• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    HADIAK: :) zmizi ti pruhlednost a vyskoci ti nejaky upozorneni... po vypnuti opery zas naskoci. zatim nevim s tim budu delat, zkusim nahodit nejakou starsi verzi mozna... akorat nikdy sem s operou nemel problem posledni leta a konfiguraci kompu sem nemenil. uvidime.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    THOMAS_AARVEN: nie je na tej stranke daky skaredy flash?

TADEAS: tak to moc nevyzera na problem opery, ale na daky zavaznejsi problem.

btw ako sa spozna, ze padlo aero?
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    kazdy den neco :) vcera jsem si vsiml ze mi jen v opere mizi asi po sekunde sipka mysi. je to jen v opere. v nicem jinem
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    ano
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TADEAS:
    cistym reinstalem je predpokladam mysleno to ze jsi smazal i vsechno co zustalo po predesle instalaci...
    HABRSTIK
    HABRSTIK --- ---
    TADEAS: no kedze pises ze uz bol cisty reinstall, tak to vypada na HW problem, skus testnut RAM moduly...memtest etc...
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    jasne, udelal sem cistej instal, problem to nevyresilo, nasel sem stejnej problem na foru a odeslal bugreport s logem. ted mi to prozmenu shazuje aero ve vistach i po restartech winu etc.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TADEAS:
    reinstall. ono to bezne funguje
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    cau, mam takovej problem - kdyz otevru operu a hned pisu do adresniho radku g neco_neco pripadne vyhledavam cimkoliv jinym, nasleduje okamzitej crash, to samy se mi stava kdyz otevru novej tab a vyhledavam, to samy se deje pri pouziti f2.
    co s tim? prave jsem udelal novej uplne cistej instal opery a opet. v okamziku kdy chvili brousim a pak pouziju adresni radek k vyhledavani, muze to bejt v pohode nejakou dobu.

Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: opera.exe
    Application Version: 9.62.10467.0
    Application Timestamp: 4907418d
    Fault Module Name: Opera.dll
    Fault Module Version: 9.62.10467.0
    Fault Module Timestamp: 4907419d
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    TROFOZOIT: zajimave, dik za info !
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    THOMAS_AARVEN: Ano, je to prostě tím. Je to asi nějaká chyba té Jetspeed infrastruktury, je to stejné pro všechny servery které ho (a WebSphere) používají.
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    mel jsem tam megaupload, kdyz jsem to dal pryc funguje. wtf?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Takový problém býval způsobený uživatelskými úpravami UA string (třeba pro Megaupload).
    Ujisti se, že v opera:config#ISP|Id nemáš nic a máš odškrtnuté opera:config#UserAgent|AllowComponentsInUAStringComment
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    je to z ruznych hostu, takze providerem to neni.
    na jinych prohlizecich funguje normalne
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    v zadne moji opere mi nejede www.cpost.cz, nevite cim to je ? jedna je verze 9.62 a druha 9.27 u obou mam vysledek stranku na ktere je
    Welcome at Jetspeed
    login

Login:

Passwd:
    ADAM
    ADAM --- ---
    QUICK: používám velmi intenzivně a nestává se mi to. ale gmail nepoužívám.

příčina může být v nespolehlivém připojení - na server se akce nestihne posalt a při dalším spojení se opera synchronizuje se stavem na serveru - jsi připojen trvale?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    QUICK: na gmail mam pop3, imap mam na ine konto a mam pocit, ze sa mi to nestava.. (aj ked moc posty na tom accounte nemavam)
    QUICK
    QUICK --- ---
    Pouzivate nekdo v opere imap? Casto se mi stava, ze kdyz zpravu (neprectenou) vyhodim do kose, nasledne ji smazu i z kose, tak se pri dalsi aktualizaci stahne znovu jako neprectena. Pozoruji to pri synchronizaci s gmailem. Stava se vam to taky?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    KACHITA: jj fungujou bez problemu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    tjn. ale nevim proc udelali takovy zmatek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam