• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    pref > adv > shortcuts > enable single key prip + O 9.2 comp.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VTRDO:
    Ctrl+Alt+Shift+H

k posrani. nekde se da zapnout sada zkratek z 9,2x
    VTRDO
    VTRDO --- ---
    važeni opeřenci
    , jak byla zkratka na Boss Hide ( opera jenom v system trayi .. ctrl+H tak v 9.50 uz neni ... a v shortcuts sem to nenasel ... nejake napady kde a jak si to nastavit na klavesovou zkratku ....

diky moc
    CNV
    CNV --- ---
    Dammit.
    KYTT
    KYTT --- ---
    CNV: neshazuje
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    CNV: neshazuje
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    CNV: Neshazuje.
    CNV
    CNV --- ---
    Shazuje vám Nyx Operu? Mně se občas stane, že kliknu na klub nebo na sledované a následuje zásek :D
    MUXX
    MUXX --- ---
    da se nejak nastavit maximalni pocet tabu v trash-i?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    9,62 venku
    C8400
    C8400 --- ---
    HADIAK: super, diky moc. bylo to ve view > styles > disable floats, omylem to tam bylo zaskrtnuty...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    C8400: skus reload stylov... ? (vyprazdnit cache a take tie veci...)
    C8400
    C8400 --- ---
    prosimvas, rozumite nekdo tomu, co se stalo s moji operou? nikdy jsem nemel problem, a ted...:

Opera/9.61 (Windows NT 5.1; U; en) Presto/2.1.1
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LYCO: narazil jsem na diskuzi o problemu, ktery jsem tu popisoval. Pomohlo i prihlasit se do Opera Link. Pry zmenili ID pro vyhledavaci enginy pri prechodu z verze 9.5 na 9.6, tak bacha, pokud se vam stava, ze pri zadnem tabu mate blank vyhledavac, zde je odpoved:
    http://groups.google.com/group/opera.beta/browse_thread/thread/3c5a8bb9238ee220
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    HADIAK: díky
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NATHAELEN: zapni si 1-klavesove skratky v preferenciach (adv > shotcuts)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PINCHE_GRINGO: jo, instalovala jsem to jako standardní upgrade, error nenastal a nastavení mi zůstalo (včetně rychlých přístupů, otevřených oken a upraveného skinu). Jen mi najednou prostě odmítá reagovat na některé standardní úkoly, takže z toho pochopitelně šílim. A od verze 9.6 navíc reaguje na otevření v novém okně kolečkem myši tak, jak se jí zachce - někdy neotevře, někdy otevře totéž okno třikrát. prostě co to aktualizovali z 9.5x, tak to stojí za houby :o(
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NATHAELEN: po me to nechce a na klavesove zkratky stale reaguje. Nenastal pri instalaci nejaky error? Instaloval jsi to jako upgrade?
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    prosím, poraďte - po aktualizaci na 9.61 mi Opera přestala reagovat na klávesové zkratky a dokonce po mně ještě chce potrzovat mouse gestures. Dá se to někde nastavit? tímhle mě fakt nas*** Je to jeden z hlavních důvodů, proč tenhle program používám. díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam