil jsem ze opera ma uz rok nejakou super novou funkci, ale mi se v nabidce neobjevila protoze jsem mel nastaveni ze stare verze (to bylo jeste nekdy u 6.xx)

taky jsem chtel nekomu ukazat operu jak je super, nainstaluju mu tam novou, a buch zjistuji ze cosi je zas jinak a musim to dohledavat a to pak nevypada jako prezentace opery ale me (ne)schopnosti :| a hlavne kdyz to udelaji u nekolika klavesovych zkratek trikrat v ramci jedne rady opery (9.xx) ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    jasne ale je to dost neprofesionalni... teda pokud to neni nejaky novy zvyk. Vim ze i MS VISUAL STUDIO to delalo podobne. az na to ze melo v nastaveni moznost pouzivat zkratky z verze X Y Z
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Nevím proč vás to tak vzrušuje, prostě si vždycky nakopírujte vlastní upravené zkratky, ne?
    HASH
    HASH --- ---
    nevim jak vam, ale me na vsechno funguje dtrl+z
    od smazanych mailu az po zavrena okna
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    KAERO: taky me s tim pekne serou
    KAERO
    KAERO --- ---
    to jsem blazen. mam dojem ze co nova Opera, to jsou jine defaultni klavesove zkratky. daval jsem ted kazdy mesic novou operu na nove komply v praci, a moje oblibene past&go bylo ctrl+t, pak ctrl+b a ted zase jinak. to same otevrit posledni zavrene okno: ctrl+alt+z, ctrl+alt+shift+z, a ted je to ctrl+alt+shift+t
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Zatim jsem to nepotreboval...
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Nepoužívám, když chci stáhnout všechny odkazy nebo obrázky, použiju panel Links, kde si je vyberu a dám Save to Download folder.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    mate pro operu naky download manager plugin? ... neco jako click pravym tlacitkem a stahnout treba vsechny odkazy nebo vsechny obrazky nebo vsechny *.neconeco apod ...
    KAERO
    KAERO --- ---
    nevi nekdo jestli uz existuje opera 9.5 beta 64bit pro linuxy? nemuzu to na jejich downloadech najit, jenom 9.5 alpha
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    PATULJAK: No tak kdyz konvertovala postu, tak je jasne, ze asi menila format, se kterym stara verze fungovat nebude ne?
    Zarid to nejak tak, at kazda z tech verzi pouziva svuj profil, a pojedou ti obe zaroven.
    Pravdepodobne jednu z nich budes muset nainstalovat znova a vybrat pri instalaci, ze chces data v adresari opery, a ne vlastni pro kazdyho uzivatele.
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    Tak jsem si nainstaloval Operu 9.50 Beta, překonvertoval tu poštu, páč mi to pokaždy při startu nabízelo a poté už nešla spustit stará verze 9.23, resp. Opera se spustí, ale vůbec se nezobrazí její okno, je jen vidět jako běžící proces ve správci úloh. Má někdo podobný problém nebo nápad na řešení?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    nepada to uz od prvni alfy, ale nejaka ta chybka se tam vzdycky najde
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ma to ukladani formularu? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam