• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TADEAS: na nic mensiho jsem nenarazil :-)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    THESTOUPA: hrozne velky :D fakt to gui znam a vsechno delam mysi a gestama, kdybys vedel o necem mensim, tak klidne rekni ;)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TADEAS: ja jsem kdysi presel z breeze na TTT-minibright - http://my.opera.com/community/customize/skins/info/?id=804 - a zustal u nej :-)
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    jedine breeze simplified micro :)

PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Ja pouzivam jedine skin Dimple, velmi elegantni :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Doma používám vlastní edit Freshe, a v práci ten samý upravený na native look s Windowsím skinem Milk2 (hodně Macovský, kulatý bílý skin). Oboje vypadá dobře a hlavně jsou pěkně rozlišitelné ikony.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Ja mam dokonce i ve Winampu skin Opus :))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    NIXIMOR: jj, taky mi vadi nektere silene nezmenitelne skiny nekterych programu. trosku v tomhle ohledu zavidim uzivatelum mac os, kde i ty nejhorsi zverstva vypadaji systemove (napr. skype).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIXIMOR:
    zajimave...
    Ano s tim souhlasim ze programy nemaji vypadat jako omalovanky. pokud program defaultne nabizi omalovankove rozhrani ztraci u me 50% duvery...

ten Opus vypada zajimave... jak je to se stabilitou pripadne vykonem?
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Ja ted pouzivam Tango Native spolu s Opus OS 1.5 win stylem, takze Opera vypada naprosto prirozene a stejne jako ostatni aplikace - a tak to mam rad :) Vazne mi vadi, kdyz by kazda aplikace mela vypadat jinak, tak se to snazim sjednotit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    ten skin je takovy barevnejsi nez TANGO... chvilku ho zkusim ale nic noveho mi neprinasi... ...krom vetsi barevnosti :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    no dneska jsem si precetl o 9,52 a tak si pockam na ni. stejnak budu tyden mimo... :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ZUZU: Doporucuju skin Fresh, zadny jiny u me nevydrzel ani dva dny.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    KOC256: no ono taky zalezi, jake pouzivas rozliseni... ja mam 1680x1050, tak me tech par pixelu navic ve vysce zalozek netankuje. krizky pro zavreni se samozrejme daji vypnout.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMMI15:
    uvidim jen hned z prvu me irituji ty velke ouska zalozek a ty krizky krcici se v rohu...
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    myslel sem si, ze bez tanga bych asi neprezil, ale na novy 9.5 skin jsem si velice rychle zvykl, jen jsem musel dat "system color scheme", aby to nebylo modre...
    BRADA_CZ
    BRADA_CZ --- ---
    tango normal funguje
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZUZU: jako skin pouzivam tango_cl a snad pujde i v 9.5x verzi... kdyby ne kamos mel celkem rozumy skin tak zjistim co to bylo :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZUZU:
    tak se mozna hecnu a konecne prejdu :) BTW: na maily mam "vyhlidku"
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    akorat novy design GUI se mi moc nelibi (je delany pro vistu). ale skiny to jisti.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    KOC256: nemam zadnej problem. zadny vtipy to na mne nezkousi, a oproti 9.2x je subjektivne mnohem rychlejsi (konkretne vykreslovani slozitejch stranek a prace s imap maily, kdyz mam ve slozce tisice mailu)....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam