• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZAGGI:
    1/ jde nastavit aby pri zavreni se ti opera otevrela ve stenem stavu

2/ ano jde nastavit confirmacni dialog pro zavreni
    ZAGGI
    ZAGGI --- ---
    naposledy som svoj dotaz trochu zle specifikoval ... mam zapnutu operu ... otvorene povedzme 3 zalozky, zmacknem krizik, opera sa mi zavre, pustim znova, otvori sa mi blank opera, tak to je ok ...

otazka:
    je mozne nejak nastavit ze ked dam krizik (alt+f4) a mam otvorenych viac ako jednu zalozku, zobrazi sa mi warning "you are closing more than one page!" ok, cancel ... toto ma aj firefox, aj ie7, len v opere som to nejak nenasiel ...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kdyby nekdo chtel vymyslet nejake sqele zahlavi tak se tomu nebranim... me nic nenapada a treba by si i klubik zaslouzil ;-)
    OSWALD
    OSWALD --- ---
    KOC256: u me dobry
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX uz opraviludajnou chybu s nefunkcnosti nyx menu v O9,5. vyzkousejte a pokud to bude OK smazu zahlavi...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BOPA:

nastroje -> nastaveni -> pokrocile predvolby -> historie a cache

Tam to asi bude delat: kontrola zmen obrazku, kontrola zmen dokumentu

Zkus uvidis :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    dotaz:
    Opera 9.26 - nenačítá se korektně např. iDnes - nadpis článku neodopvídáobrázku - je docela prdel vidět fotku sypače v chumelenici a nadpis :"Secesní vila má ustoupit parkovišti Penny Marketu"
    nebo fotka dvou fotbalistů a titulek:" V Iráku padl americký voják s pořadovým číslem 4000"

Ale ne vždy a po nějaké době se to spraví . ale v IE to funguje vše regulerně :-(
    NYX
    NYX --- ---
    upgradnuto
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    aktualizuj jeste jendou pls... psal jsem do mailing listu a pry to opravil..

Foteos Macrides fote@macridesweb.com
    to overlibmws

show details
    Mar 22 (21 hours ago)
    I updated the overlibmws.zip distribution at:

http://www.macridesweb.com/oltest/

with tweaks for recognition of Opera 9.5b+ and for the AJAX support with Firefox 3.0b+.

Fote
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MIKZ:
    coz je ale nepekne reseni ze :(

NYX:
    pokud je to tak jednoduche jak popisuje MIKZ byl by problem tam prislunou pasaz nahradit za funkcni zapis?

Predpokladam ze reseni by se dalo najit http://dero.name/weblog/document-all-a-opera-9/. Teda jestli to je stejny problem...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    NYX: ne

ale je jasny proc.. ono to zjistuje co to je za prohlizec a pak se to chova podle toho..
    coz je presne jak se to delat nema :)

ale v opere to funguje i jinak:

pravym na stranku > edit site preferences > network > mask as internet explorer

a pak to jede i bez user.js
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    PINCHE_GRINGO: supa uz to fici :) dily
    NYX
    NYX --- ---
    jinak jsem tu upgradnul ten overlibmws, tak muzete zkusit, jestli se tim nevyresila ta nutnost user scriptu...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    XLEEF: Musis mit Outlook asociovanej s "mailto:"

Ctrl+F12 -> Advanced -> Programs, nastav protocol mailto, prirad k nemu outlook
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    cauves asi castej dotaz ale nak sem to nevyfiltroval.. jak nastavim aby pri cliknuti na mail v prohlizeci se spustil outlook a ne ten opera mail client ...diky
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    po upgradu na 9841 stale obe funguji (taky win)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NIXIMOR: V 9716 funguje gmail i nyx (s user scriptem)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    gmail mi s b9841 funguje (win)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    vyreseno vypnutim javascriptu pro gmail a lezenim na html only mail :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam