• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    BUBERSSON
    BUBERSSON --- ---
    NIXIMOR: Už jsem to vyřešil kompletně novou a čistou instalací, akorát s tim znovunastavovánim byla práce. Myslim že problém byl někde v M2, protože když jsem importoval maily z té předchozí opery, tak to zas alokovalo 700MB. Teď má operka tak 40MB (2 mail acc, 40 rss, 10 oken). (WinLiteXP)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    BUBERSSON: Ted jedu na tom poslednim, a problemy s leaky rozhodne nemam. Akorat teda Linux x86_64, takze mozna jinde to platit nemusi :)
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    MUXX: Máš pravdu. Aspoň, že to nějak jde.
    MUXX
    MUXX --- ---
    jediny na co jsem prisel je dat si stranku do bookmarku a z bookmarku ji pak pretahnout na listu pri otevrenym panelu customize
    MUXX
    MUXX --- ---
    PATULJAK: koukam na to ze mi to taky uz nejde :/ pritom vim ze jsem to tak nedavno delal
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    CAKATAM: zadavas spatne jmeno nebo heslo ;]
    CAKATAM
    CAKATAM --- ---
    Hezky vecer, poradte:-) nainstaloval jsem operu a kdekoliv zadam jmeno a heslo tak me to nepusti dal,nevite proc? dik
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    MUXX: Právě že tak to nejde. Místo odkazu se přetahuje celej řádek pro zadávání adresy.
    BUBERSSON
    BUBERSSON --- ---
    Nevím proč, ale poslední dva weekly buildy mi alokují v paměti tak o 500MB více, než by měly, což vzhledem k tomu, že mam celkem 512MB RAM, je docela nicmoc ;) Máte někdo podobnou zkušenost, nebo si zas muj comp dělá memory-leaky tam, kde normálně nejsou?
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Nevim jak dalece je to novinka, nicmene v nejnovejsim 64bit alfa buildu 9.5 v Linuxu uz funguje flash :) Mozna to je uz par buildu stara vec, nicmene driv me vubec nenapadlo to vyzkouset, protoze jsem neveril, ze by bylo mozne, aby to fungovalo, aniz by to v oficialnim changelogu zminili :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    9.5 b9681 wista basic, pri zavreni opery mi nahlasi windows, ze "opera has stopped running" nebo jak je ta hlaska. mate nekdo podobny problem?
    MUXX
    MUXX --- ---
    pravym customize
    pretahnout odkaz
    zavrit customize
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    Nevíte, proč nejde přetáhnout odkaz sránky na lištu s adresou v Opeře 9.50 Beta? V 9.23 to jde.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    KOC256: jj, to bude tou IP adresou, super, diky za radu. Nevzpomnel jsem si na tohle nastaveni...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIXXX:
    tipoval bych na nejaky problem s cookies a nebo nemeni se ti IP a nemas v nastaveni zakrisknuto ze muzes byt prihlaseny jen z jedne IP?
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    PATULJAK: Pri zaslani prispevku me to vykopne na prihlaseni...
    MUXX
    MUXX --- ---
    BOPA: hlavne udelat zalohu pred instalem :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    PATULJAK: Zatim jsme to nezkusil. Raději se přeptám na eventuelní potíže :-)
    Ale díky, zkusím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam