• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Díky, já to pak právě takhle zkusil a nebylo to tak složité. Díky. Uvidím večer doma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    MENU -> osobní -> nastavení -> alternativní CSS
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Pochopil jsem, že ti Nyx něco poradil, to je celé. Sorry, jsem strašná lama.:-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY:
    NYX mi poradil nastavit si alternativni CSS (tady na nyxu v nastaveni se to dela)
    user_agent: Windows CE
    CSS: http://nyx.nyx.cz/iphone/

jako moc veci to neprinasi ale treba se to zlepsi... :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Potřeboval bych poradit s Operou v PDA.
    Mám HP iPAQ 4700, v něm nainstalovanou 8.60 for Windows Mobile. Všechno krásně fachá, až na dva problémy. Když píšu mám zapnuté "dopisování", tak pokud klepnu na ten návrh dopsaného slova, tak mi to přidá mezeru mezi to, co jsem už napsal a co dopíše opera sama. V IE to pracuje korektně.
    A druhý problém je s Nyxem. Hlavní stránka se načte v pohodě, nechá mě přihlásit a pak už je to horší, další stránky se načítají a pak zaseknou, musím je načítat naněkolikrát. Napadá někoho, čím to může být. Jsem připojený přes wifi k asus routeru. IE to načítá v pohodě, ale zase neumí další okno a pod.

Předem díky za radu.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    fakt zahada, ale samozrejme to nepopiram..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PINCHE_GRINGO: Mam Operu 9,62 a taky mi to tam nejde..doma na novejsi myslim, ze jo..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PINCHE_GRINGO: protože pc moc nerozumím, tak je to možný, ale všechny ostatní stránky běhají bez problému, kromě přihlášení na gp, ale tam ej to věc stránek. Tady od té doby co si se seznamem hráli, tka mi to opravdu neběhá ani v tom IE ani v nejnovější opeře.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Zvlastni, s prihlasenim na seznamu jsem nemel nikdy problem (v zadne verzi opery). Podle me jde o jiny problem
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    tak jsem teď odinstaloval 9.63 a zkusil 9.5 beta a ta funguje i na seznamu..byť tam mám stejné nastavení
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    poraďte mi prosím. Četl jsem tady, že máte problémy s přihlášením na nějaké weby. Mě se tyto problémy váží k emailu na seznamu. Už jsem zkoušel vymazat cookies jak přes správce tak v ttcmd, při řešení s nějakým maníkem ze samotného seznamu sem i po zálohování vymazav všechny osobní data, ale stejně nic. Teď jsem jí reinstalil, ale problém je pořád stejný, i když mám cookies povoleny. Nejdříve nešla jen opera (nejnovější), pak se přidal i předpotopní IE 6, a pak sem musel stáhnout FF i když její interface mě nejvíc sere. Pls help..
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Ja spis reagoval na tu diskusi pod clankem (a posleze jsem nasel i hystericky clanek 150cm prostaty a modreho IQ), ze navzdy odchazi od googlu.. Kopirovani odkazu rucne nebylo pohodlne, ale porad byl i na tech 55 minut google nejlepsi prohlizec.

Libi se mi parafraze na benzinky, tak pridam svoji verzi :)
    Je to jako kdyby jste prijeli k oblibene benzince a zjistili, ze jim nejdou cerpadla ve stojanech a musi se pumpovat rucne. Ale pro me porad lepsi, nez jet k dalsi benzince (hned vedle), kde sice cerpadla funguji, ale nez se dostanu ke stojanu, ktery potrebuju, tak mi nabidnou 10 jinych stojanu (s jinymi druhy paliv)
    QUICK
    QUICK --- ---
    HADIAK: tak samozrejme se ke googlu rad vratim, stejne jako vsichni komentujici pod clankem :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    QUICK: zas ale je rozdiel, ak nieco nejde tak ist inam tentokrat s tym, ze hned zavrhnes danu spolocnost a hladas alternativu. to bych uz asi nepouzival ani operu, lebo aj ta mi uz par krat padla :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    HADIAK: Spis je to jako bych prijel ke svoji oblibene benzince, abych natankoval, ale jim nefungovaly stojany. Ano, mohl bych zacit na asfalt kreslit pentagramy, obetovat kohouta nebo bych mohl jet k jine benzince :))
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    QUICK: tak stala sa im tam chyba, zlyhal ludsky faktor, po par hodinach to fixly.
    to ako keby si siel kupovat nove auto ked ti v nadrzi dosiel benzin/nafta :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    PINCHE_GRINGO: no jednoduse, kdyz neco potrebujes vyhledat a google ti na kazdy vysledek vraci stranku o moznem nebezpeci -> musis kazdou adresu zkopirovat do adresniho radku, je to prinejmensim otravne. Pouzit potom jiny vyhledavac je mensi zlo.
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    PINCHE_GRINGO: jj, taky nechapu.. superhloupost
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: Nechapu, ze jsou lidi tak hloupi a jdou na jiny vyhledavac. To prece vubec neni potreba
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    uz si to vsimli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam