• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    OSWALD: Skvele, diky!
    NYX
    NYX --- ---
    jinak imho bude problem spis v tom overlibmws nez primo v scriptech na nyxu...takze patche smerujte spis tam, ja casem zase upgradnu na novejsi verzi :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    OSWALD: ses buh :)
    OSWALD
    OSWALD --- ---
    NIXIMOR: staci vytvorit User JS a dat do nej tenhle obsah:

// ==UserScript==
    // @include http://www.nyx.cz/*
    // ==/UserScript==
    document.all = true;

KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKZ:
    Ja uz jsem par patchu na jeho JS delal / navrhoval. Bud byly zamitnuty nebo uz si nevzpominam jestli nekdy neco pouzil...

Hlavne ja nevim v cem je problem. V kterem JS konkretne. Pouzivam stable verzi a tu jede vse OK.

Popiste nekdo chybu (nejlepe s rozumnou identifikaci spatne komunikujicich prvku/scriptu) a ja se na to zkusim podivat...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    KOC256: muze mu nekdo poslat patch? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    1/ Nyx sere na Operu.
    2/ Nyx neumi JS - nebo se jim nechce zabyvat a dela to ve stylu funguje to ve FF => je to OK.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    NECROMAN: rikam ze v tom buildu jednom zmenili jak opera zachazi s DOM (specialne: document.all ) kvuli kompatabilite a tohle je z toho..
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: nevim, v Opere 9.26 je to v cajku
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    No to neni dobre, protoze to NYX tezko opravi, se svym nazorem na Operu...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    NIXIMOR: imho to je bug v tom javascriptu kdyz menili document.all nebo co to menili.. a ten script je mozna blbe napsanej tady na nyxu :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    A uz funguje menu nad ikonkou tady na nyxu?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    vysel novy build, dava 77/100 v Acid3 testu
    KAERO
    KAERO --- ---
    ARKIN: nakonec jsem prosel podrobne historii a dohledal to: TROFOZOIT. i tak dik :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    hernajs, resilo se to tu driv, nejak to nemuzu dofiltrovat:
    prosimvas jak se rusi to vyhledavani v adresbaru behem toho co pisu? uz mi to maximalne zacalo lizt krkem - vypisuju adresu a opera zacne silene chroustat na hadru a prohledavat snad obsah vsech predchozich stranek co jsem navstivil pro obsah toho co pisu a strasne to zpomali...
    BOPA
    BOPA --- ---
    PINCHE_GRINGO: kráááása. díky moc
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    BOPA: Precti si tohle, je tam navod na spravnou instalaci pluginu, ja to podle toho nainstaloval v pohode
    BOPA
    BOPA --- ---
    jo a mám Visty Bussines
    BOPA
    BOPA --- ---
    help. jsem LAMA. co mám udělat pro to, abych mohl v opeře spouštět videa která jsou pro Windows Media Player??? Chce to po mně nainstalovat zásuvný modul, hodí mne to na stránky Windows, abych si stáhl media player, ale ten je ji standartně nainstalováne. Přehraju to v IE, ale to se mi moc nechce.
    do nastavení jsem čučel, ale nic mne nenapadlo :-(
    jo a hned mne nemusíte ubíjet "bejsbolkou"
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ARKIN: diky, pomohlo nainstalovat firefox, nechat ho se acociovat jako defaultni browser a pak znovu asociaovat s operou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam