• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    AIRGURU
    AIRGURU --- ---
    KOC256: nestačilo by třeba F12 a pak vybrat z nabídky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    doma musim pouzivat PROXY. v praci ne. Nevite jestli si mohu tuto volbu dat nejak na panel abych to mohl jen zapnout ci vypnout?
    ADAM
    ADAM --- ---
    hledej něco jako
    button 3 nebo middle click nebo default. tady v tomto klubu to je každopádně těžké OT
    ADAM
    ADAM --- ---
    jestliže se starou myší to funguje a s novou ne, tak jednoznačně máš myš nastavenou na jiné tlačítko než middle click.
    nastav si to v ovladačích myši, s operou to naprosto nesouvisí.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    HADIAK: no ty sou zatim dany ve vychozim..je tam hodne voleb na klik koleckem, ale uz jsme zkousel snad vsechny a nikdy to nefungovalo..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HUGGI: a nemas daco nastavene v ovladacoch mysi, ktore operu 'prebiju' ?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    HADIAK: no to prave natsaveny mam aby se otviral novy list na pozadi..ale on se neotvira..:p
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Mam takovej problemek s mysi..se starou automaticky fungovalo kliknuti koleckem na odkaz jako "otevrit na pozadi v dalsi zalozce" ale s novou (MX1000) nereaguje nijak..a nejak sem nezjistil jak to v nastaveni nastavit..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RONDALUS:
    super dik :)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    KOC256: mas to tam :) esli sis pomenu tak to udelam este zejtra 2x z prace :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    hlasuj prosim zde:
    http://soutez.junglegym.cz/

PSC 66467

FILIP JANEK

Díky :)
    KYTT
    KYTT --- ---
    BLACK_ONYX: Přesně tak:D
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    KYTT: Taky jsem to zaregistroval. Nijak mě to neomezuje, ale hrozně irituje :-D
    KYTT
    KYTT --- ---
    Také se stává Vám, co máte osobní lištu s odkazy, že čas od času po kliknutí na nějaký z jejích odkazů zmizí ikonka té stránky a objeví se až po restartu Opery?
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    ja tento problem mel taky u prihlaseni do systemu PHPrs.. resili to i na foru tady:
    http://www.phprs.cz/forum/read.php?32,33845

A taky mi to uz funguje.. nechodilo to jen vcera :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ok, reinstall pomohol, ale mna by aj tak zaujimala pricina. ked na nieco natrafite dajte vediet.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    PINCHE_GRINGO: kompletne vsetky co sa mi ukazali v tom spravcovi. ked sa neulozili niekde inde tak, zeby boli skryte, tak...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TOMAS3333: zkusil jsi smazat cookies?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    a overil si to aj ten druhy znamy pripad, ktoremu to neslo, ze po prepnuti casu to ide.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam