• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: mozes si zapnut stare klavesove skratky; JE na to checkbox + podporu jednoklavesovych skratiek. ale nefunkcny skrol naozaj podla mna nie je featura. a nemienim to uz dalej rozoberat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    kdyby melo vzdycky vsude byt vsechno co se kdy vyprodukovalo byl by v tom zmatek. a promin zkus trochu zapremyslet. pokud porovnam obe moznosti ktere popisujes tak urcite ta nova dava smysl.

Scenar 1 (tvuj):
    - kliknu nekde dole
    - korzor scrolovani mi skoci doprostred a tim padem bude okamzite rychly scroling smerem dolu

Toto vazne neberu. ano pokud mas rozliseni 800*600 tak prosim ale nekteri pouzivaji treba 1600*1200 a to pak uz by stranky ficely...

nerikam ze na vsechno se zvyka lehce ale vetsinou (vetsinou - ne vzdy) to dava smysl...

Ja treba minimalizuji okno opery do traye:
    9,2+ -> Alt+H
    9,5+ -> Ctrl + Shift + Alt + H

bug or featchures ?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    no jak som pisal, v starsej opere to bolo riesene tym, ze kurzor sa hodil do stredu okna. a ked uz maju naprogramovane aj jedno a aj druhe riesenie, nevidim problem dat do preferencii volbu nastavenia...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HADIAK: rychlost scrollingu se bere relativne vuci pozici mysi a stredu kliknuti. Podle me to nejde vymyslet lepe univerzalne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    u sebe nepozoruji. ale zase logicky pokud nemas dole pruh start a nemas ani v opere stavovy radek tak neni kde se moc dostat. a jelikoz to funguje tak ze cim vetsi vzdalenost od mista kde jsi klikl tim vetsi rychlost scrolovani pak souhlasim ze to bude hodne pomale...

Ale nemyslim ze to je BUG. nebo u sebe ho nepozoruji...
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    HADIAK: on sa ten scroll zrychli po chvili - akoby sa rozbiehal
    (inak toto sa mi na 9.5 nepaci najviac...)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    FERENCZY: scrolling rychlostou 1pxl/min => nefunckny scroll => bug.
    preco niektori necitaju to, na co reaguju?
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    HADIAK: scrollovani funguje jinak, nez by se Tobe hodilo => bug?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CARTMAN: nefunkcny scroll => bug.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    HADIAK: neresilo se tu uz asi trikrat ze to je feature a ne bug? :DD
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: v pripade, ze kliknem so strednym mysitkom pri hornej alebo dolnej casti okna, nejsom rozumne schopny skrolovat viac do toho smeru, lebo to ide rychlostou 1px / minuta.
    "stara" opera pri kliku presunie automaticky mys do stredu okna, takze skrolling fici jak po masle.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    tak problem s js tady na nyxu vyresen vymazanim cache, huh :|
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    v cem spociva ?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KOC256: no ja som uz zistil, ze moj problem so scrollingom nechali v jeho buglej podobe, takze stale zostavam pri 9.27... :/
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    KOC256: zatim nespadla, tj tak hodinu..;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    alespon tyden pockam nez bude jasne ze rychle vyjde 9,61 nebo ze je OK :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    Opera 9.60 je vonku.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Mně naopak přišlo, že nová verze 9.5 se ve vykreslování mnohem zrychlila, až si toho člověk všimnul. Ale nemám Visty, jen XPčka.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HADIAK: dik! nechapu ale, jak to, ze to bylo najednou vypnute. nepamatuji ze, se bych to menil...
    CNV
    CNV --- ---
    Mně se zdá, že s 9.6 se to nezlepší - přijde mi, že se z Opery stal moc velký moloch a neutáhne sám sebe.
    Aspoň podle beta verze mi přijde nemlich stejná jako 9.52.
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    CNV: me prijde 9.50 sviznejsi i jinak prijemnejsi, bohuzel i zabugovanejsi, problemy se spotrebou CPU, obcas zatuhne pri d&d do bookmarku, obcas prestavaji fungovat odkazy (mozna nejake podlozene JS, to jsem nezkoumal)... uvidime co 9.60, uz se nam to blizi;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam