• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    NECROMAN, MIKZ: i když mám ads v blocklistu, tak se mi to stává pořád (kdekoliv na nyxu, ale jenom na nyxu)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    NECROMAN: ne.. pze mam ads.*.* v blocklistu :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    ja na to mam tlacitko na liste
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    IRON_STORM: souhlas!
    nestava se vam obcas, ze v NYXu kliknete na tema nebo sledovane, zasekne se nacitani s tim, ze ve stavove radce se ukazuje "connecting to ads.nyx.cz"?

A jeste jedna vychytavka, mozna uz o ni vite: kdy pravym kliknete nekam na stranku, tak tam mate nabidku Open with: Explorer/Firefox/Safari/ cokolivi jineho, co mate nainstalovaneho. Velmi sikovna vec, nez vzdy prepnout na plochu, kliknout na ikonku, Ctr C Ctrl V odkaz a Enter
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    teda musim rict ze beta2 slape jak hodinky, konecne nejaka rozumna verze kestrelu :)
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    NECROMAN: dík za tip, vyzkouším... (taky jsem použil classic)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Problem vyresen. Skutecne pomohl International installer.
    Zrejme byl problem v tom, ze ten classic installer neumel dobre ve Vistach nastavit asociaci odkazu a URL linku, kdezto ten msi to umi.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Kdysi jsem na podobne problemy narazil tehdy, kdyz jsem volil classic installer. Jakmile jsem pouzil ten msi International, tak to bylo OK. Zkusim to preinstalovat.
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    PINCHE_GRINGO: to samé a nefunguje :) Špatná instalace asi
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: Vista EN, 32b, Opera 9.5b2, miranda 0.8a, v pohode funguje otvirani odkazu z mirandy v opere. Z jinych programu jakbysmet..
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    MUXX: otevira to v te posledni nainstalovane. staci v te druhe nastavic asociace
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MUXX: imho celkem zasadni bug, pokud to opravdu neni shoda nahod, vzhledem k tomu, ze to neni zadny tydenni build, ale beta2, ktera tu zas bude pul roku
    MUXX
    MUXX --- ---
    takze mi to fungovalo jen v predposlednim buildu, v beta2 jsem to nerozchodil
    MUXX
    MUXX --- ---
    a po uninstalu jsem ve stejny situaci jako ty...
    MUXX
    MUXX --- ---
    vim ze jsem s tim hodne cachroval. chybeli mi myslim taky asociace na protokoly. taky mozna pomohl service pack a update mirandy. vcera jsem naistaloval 9.27 a nemuzu ted donutit mirandu aby to otvirala v 9.5 a otvira mi to v 9.27 :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MUXX: divne, nefunguje mi zobrazovani odkazu odnikud do Opery 9.5. Zkuste si otevrit nejaky odkaz treba z externiho pdfka, jestli se vam otevre v Opere?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    ja prisel na problem, ze neni opera pro platformu AMD_64 :-/
    ale pry 9.5 vyjde full 64bitova :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    ve vistach mi myslim pomohlo poustet mirandu pod adminem
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    narazil jsem v posledni beta na problem, kdyz kliknu na odkaz v Mirande, tak se mi v Opere otevre okno, ale odkaz se uz nezobrazi, nevite nekdo, co s tim?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    MIKZ: jo, prave preto tam bola ta cast za smajlikom, hlavne po tej druhej ciarke...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam