• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    QUICK
    QUICK --- ---
    OCTOPUSS: to je dokonce alfa verze :)) Proto se ptam, zda tu nejaky dobrodruh nahodou neni :)

Na opere 10 me laka qt 4.5, konecne by opera zapadla do vzhledu meho desktopu :))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    V případě prohlížeče bych nechal testování betaverzí těm srdnatějším dobrodruhům :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    Ahoj, pouzivate nekdo uz Operu 10? Da se rozumne pouzivat nebo je jeste hodne zabugovana?
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    Ahoj vespolek, mám problém. V Opeře 9.63 eng pod Ubuntu 8.10 se snažím rozběhat podporu Acrobatu, kvůli internetovému bankovnictví (KB). A ono to nějak nechce jít... Acrobat je nainstalován a funguje, ale konfigurační průvodce (na stránkách banky) tvrdí, že neexistuje podporovaný prohlížeč pdf. Ve výpisu opera:plugins je k pdfkám tohle:

Adobe Reader 8.0
    application/pdf pdf
    application/vnd.adobe.xdp+xml xdp
    application/vnd.adobe.xfd+xml xfd
    application/vnd.fdf fdf
    application/vnd.adobe.xfdf xfdf
    /usr/lib/mozilla/plugins/nppdf.so

Nenapadá vás někoho, co s tím?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NECROMAN:
    ja premyslim kde je ta "chyba" jelikoz ani FLASH pod linuxy nebo x64 byl problem rozchodit (doufam ze to nemotam). Ale obecne nejake pluginy i externi treba na online kamery a tak je problematicke operu ucit :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    IRON_STORM: kde je napr pouzity?
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    HADIAK: videl
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ja marne rozmyslam, ci som vobec videl silverlight2 niekde inde ako na win update... videl?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vtipne, ze Chrome je cca pul roku stary prohlizec a Silverlight 2 v nem funguje lepe, nez v Opere... kde asi soudruzi udelali chybu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI:
    jak tu uz zaznelo pretahl jsem confy a podival se na cesty zadna veda a ono to jede v pohode :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    OCTOPUSS: jj na stejnou cestu sem to prepisoval(a kopiroval)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Já mám ve svojí instalaci taky jinak tlačítka, a normálně mi to jde... Divný...
    U mě jsou veškerý nastavení uložený v C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Opera\Opera\profile\
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    OCTOPUSS: No postupoval jsem po instalaci Opery..prepsal sem profil co si vytvorila a potom i celou operu tou moji starou kdyz to neslo (+ jsme prepsal cesty v opera6.ini podle cesty v TCM takze snad spravne.. vypada o ze funguje vse krom toho rozlozeni a obsahu list (coz je hromada vlastnich spesl tlacitek takze v tom je mozna problem)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Hele něcos udělal špatně. Mně to funguje.
    Tipnu ale, žes to zkopíroval do špatný složky - taky jsem chvíli tápal kam to ve Vistách přesně patří. Struktura adresáře Users je jeden velkej bordel.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    OCTOPUSS: To bohuzel taky nepomohlo..

TROFOZOIT: Vice uzivatelskou..kdyz sem si pred pul rokem delal novy nastaveni tak se me to neptalo..Na vyber jsem listy nemel, ale uz jsme si to tak nejak postavil znova..
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    HUGGI: Pokud máš jednouživatelskou instalaci tak by kompletní překopírování do té stejné cesty mělo stačit, pokud víceuživatelskou, pak to tak být nemusí, uživatelská data jsou totiž ve Vistách jinde než v XP.

Jinak tvoje rozložení lišt a menu se patrně nikam neztratilo, jen si ho musíš v nastavení znovu nastavit. Mělo by tam být k vybrání. Pokud ne, hledej v /profile adresář /toolbar kde by měl být tvůj soubor s nastavením lišt.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Musíš přepsat cestyv opera6.ini
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Joha..existuje nejaka moznost jak prenyst celou operu do novyho systemu (z XP na Visty)..prekopirovani jak smaotnyho profilu tak klidne i komplet cely opery nepomuze i kdyz jsou stejny cesty..nacte se osobni lista, hesla..ale ne rozlozeni list coz je dost problem vzhledem k tomu ze je mam uplne predelany..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    IRON_STORM: na kazdy den jeden tab? :)
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    mne zere 355 s 52 tabama ve dvou oknech.. bohuzel mi opera znemoznila pouzivani dalsich prohlizecu, protoze tohle zadnej jinej neskousne :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam