• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    MUXX
    MUXX --- ---
    TOM_HOST: formular history resim tak ze si ho vyplnim ve wand a pripadne nektery veci do note a jinak mi to vubec nechybi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    nevim jak v jinych browserech ale v IE 6 me to akorat sralo... kdyz jsme sel drive na chat aby mi to vypisovalo vsechn X desitek history zprav... kdyz uz tak bych to chtel jen nekde... a jak to urcovat? pokazde potvrzovat zda jo/ne jako u ulozeni hesla?

nevim mno :(
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    to nemigruje automatische? jeeezis :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    TOM_HOST: mam to naistalovany ale nejak jsem nestaci jestel migrovat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    tak jak ... uz je v te bete ten formularovy history? ... vite co myslim :)

tetstujete to nekdo vubec?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MojeBanka u KB uz nyni funguje i v Opere! Zazraky se deji :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    co se tyce windows vista tak doporucuju prejit na operu 9.5
    MUXX
    MUXX --- ---
    TROFOZOIT: podobne jako v xp
    control panel, programs, default programs pripadne set program access

NIXIMOR: delaji me to programy co v xp chodi v pohode takze spis myslim ze je problem ve zpusobu jak ty programy zjistuji defaultni browser. nektery nic nenajdou tak spusti IE jiny neudelaji nic...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    No a pokud neco natvrdo vola iexplore.exe (jako ze i takove programy uz jsem potkal), tak pak je jeste mozne to resit tak, ze se ta binarka iexplore.exe nahradi tady timhle: http://phi.lho.free.fr/softwares/PhiLhoSoft/freewares/Freewares.en.html (hned ten program nahore). Ale asi by to pak mohlo rozbit nektere jine programy.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Pak se dá nastavit defaultní prohlížeč přímo ve Windowsech, ale jak je to ve Vistě netuším.
    MUXX
    MUXX --- ---
    tools>preferences>advanced>programs a zaskrtnout policko check...
    akorat nektery programy mi to ignoruji a otviraji se v IE :/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    jen takovy hloupy dotaz, jak mam ve Win Vista nastavit, aby se mi kliknuti na ruzne odkazy v programech zobrazovalo v Opere? Momentalne se mi zobrazuje v FF a nejak nemam chut hledat, kde se to meni. Diky
    MUXX
    MUXX --- ---
    KROMANON: prepni si na textovy rezim. ten jejich html editor je nejakej pofiderni
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CARTMAN:
    treba sledovat cely threat :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MUXX: aha uz chapu diky
    MUXX
    MUXX --- ---
    jo tak. puvodni dotaz v uplne jinym klubu byl jak schovat na gate (uvodni stranka nyxu) pozvanky, reklamu na premium nyx a eventy tak aby byly videt posledni dva bloky - novy kluby a posledni prihlaseni
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MUXX: no ja nevim co sou ty bloky gate atd zac a proc ma duvod ej schovavat
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KOC256: :DDD
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KROMANON:
    protoze se zeptas: ahoj nepouzivate tu nekdo aukro pod operou? dela mi to tohle... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KROMANON:
    to je odpoved typu: "nepouzivam operu" polibte mi prdel :) nedela tam u nich NYX ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam