• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    achjo, musim s politovanim oznamit, ze posledni build ve kterem funguje nyx je 9745 :-/ ani 9815 nefunguje.. achjo.. nechce nekdo poslat bugreport? :-)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    2BFREE: Napis do adresniho radku: opera:config#UserPrefs|SpeedDialSearchType
    Zmen to tusim na 0 (nebo zkousej jiny). Snad to pomuze
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    VOY: Tady je to i s povidanim: http://my.opera.com/desktopteam/blog/
    DRAGONLORD
    DRAGONLORD --- ---
    DATEL: Tak bez toho bych se též neobešel :( Linux to naštěstí zvládá, i s beta verzí.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Hm, já jsem právě zjistil docela blbou (pro mě) věc, a sice, že v Opeře mi nefunguje scanování textu StarDictem :( On má nějakou dll s hookem textu pod myší, ale v O to nereaguje.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    uz v tech betach funguje nyx? :)
    VOY
    VOY --- ---
    SMARTY: Dik
    DATEL
    DATEL --- ---
    DATEL: tak synchronizace už zase jede
    VOY
    VOY --- ---
    Odkud se daji tahat ty betaverze? Jsou nekde nejake version notes k nim?
    DATEL
    DATEL --- ---
    Nějak přestala fungovat synchronizace, ani v community sekci na webu se do záložek nedostanu, asi mají nějaký výpadek. Nevíte o tom někdo víc?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    SMARTY: opera:config#UserPrefs|SmoothScrolling
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    tak sem dnes vyzkousel 9.50b a neprijemna zmena pri scrollingu mi to tak trosku tearuje pravda nemam nejlepsi lcd monitor ale 9.26 byla v klidu da se to nekde nejak postelovat? dik
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: No jo no, ono je tezke pochopit co se mysli pod pojmem "history form ukladator". To aby byl clovek vestec :)
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    Nezkoušel jsem to, ale imho tohle vyplňuje formy...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PINCHE_GRINGO: nemyslim automaticke vyplnovani, ale kdyz vyplnis formular, das submit a vratis se zpatky, tak tam mas to, co jsi vyplnil... Explorer si nic nepamatuje, defaultne, kdyz se vracis zpet v historii stranek
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    No podle me automaticke vyplnovani formularu nema, jen tam, kde je password (Wand). Nebo se pletu?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    to mela uz i petka, driv nevim
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TOM_HOST: wtf? jestli myslis ukladani obsahu formularu pri vraceni se zpet, tak to uz mela snad i Opera 8
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    cha tak me operu 9.26 ten acidtest3 shodil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam