• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MEPHISTO: opera si pamata (neviem ako presne do akej "hlbky") obsah stranky, nazov formularovych poli a formulara samotneho - abo daco take.
    tzn, ze na danej stranke sa nieco z toho zmenilo, a tym padom je to pre operu "ina" stranka.
    [je to vyborne v pripade hacku daneho webu a pod.]
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    :-D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MEPHISTO: Mohl bys to popsat jinak? Ja nepochopil, na co se ptas..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    může mi někdo pomoct, proč se po čase ztratí možnost předvoleného a předdefinovaného hesla? např mě se to povedlo na Centrum.cz...

dík
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    HADIAK: aaha, tu volbu "povolit jednoklavesove skratky" som prehliadol... dik
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TOMAS3333: Skus si povolit jednoklavesove skratky (ak to teda nemas, bo defaultne je to off) a potom tam isto nastavit prip. klav. skratky ako v "starej" opere. vsetko v preferenkiach :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    hm, v tej predoslej verzii opery bolo na klavesu 5 na numerickej klavesnici nastavena minimalizacia tabu, da sa to nastavit aj v 9.5? pod cim mam hladat?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak jsem stahl novy FF3, pri instalaci asi na minutu vytuhnul, po spusteni same efekty a animace, chci to zmenit a na zalozce Content se to zzsekne a spadne. Hmm, kde udelali soudruzi chybu?
    Ale za pokus to stalo, back to Opera.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    PINCHE_GRINGO: ok, diky
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MICTECH: Mysi klikni na pravy tlacitko a toc koleckem (na mysi)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    tak jsem chvili pouzival operu s vertikalnima tabama, jenze kdyz prekrocim poctem tabu vejsku toho baru, tak tam neni zadny posouvatko na dalsi nebo tak...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    2BFREE: ANO, kdyz pouzivas sifrovanou db

ale opera proste sifrovany uloziste nema.. takze je to jedno zejo :)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    2BFREE: ale k tomu se stejne nekdo dostane pokud ma tu flasku... data tam jsou :-)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    2BFREE: Nepripada mi to smutne. Tohle by podle me melo byt resene pred uzivatelske ucty operacniho systemu a ne pres browser. Pokud je nekdo na tvem uzivatelkskem uctu, tak se k tvemu profilu Opery stejne dostane, i kdyby se stokrat ptala na heslo pri spusteni
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    THOMAS_AARVEN: zkus zazalohovat a smazat indexove soubory, mely by se vytvorit nove, jen to chvili trva (od toho jsou indexy, aby to tak dlouho netrvalo pokazde).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FI_YOU: to bude klasika... = blokni si banner a vyzkousej
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    opera 9.51 ...ted sem nainstalil a vse se zda v klidu az na login sem na nyx

naskoci jen tohle

musim kliknout na sledovane aby se mi zobrazila stranka...nekdy nefunguje vubec...

nekdo zaznamenal neco podobneho?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    THOMAS_AARVEN: cisty profil? zkus zazalohovat ten co mas a proste vytvorit novy cisty profil
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    uplne v pici. nova 9.51 - processor stale na 100%. Down na 9.27 a nyni hlaska ze prej mail accounts nemuzou jet kdyz jsou indexovany s novou operou. Zajimave ze tohle jsem nekolikrat zkousel pod 9.50 a vzdy prechod zpatky na 9.27 bez problemu (a i pouzivani mailu).

mam naky divny pocitac asi
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    opera 9.51 is out!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam