• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: pref > adv > content > enable animated images
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    jen rychly dotaz, nejak se i stalo, ze se mi neanimuji gify v Opere, nevite, kde co zaskrtnout, aby to zas behalo?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Otazka do pranice...

Ma nejaky ohromny smysl prideleni velke mnozstvi "keše" jak diskove tak pametove?

Ja jsem ani jednou komoditou nesetril ale ze bych mel z opery bleska se rict neda...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CNV:
    no ja cekal pri prechodu z 9.2x na 9.5x nejaky extra narust vykonu jak hodne lidi popisovalo ale tento zazrak se nekonal...

to je asi tak vse... :)
    JEZECEK
    JEZECEK --- ---
    CNV: Zajimavy, me zase prisla 9.5 a 9.6 rada o dost sviznejsi, jedu na Viste x64.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JIMMI15: skusils F5? prip. skontrolovat ci si JS omylom nevypol?
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    aj, pred par dny se mi stalo, ze mi prestal tady na nyxu uplne fungovat js pri klikani na ikonku uzivatele nebo pri najeti na odkaz pri odpovedi. opera 9.52 a win vista. netusite, kde hledat problem?
    CNV
    CNV --- ---
    Nezdá se vám, že je Opera čím dál tím pomalejší?
    Nechci flamovat, jen by mě zajímalo, jestli je to můj dojem, nebo je Vistou nebo čím. 9.52 se chová, jako bych měla o chlup slabší počítač, čistá instalace taktéž, beta 9.6 to samé, nainstalovala jsem 9.27 a jede jako z praku... Ze všeho nejvíc mě rozčiluje, jak se chová na stránkách, kde jsou spousty checkboxů (dotazníky - desítky až stovky checkboxů :) ) - trvá jí věky, než to načte. Firefox a IE to má hned. Musela jsem se vrátit k 9.27, ale štve mě to, protože jsem přišla o nové featury :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    tak asi to hazi hosting...

413

ale proc nepojme 128kB obrazek netusim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    posledni dobou mi prohlizec blbne ve spojeni s formulari...

treba odeslani obrazku ktere jinak bezne funguje hlasi:

Request Entity Too Large
    The requested resource
    /pridej.php
    does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.

ATD ATD
    QUICK
    QUICK --- ---
    KOC256: no tak pokud mas apche na localhostu, tak si muzes nastavit aby neposilal cachovaci hlavicky
    VTRDO
    VTRDO --- ---
    diky diky diky ...
    MICKI
    MICKI --- ---
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    HADIAK: Jenom doplnim: kliknout pravym tlacitkem nekde na strance a pak uz pokracovat podle Hadiaka
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    VTRDO: edit site pref / network.
    VTRDO
    VTRDO --- ---
    dotaz. plis
    dost dlouho jsem to nepotreboval ale nekdy v 7 ci tak nekdy sem pouzival , ze se Opera dokazala tvarit jako jiny orohlizec , myslim ze to bylo v menu View nebo tak neco ... ted sem to hlůedal i v nastaveni a nic :-) netusite?

diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUICK:
    presne nevim jak to myslis (wireshark jsem na to nepoustel - z pohledu uzivatele trochu komplikovane)
    QUICK
    QUICK --- ---
    KOC256: nepomohlo ani posilani vhodnych hlavicek primo lokalnim serverem?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    nbo pomohlo vypnuti zapnuti opery ale to je krajne nesystemove reseni :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: nie ze by sa mi daco podobne stalo, ale proste skus na koniec url pripisat daky ten ?lol=2323534534 :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Hmmm
    tak jsem narazil na presne to o cem jsem tu par dnu zpet radil...

pokud mi web bezi na lokalnim serveru tak za zadnych okolnosti nejsem schopen opere rict aby refreshla obsah stranky. Ani smazani stranky nepomuze v tom aby se mi nezobrazila. Ani F5 ani Ctrl+R. nejaka rada?

viz nahled nastaveni...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam