• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    to pridavani vyhledavani takto jednoduse pres GUI jsem netusil! luxus ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    super, diky moc hned jak pridu domu to vyzkousim :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    HAVANA: ad zaloha: Zazalohuj si cely adresar Opery z Documents and Settings, Data aplikaci/Opera. Pak ho jen obnovis na stejnem miste a bude to jako pred reinstalaci.
    ad hledani: Jdi na youtube, klikni pravym na vyhledavaci policko, a uplne dole vyber Create search. Nazev si dej jaky chces, a pod nim je keyword - tak tam napis y, a bude to fungovat tak jak chces.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    +jeste jedna vec: kdyz se napise: g neco tak to hned hleda na googlu..nevite jestli by slo nejak nastavit aby se napsalo y neco a hledalo to na youtube ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ahoj, mel bych mensi dotaz. nevite nekdo jak se da zazlohovat nastaveni opery(tech prvnich 9 stranek na zacatku, zalozky, nastaveni baru etc...)? chci reinstalovat system, a operu tam mam celkem potunenou a ponastavovanou a nerad bych to cely delal znova...
    MUXX
    MUXX --- ---
    no ja bych se tomu vubec nedivil teda. ale taky nemam po ruce xpcka abych to potvrdil.

ten text v ramecku mi zustal jen jednou. ted uz mi to nedela
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    ehm, zas tak jasne jsem to nemyslel - nemam Visty, takze jsem to na nich nezkousel, jen rikam, ze me to na XP jede. Klidne se muze stat ze mam stesti, a byl to globalnejsi problem, ktery se muze klidne vyskytovat i na XP.
    MUXX
    MUXX --- ---
    NECROMAN: podle niximora jsou by za to mohly visty
    [ NIXIMOR @ Alternativni browsery (Mozilla, Opera ...) ]
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    dnesni build prave zkousim ,ael zjistuji, ze ma nejaky bug, ktery po odeslani prispevku na NYXu necha text prispevku v ramecku an text :-| divne, jednu chybu opravi, dve nove pridelaji
    MUXX
    MUXX --- ---
    zkus dnesni build
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    s tim novym buildem narazim po par dnech testovani na dost potizi, hlavne obcas se nektera stranka naprosto zasekne a nelze s ni nic delat, jen refreshnout ci otevrit ve FF :) je to popisovano i na blogu v known issues a je to dost otravne.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    vysel dalsi build, uz tam funguje paste and go a pry uz je opraveno zatuhavani na 100% pri nacitani stranky... u me zatim OK
    http://my.opera.com/desktopteam/blog/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    neznate do opery nejaky plugin/zpusob jak omezit stahovani na urcitou miru?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEVIN182:
    konecne skin ktery pouzivam i ja :)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    ARKIN: Vyrez to urcite je, ale jedna se o Linuxovou verzi Opery
    OSWALD
    OSWALD --- ---
    MUXX
    MUXX --- ---
    AIRGURU: to tlacitko si hodis nekam na listu a kdyz potrebujes tak si zas to menu zapnes
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam