• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    PATULJAK: Pokud mas prihlaseny feedy nebo pouzivas v Opere mail, tak bude ikona v systray.

Pokud nepouzivas v Opere ani mail ani feeds, tak potom zde
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PATULJAK: driv se to delo jenom kdyz si mel v opere nakej "ucet" od verze tusim 9.5 se to deje uz nonstop... afaik
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    PATULJAK: podle me se tam ukazuje porad a je jen na windows jestli si ji tam nechas zobrazovat
    ale jen imho :)
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    Z nějakýho neznámýho důvodu se mi v system tray začla zobrazovat Opera. Nevíte, kde system tray ikonu vynout?
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    nevite, zda-li existuje nejaky rapidshare download widget?

nasel jsem pouze rapid loader http://widgets.opera.com/widget/10031/1.2/ , ktery vybrane linky nacte (coz je fajn), ale stahnout je musim stejne rucne (nebo jsem si neceho nevsiml?)
    KOC256
    KOC256 --- ---

Jste normální člověk?

37 hlasy od 37 respondentů

KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HONZAF: to aj tie nove, akurat sa o nich nevie :)
    TAP
    TAP --- ---
    HABRSTIK: ma pravdu ten hoch! diky, ja to pokousel, ale netusil jsem, ze musim stahnout uninstall, aby to slapalo jak ma...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    HABRSTIK: pricemz starsi verze maj imho bezpecnostni problemy .. ;)
    HABRSTIK
    HABRSTIK --- ---
    chalani neviem ci citate vsekto, ale asi tak 5 prispevkov dole je odo mna riesenie, ale este raz, z adobe stranky stiahnut flash uninstaller a spustit ho, z tej istej stranky stiahnut nie 9flash aktualnu verziu, ale cely 9balik a nainstalovat niektoru zo starsich verzii 9flashu a ide to no problemo ;)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TAP: ja vcera updatnul na 9.52, schvalne pustil to samy video, ktery se pred tim seklo a najednou normalne slo. tak zas nevim jestli to pomohlo nebo jestli se to seka uplne nahodne...
    TAP
    TAP --- ---
    tad tady se to dopodrobna resi, ale protoze se tam nikde nedobrali zadnyho poradnyho vysledku, jak problem odstranit, je to diskuze celkem bezpredmetna. navic je to k verzi 9.51.
    myslim, ze to bude spis flashem nez operou, i kdyz ve firefoxu to slape normalne..
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    he he, tak jsem to zakrikl a uz mi to zas blbne.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    jeste v linuxu mi youtube nekdy vytizi proc na stoproc... a pomuze jen kill. ale zase ta podpora flash v linuxu asi neni zas tak kulervouci
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    TAP: mne se to stava jenom obcas, nekdy to jde a nekdy ne
    HABRSTIK
    HABRSTIK --- ---
    ak vam to nepojde tak treba odinstalovat flash a nainstalovat naku starsiu 9verziu flashu
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    TAP: tyjo nevim. ale v changelogu opery 9.52 je prave tohle zminovany, ze ted uz by to melo jit v pohode.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TAP: me se to stalo... a i sem to tu resil... ale zahadne to prestalo...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    TAP: hele! to mam ted zrovna aktualne taky!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TAP: delalo mi to taky, ale vyresilo se to tak nejak samo - v posledni dobe se to uz nedeje. takze bud se to opravilo pri updatovani opery nebo aktualizaci flashe... nebo to proste dela nahodne a ted jsem mel stesti a nenarazil na to...
    TAP
    TAP --- ---
    mam problem, kterej uz se urcite nekde resil, moc nevim, jak to vyguglovat, tak vas budu otravovat tady. stejne se tu kopete do zadku a dohadujete se, kterej skin je o pixl hubenejsi :)
    jde o streamovany flashovy videa (youtube, vimeo, cokoliv). driv to delalo jen obcas, stacil restart browsru, ale ted uz mi to nejde vubec. zaprvy - nejde zvuk vubec a zadruhy, prehraje to vzdy asi 4 vteriny a sekne se. muzu si to posunout jinam - ale zase 4 vteriny a stop.
    flash mam nejnovejsi, operu taky (9.52; 10108), tak nechapu. nestalo se to tady nekomu (kdo to nasledne vyresil :)?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TADEAS: na nic mensiho jsem nenarazil :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam