• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    ADAM
    ADAM --- ---
    já mám podobný problém, dřív při dvojkliku (nebo trojkliku?) na url nebo email adresu se tato označila celá.

nyní mi opera označí "slovo" (čili po tečku/lomítko) a při třetím kliku celý odstavec.

nevíte, jak vrátit zpátky jednoduché označování url adres?
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    HADIAK: to je to elegantne riesenie!:)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ARKIN: dik, mam to!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    wow :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    shift + middle button => menu
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    JIMMI15: urcite sa to da zmenit surovou zmenou opera.ini, ale malo byt aj elegantnejsie riesenie

tiez klikom kolecka hocikde na tab ho uzavrie
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    MARDUK: v tom pripade to musim mit nekde prenastavene ja, pac to kolecko mi sice otevre novy tab, ale ne v pozadi a rovnou se mi na nej hodi focus. hledal sem, kde by to mohlo byt, ale nikde zadna takova polozka neni.
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    KOC256: nic, to je tak defaultne
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    da sa nejak preniest chybova konzola na tlacitko? aby som nemusel ist furt cez nastroje... alebo este lepsie klavesova skratka nejaka na konzolu je?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMMI15:
    ja na odkazy klikam koleckem (prostrednim tlacitkem) a ono to tak funguje... ale co jsem kde nastavoval si uz nepamatuji...

S klavesnici to je Ctrl+Shift+LClick
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    jak se da docilit toho, aby se mi odkazy defaultne otviraly do novych tabu na pozadi (tzn. funkce 'open in background tab')?
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Jen tak informativne - v nejnovejsim buildu Opery 10 - taky se vam nezobrazuje title a vubec popisky cehokoliv, co se zobrazuji po najeti mysi na dany prvek? Zobrazi se mi jen prazdny obdelnicek bez textu.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    KAERO: zkusil jsem a furt nic :( divný fakt divný,
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZUZU: mi to delal nejaky flash co bezel pod operou... zkus vypnout pluginy
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    INDIGO:
    KOC256:
    jo verze nejnovejsi 9.63. nedela to obcas, ale furt, restart nepomaha. no, zkusim nainstalovat teda nejako ubetaverzi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak IE7 pod XP toto skryvani nema... nebo neni v defaultu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZUZU:
    INDIGO:
    me se to obcas stalo po padu kdyz nacital vsechny zalozky... ale i po nacteni stale 100%. Pomahal restart OP.
    INDIGO
    INDIGO --- ---
    Najnovsia verzia? Teraz neviem ci to robila Opera alebo FF (alebo oboje) ale uz sa mi stalo, ze po case to zacalo zrat cely vykon procaku (pri dualcore to je len jedno jadro, cize 50%), ale novsie verzie to uz davno vyriesili.

Skusal si pripadne tu 10 Alphu ?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    tyjo ted jsem si vsimnul, ze mi opera na novem pocitaci stabilne zere 50% vykon procesoruu i kdyz v ni nic nedelam a nemam otevrenou ani jednu stranku. nesetkal se s tim nekdo? jako cim to muze byt?
    vista 64, dualcore intel 3.3ghz, 4 gb ram
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ARKIN:
    ja na to taky prisel nahodou az po instalaci VIST takze ani nevim zda to rok pouzivane IE7 pod XPO vubec mely...

ale to ze neco jsem nenasel neznamena ze to je spatne ne? v OP taky stale nachazoim nove a nove veci...

PINCHE_GRINGO:
    dobry napad...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam